-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #12.981
Hayır değil canım biraz dandunsun sen galiba ben morelin düzelsin diye yazdım yoksa maşallah dedirtip tahtaya vurdurtuyorum ilk çocuk heycanı değil yani çok merak edersende 3 tane kaybım var yaşayan bi tek bu bebeğim.Ayrıca bilmiyorsan söyleyim kilodan değil kimi kadının rahmi geniş oluyor iç karnı büyük oluyor kimisininde küçük olduğu için dışarı doğru çıkıyorEvet kızımdan kalan sezaryen göbeği vardı zaten, biraz kilo ve bebek , doğum yakın mı denilince sinirime dokunuyor
İlk çocuk galiba
???Hayır değil canım biraz dandunsun sen galiba ben morelin düzelsin diye yazdım yoksa maşallah dedirtip tahtaya vurdurtuyorum ilk çocuk heycanı değil yani çok merak edersende 3 tane kaybım var yaşayan bi tek bu bebeğim.Ayrıca bilmiyorsan söyleyim kilodan değil kimi kadının rahmi geniş oluyor iç karnı büyük oluyor kimisininde küçük olduğu için dışarı doğru çıkıyor
Sende hamile olmaya hazır değildin galiba baksana şükretmediğine göre
Galiba yanlış anladınız. Arkadaş kötü bir şey sormamış ya da alay eder gibi bir imada bulunmamış ki. Kayıplarınız olduğu için hassas olabilirsiniz başınız sağolsun. Rabbim bu bebeği sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHayır değil canım biraz dandunsun sen galiba ben morelin düzelsin diye yazdım yoksa maşallah dedirtip tahtaya vurdurtuyorum ilk çocuk heycanı değil yani çok merak edersende 3 tane kaybım var yaşayan bi tek bu bebeğim.Ayrıca bilmiyorsan söyleyim kilodan değil kimi kadının rahmi geniş oluyor iç karnı büyük oluyor kimisininde küçük olduğu için dışarı doğru çıkıyor
Yanlış anladığımı düşünmüyorum.aksine siz yanlış okudunuz galiba sorusuna moral olsun diye cevap yazan benim ilk çocuk galiba hahah ne komik hassas olabilceğimizi düşünüyorsanız lafın sonunu düşünmelisiniz garip garip tavırlar iyi dilekleriniz için teşekkürlerGaliba yanlış anladınız. Arkadaş kötü bir şey sormamış ya da alay eder gibi bir imada bulunmamış ki. Kayıplarınız olduğu için hassas olabilirsiniz başınız sağolsun. Rabbim bu bebeği sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Arkadaşın yazdığı birşey yok mesajda dandun felan girişmişsinizde ondan bu soru işaretleri.
Çok teşekkür ederim canımBen Salı günü gidicem sorarım öğrenince yazarım sizede
Günaydın YaseminnGünaydın kızlarmide bulantılarıyla uyanmaya başladım. Geri mi geliyor o günler acaba
Günaydın yasemincim. 3 gündür bende de oluyor mide bulantısı. Çok fena. Ama sabahları uyanınca oluyor genelde.Günaydın kızlarmide bulantılarıyla uyanmaya başladım. Geri mi geliyor o günler acaba
3cü trimesterde yaşanıyor ama herkes bir degil tabii aşkom açliktanda oluyo o bulantıGünaydın kızlarmide bulantılarıyla uyanmaya başladım. Geri mi geliyor o günler acaba
Aslında cevap vermicektimde kendin söyleyip kendin cevaplamışsın kendini ifade edememe ve duygudan uzak bir yorum buna rağmen başkasını savunmaya had bildirme soru işaretleri falan iyi cesaret hadi bak işineArkadaşın yazdığı birşey yok mesajda dandun felan girişmişsinizde ondan bu soru işaretleri.
İnsanları kışkırtacak şeyler yazmazsanız sevinirim.
