-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #12.941
Teyzoşları hepinize merhabalar benim minnak Çağlam 50 gram almış ilk defa kilo alıyordün yine o moralimizi bozan doktor vardı çok çabaladı kötü şeyler söylemek için ama olmadı Sadece kızım sütümü tolere edememiş biraz karnı şişmiş. Sütü kestik ama yine az az vererek alışmasını sağlayacağız dediler. Bizi görünce hanımefendide bir oynamalar cilveler görseniz teyzeleri hareketlenmiş biraz
Bir de 14. Günden sesleniyorum sezaryenle ilgili hiçbir sıkıntım kalmadı. Hatta son 3 gündür diyeyim eski halime dönmüş gibiyim. Sezaryenden çekinmeyin rahat bir şeymiş
Teşekkür ederim yorumunuz içinHep oluyor, şeffaf değil de beyaz
Ya sorma o doktor nasıl konuşuyor biliyor musun hani Google a bişey yazıp enterlarsın kanser çıkar ya aynı öyle kadın and içmiş asla iyi cümle kuramıyor vallahş dövesim gelmiyor değil ama işte çok saygı duyuyorum kendilerineAyyyy cok şukürrr amaann bazı dr lar bayılıyo bizim morlaimizi bozmağaaaa herşey yoluna giriyo rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Oyle tabii kuzum ilkbasta ameliyat oluyorsun kolay değill çunkü anca zatenn bende anca tam toparlanmıştım öylee hadi bizi geçtin
Dogru diyorsun yaa tam gelişmemiş kendisi herhaldeYa sorma o doktor nasıl konuşuyor biliyor musun hani Google a bişey yazıp enterlarsın kanser çıkar ya aynı öyle kadın and içmiş asla iyi cümle kuramıyor vallahş dövesim gelmiyor değil ama işte çok saygı duyuyorum kendilerine
Benim ameliyat korkum çok yüksekti bi de ani olunca aslında o yüzden anlatmak istedim korkanlar varsa içleri rahat olsun mucizemiz dünyaya geliyor ve biz de onlar da çok güçlü
yaaa besteeeeTeyzoşları hepinize merhabalar benim minnak Çağlam 50 gram almış ilk defa kilo alıyordün yine o moralimizi bozan doktor vardı çok çabaladı kötü şeyler söylemek için ama olmadı Sadece kızım sütümü tolere edememiş biraz karnı şişmiş. Sütü kestik ama yine az az vererek alışmasını sağlayacağız dediler. Bizi görünce hanımefendide bir oynamalar cilveler görseniz teyzeleri hareketlenmiş biraz
Bir de 14. Günden sesleniyorum sezaryenle ilgili hiçbir sıkıntım kalmadı. Hatta son 3 gündür diyeyim eski halime dönmüş gibiyim. Sezaryenden çekinmeyin rahat bir şeymiş
Aynenn öylee uykusuz günlere hazırlık resmen; bende de birebir aynıı ama ben gün içinde aşırı aşırı uykulu oluyorum. Senin de öyle mi?kızlar benim geceleri uykum kaçıyor bu ara , 3 saat uyuyorum bi uyanıyorum yarım saat 45 dakika uyumaya çalışıyorum , sanırım uykusuz günlere hazırlık yapılıyoor
Kocaman maşallahhTeyzoşları hepinize merhabalar benim minnak Çağlam 50 gram almış ilk defa kilo alıyordün yine o moralimizi bozan doktor vardı çok çabaladı kötü şeyler söylemek için ama olmadı Sadece kızım sütümü tolere edememiş biraz karnı şişmiş. Sütü kestik ama yine az az vererek alışmasını sağlayacağız dediler. Bizi görünce hanımefendide bir oynamalar cilveler görseniz teyzeleri hareketlenmiş biraz
Gün içinde işyerinde pek olmuyor wasntcığım ama evdeysem uyku hali oluşuyor hemenAynenn öylee uykusuz günlere hazırlık resmen; bende de birebir aynıı ama ben gün içinde aşırı aşırı uykulu oluyorum. Senin de öyle mi?
Kocaman maşallahhbak geçiyor korktuğun herşey .
