- 25 Ağustos 2019
- 60.366
- 110.182
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #12.961
tühhhh dedim belki çerkezkoyesin falanGaziantep’ten Samsun’a Jouu
Ayy ben ağrı için dedimmsenin yaşadıkların hiç kolay değildi kii, çok şükür sen böyle güzel mesajlar yazınca vallahi yüzüme gülümseme geliyor bakalımm nasıl olacak benim ameliyat süreci rahat olur inşallah dediğin gibi
İnşallah rahat rahat olur biter. Dediğim yataktan kalkma ve öksürme taktiklerini unutma mutlaka aklına geleceğim çünküGaziantep’ten Samsun’a Jouu
Ayy ben ağrı için dedimmsenin yaşadıkların hiç kolay değildi kii, çok şükür sen böyle güzel mesajlar yazınca vallahi yüzüme gülümseme geliyor bakalımm nasıl olacak benim ameliyat süreci rahat olur inşallah dediğin gibi
Ayy di mii onları önemlii. Bi de kahve ve yürümek sanırımİnşallah rahat rahat olur biter. Dediğim yataktan kalkma ve öksürme taktiklerini unutma mutlaka aklına geleceğim çünkü
Ama bakk bebişinleee hic anlamicaksınAhahhaha keşkee yaa
Jouum inan dörtt gözle bekliyorum o günleriAma bakk bebişinleee hic anlamicaksın
Ben kızımla hiç anlamıyorum günüm nasıl bitiyo bilmiyorumm
Az kaldı canım benimmJouum inan dörtt gözle bekliyorum o günleri. Şimdilik duvarlarla bakışıyoruz
Bendede aynı canım bende 28 haftalığım aynı şeyi hatta bende yazdım akşamHanımlar 28 haftalık hamileyim bebek aşağıda hala göbek deliğimin altında yukarı çıkmadı bazen vajinamın üstünde hissediyorum çoğunlukla kasıklarımda sizin nasıl durumlar korkmalı mıyım
İnşallah darısı başımızaAaaa bu msjı kaçırmışımm
Evett kuzumm öyle oluyo şeker çok önemli ama kızımdada aynı durum yaşadım hep dikkat ettim doğuma kadar çok şükur birşeyde olmadı
Iste ondann kuzum ya benim midem ve nefes darlığımDemekki tek değilmişimiçim rahatladı teşekkür ederim aşağıda olması da kötü çok ağrı yapıyor ağırlık yapıyor hemen belim kalçam ağrımaya başlıyor
Hepimize inşallah aminMaşallahAllah vaktinde sağlıkla kucağına aldırsın
Ben Salı günü gidicem sorarım öğrenince yazarım sizedeMerhabalar haziran anneleri evde şeker ölçümü tokluk kaç saat sonra yapılır iki mi bir saat mı aranızda yapan varsa bilgi verebilirmi acaba
Gobegin varsa eğer biraz gösterir canım bosver kulak asma bebektr zaten 1kg ya ulaştı normalKızlar bana karnın çok büyük diyorlar, sinir oluyorum. 65 kiloyum ,boyum 160. Kilom fazla olduğundan mı büyük duruyor bilmiyorum
Ne güzel işte sevinsene bende büyüsün diye bakıyorumKızlar bana karnın çok büyük diyorlar, sinir oluyorum. 65 kiloyum ,boyum 160. Kilom fazla olduğundan mı büyük duruyor bilmiyorum
Evet kızımdan kalan sezaryen göbeği vardı zaten, biraz kilo ve bebek , doğum yakın mı denilince sinirime dokunuyorGobegin varsa eğer biraz gösterir canım bosver kulak asma bebektr zaten 1kg ya ulaştı normal
İlk çocuk galibaNe güzel işte sevinsene bende büyüsün diye bakıyorum
Amaann boşverrr desinlerrr evet yakın az kaldı de geç benimde oyle sezaryenden az birsey kalan göbeğim vardı oda tam olduEvet kızımdan kalan sezaryen göbeği vardı zaten, biraz kilo ve bebek , doğum yakın mı denilince sinirime dokunuyor
İlk çocuk galiba