-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.001
Ay canım kıyamam, sana da teşekkürlerBeni unuttummm püüu sanaaa
Yok ya kuzumm baska birsey demiştimAy canım kıyamam, sana da teşekkürler
Şöyle düşün mesela hepimizdede aynı durum varsa demekki normaldiirr bide kaçkişiye sordunuz hepside aynı dedi ozaman içini ferah tutmaya bakTeşekkür ederim Jou’mmm bunları duymaya ihtiyacım var vallaanksiyete bastı resmenn
HaklısınŞöyle düşün mesela hepimizdede aynı durum varsa demekki normaldiirr bide kaçkişiye sordunuz hepside aynı dedi ozaman içini ferah tutmaya bak
Sizin grup ne kızHaklısınhatta belki bizim grupta da vardır?
Neydi ki o, okuyamadım hepsini sanırım, bi konuya odaklanıncaYok ya kuzumm baska birsey demiştim
Hahahahah illaki vardırrBurası demek istedimmm
Canım merhaba hiç merak etme bir şey olmuyor bu gayet normal bir durummuş. Benim de detaylı ultrasonda doktor söyledi plasenta ön duvarda ama previa değil yani rahim ağzında değil. 3 yerleşim varmış normal olan biri ön karın tarafı biri yukarı biri de arka sırt tarafına yerleşmesi. Bence bu durumun tek dejavantajı şu plasenta önde olduğu için bebek hareketleri dışarıdan daha geç hissediliyor. Yani ben hissediyorum ama eşimin elini koyup hissetmesi fln biraz zor oldu.Haklısınhatta belki bizim grupta da vardır?
Evet böylee ve üzülüyorum ya havalar güzelleşti çünküKızlarrr
Ben resmen artık dolaşamıyorum ya 10 dk dolaşayım çişim geliyor sizinde öyle miiii.
Yaa stilland teşekkür ederimCanım merhaba hiç merak etme bir şey olmuyor bu gayet normal bir durummuş. Benim de detaylı ultrasonda doktor söyledi plasenta ön duvarda ama previa değil yani rahim ağzında değil. 3 yerleşim varmış normal olan biri ön karın tarafı biri yukarı biri de arka sırt tarafına yerleşmesi. Bence bu durumun tek dejavantajı şu plasenta önde olduğu için bebek hareketleri dışarıdan daha geç hissediliyor. Yani ben hissediyorum ama eşimin elini koyup hissetmesi fln biraz zor oldu.
Cevap yazamamışım herhalde, benim gibi olan birini duyunca sevindim , bi gariplik yok inşallah o zaman.
Birşey alamadan eve döndümEvet böylee ve üzülüyorum ya havalar güzelleşti çünkü
Evet canım biraz zor hissetmek dışında hiçbir sıkıntı yok için rahat olsunYaa stilland teşekkür ederimdoktor bana bu şekilde açıklama hiç yapmadı. Senden duyduğuma da sevindim yalnız değilmişim . Zira bebişin hareketlerini göbeğime bakıncs hiç göremedim, yastık gibi plasenta varmış meğerseee
Yaa teşekkür ederimWasn’t korkma plasenta previa haricinde korkulacak bir durum yoko zaten bebeğin aşağıya tutunmuş olması benim başta öyleydi 18. Haftadan sonra yukarı çıktı benim minik kız. Seninki doğal olan korkma