Sezaryen kısmına da çok sevindim çünkü bugün kontrol vardı, bebişin eşi öndeymiş ve iri olacakmış. Artı fıtığım eklenince kesin sezaryen. 15 gün hiç bişii değil
10 sene sonra ilk defa, evlendiğim başka şehre geldiğim için evdeyim, gerçekten ev insanı mayıştırıyor yaaGün içinde işyerinde pek olmuyor wasntcığım ama evdeysem uyku hali oluşuyor hemen
Ben hep aşağıda hissediyorum, üstte çook nadir. Her şey yolunda çok şükürHanımlar 28 haftalık hamileyim bebek aşağıda hala göbek deliğimin altında yukarı çıkmadı bazen vajinamın üstünde hissediyorum çoğunlukla kasıklarımda sizin nasıl durumlar korkmalı mıyım
Normal diyorsunuz yani dimi göbek deliğimin üstünde hiç tekme atmadı hep aşağıda atıyorBen hep aşağıda hissediyorum, üstte çook nadir. Her şey yolunda çok şükür30+5deyim
Valla ben son bir aydır öyleyim canım uyuyamiyorumkızlar benim geceleri uykum kaçıyor bu ara , 3 saat uyuyorum bi uyanıyorum yarım saat 45 dakika uyumaya çalışıyorum , sanırım uykusuz günlere hazırlık yapılıyoor
Yani tabii ki en iyisini doktorunuz söyleyecektir ama bence normal, benimki hep aşağıya aşağıya vuruyorNormal diyorsunuz yani dimi göbek deliğimin üstünde hiç tekme atmadı hep aşağıda atıyor
Benimde öyle canım vajinama vuruyor bazen göbek deliğinin etrafında hHanımlar 28 haftalık hamileyim bebek aşağıda hala göbek deliğimin altında yukarı çıkmadı bazen vajinamın üstünde hissediyorum çoğunlukla kasıklarımda sizin nasıl durumlar korkmalı mıyım
Benim göbek deliğimin sağında oluyor ayağı ama üstünde değilHanımlar 28 haftalık hamileyim bebek aşağıda hala göbek deliğimin altında yukarı çıkmadı bazen vajinamın üstünde hissediyorum çoğunlukla kasıklarımda sizin nasıl durumlar korkmalı mıyım
Yaaaaa nere ye geldin peki bende evlendimde başka şehre geldim10 sene sonra ilk defa, evlendiğim başka şehre geldiğim için evdeyim, gerçekten ev insanı mayıştırıyor yaa
Korkmaa kizzz herkesin vücut yapısı farklı demekki seninki aşağıdan oluşuyorr benim ki direk göbeğimin ust kısmına yerleşti ilk gebemdede oyleydive nefesimi aşırı zorluyor heleki midemi ama aşagıda olanda kasıkları zorluyor allah yardımcımiz olsunHanımlar 28 haftalık hamileyim bebek aşağıda hala göbek deliğimin altında yukarı çıkmadı bazen vajinamın üstünde hissediyorum çoğunlukla kasıklarımda sizin nasıl durumlar korkmalı mıyım
Wasn’t 15 gün demeyelim çünkü ben çok üzgündüm. Senin bebişin o popişiyle seni rahat bırakmayacağı için sürmez o kadarAynenn öylee uykusuz günlere hazırlık resmen; bende de birebir aynıı ama ben gün içinde aşırı aşırı uykulu oluyorum. Senin de öyle mi?
Kocaman maşallahhbak geçiyor korktuğun herşey .
Sezaryen kısmına da çok sevindim çünkü bugün kontrol vardı, bebişin eşi öndeymiş ve iri olacakmış. Artı fıtığım eklenince kesin sezaryen. 15 gün hiç bişii değil
Gaziantep’ten Samsun’a JouuYaaaaa nere ye geldin peki bende evlendimde başka şehre geldim
Ayy ben ağrı için dedimmWasn’t 15 gün demeyelim çünkü ben çok üzgündüm. Senin bebişin o popişiyle seni rahat bırakmayacağı için sürmez o kadarşöyle söyleyeyim hastaneden çıktın evine bebeğinle geldin ya hepsi geçmiş gibi olacak azıcık kendini kollayacaksın ama gerçekten rahat bir şey