2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Gaziantep’ten Samsun’a Jouu 🥰🤩

Ayy ben ağrı için dedimm 🙈🙈 senin yaşadıkların hiç kolay değildi kii, çok şükür sen böyle güzel mesajlar yazınca vallahi yüzüme gülümseme geliyor 🤩 bakalımm nasıl olacak benim ameliyat süreci😍 rahat olur inşallah dediğin gibi 😍🥰
tühhhh dedim belki çerkezkoyesin falan🤣🤣🤣

Gaziantep’ten Samsun’a Jouu 🥰🤩

Ayy ben ağrı için dedimm 🙈🙈 senin yaşadıkların hiç kolay değildi kii, çok şükür sen böyle güzel mesajlar yazınca vallahi yüzüme gülümseme geliyor 🤩 bakalımm nasıl olacak benim ameliyat süreci😍 rahat olur inşallah dediğin gibi 😍🥰
İnşallah rahat rahat olur biter. Dediğim yataktan kalkma ve öksürme taktiklerini unutma mutlaka aklına geleceğim çünkü 😬

Hanımlar 28 haftalık hamileyim bebek aşağıda hala göbek deliğimin altında yukarı çıkmadı bazen vajinamın üstünde hissediyorum çoğunlukla kasıklarımda sizin nasıl durumlar korkmalı mıyım
Bendede aynı canım bende 28 haftalığım aynı şeyi hatta bende yazdım akşam😂

Demekki tek değilmişim 😂🤗 içim rahatladı teşekkür ederim aşağıda olması da kötü çok ağrı yapıyor ağırlık yapıyor hemen belim kalçam ağrımaya başlıyor

• Beğen
Reactions: Jou
Merhabalar haziran anneleri evde şeker ölçümü tokluk kaç saat sonra yapılır iki mi bir saat mı aranızda yapan varsa bilgi verebilirmi acaba

• Beğen
Reactions: Jou
Evet kızımdan kalan sezaryen göbeği vardı zaten, biraz kilo ve bebek , doğum yakın mı denilince sinirime dokunuyor

İlk çocuk galiba😄
Amaann boşverrr desinlerrr evet yakın az kaldı de geç benimde oyle sezaryenden az birsey kalan göbeğim vardı oda tam oldu🤣🤣🤣 benimde cok büyük duruyo bide en tepede durunca oglan hepten yuvarlak oldu

X