Kayıplarınız için başınız sağolsun ama yalnız değilsiniz sonuçta burda hemen hemen herkesin kaybı var. Biri bana böyle birşey yazsaydı aksi birşey düşünmezdim.
Bendede başladı biliyor musun açlıktan oluyor gibi geldi benim ki demirde açıktırıyor sanki hello 3.trimesterGünaydın kızlarmide bulantılarıyla uyanmaya başladım. Geri mi geliyor o günler acaba
Konuşmalarına dikkat etsen iyi olur.Aslında cevap vermicektimde kendin söyleyip kendin cevaplamışsın kendini ifade edememe ve duygudan uzak bir yorum buna rağmen başkasını savunmaya had bildirme soru işaretleri falan iyi cesaret hadi bak işine
Dandun derken niye hakaret ettin canım anlamadım. İlk çocukta göbek o kadar çıkmıyor sen göbeğim çıksın diye dua ediyorum deyince, herhalde ilk çocuk ki göbeğin çıkmadı diye düşündüm. İlk çocukta benim karnım küçüktü, ama kilom da daha azdı.Hayır değil canım biraz dandunsun sen galiba ben morelin düzelsin diye yazdım yoksa maşallah dedirtip tahtaya vurdurtuyorum ilk çocuk heycanı değil yani çok merak edersende 3 tane kaybım var yaşayan bi tek bu bebeğim.Ayrıca bilmiyorsan söyleyim kilodan değil kimi kadının rahmi geniş oluyor iç karnı büyük oluyor kimisininde küçük olduğu için dışarı doğru çıkıyor
Galiba yanlış anladınız. Arkadaş kötü bir şey sormamış ya da alay eder gibi bir imada bulunmamış ki. Kayıplarınız olduğu için hassas olabilirsiniz başınız sağolsun. Rabbim bu bebeği sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Beni anlandığınız için teşekkür ederimArkadaşın yazdığı birşey yok mesajda dandun felan girişmişsinizde ondan bu soru işaretleri.
İnsanları kışkırtacak şeyler yazmazsanız sevinirim.
Kayıplarınız için başınız sağolsun ama yalnız değilsiniz sonuçta burda hemen hemen herkesin kaybı var. Biri bana böyle birşey yazsaydı aksi birşey düşünmezdim.
Aşkomm hepsi aynı dediyse ozaman normaldiirr daha var 35 haftadan sonra başlıyor doğum gelişmelerr içini ferah tut öyle olsa doktor derdi seni eve yollamazdı yanii korkulcak birşey yokKızlar dün akşam bi kriz yaşadım. Doktor son 2 kontrolde söylüyordu ama çok önemsemedim. Dün eve gelince kafama takıldı. Bebişin plesentası ön tarafta karın duvarındaymış. (Doğum kanalında aşağıda değil).
Normalde arkada sırtta oluyormuş. Eşim işten geldi şöyle böyle derken dayanamadı doktoru aradı, doktor da evet önde ama yukarda sıkıntı yok öyle bişi olsa söylerdim vs dedi.
Anneme söyledim, kadın doğumcu arkadaşını aradı, o da rahim büyüdükçe daha yukarı çıkar korkmasın demiş ama rahim zaten maximumda değil mi 31. haftadayım nerdeyse.
Sonuç olarak ikna oldum mu? Hayır. Dünden beri kalbim güm güm
Forumda da eski gönderilerden okudum sıkıntı yok deniliyor ama ya aşağı kayarsa
Beni unuttummm püüu sanaaaBeni anlandığınız için teşekkür ederim
Teşekkür ederim Jou’mmm bunları duymaya ihtiyacım var vallaAşkomm hepsi aynı dediyse ozaman normaldiirr daha var 35 haftadan sonra başlıyor doğum gelişmelerr içini ferah tut öyle olsa doktor derdi seni eve yollamazdı yanii korkulcak birşey yok