- 16 Ağustos 2021
- 1.245
- 2.471
- 34
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
Merhaba,benimde bat 9 Ekim hiç belirtiniz varmı, dayanamayıp test yaptım bugün olumsuzHenuz hamile degilim bat 9 veya 10 ekim minigimin bana gelmesini bekliyorum eger bu ay gelirse haziranda kucağıma alacağım. Buraya bende haziran annesi olacagim yazmayi nasip etsin Rabbimsizinde bebeğiniz hayirli olsun saglicakla kavuşun
Merhaba bende bugun yaptim ve negatif benimdeMerhaba,benimde bat 9 Ekim hiç belirtiniz varmı, dayanamayıp test yaptım bugün olumsuz
inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım sağ salim sağlıklaCanım ben 2.femara ovitrelle de gebe kaldım ama düşük yaptım.bu ay yine kullandım ama ekstra göbek de kaldırttım inşallah bu ay dan umutluyum bide 2 yumurtam vardı bu ay 24 ve 22mm idi
hadi bakalım inşallah :)Bir yumurtam adetin 15.günü çatladı diğeri de 17.günü çatladı canım. Şuan adetin 19.günü canımduanıza talibim 14 ay oldu evleneli pko var bende ama rahim filmi sperm hepsi iyi çok şükür.zayııfm hormon vs de yok
hoşgeldiiiin :) sağ salim kucağına nasip olsun inşallah canım ekliyorum listeyemerhabaaa kızlar :)
yaşım 26
sat 03.09
4 haftalık
Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
Canım seninle son adet tarihlerimiz aynı.kızlaar beta değerleriniz kaç ve nasıl artış gösterdiler ?
Canım seninle son adet tarihlerimiz aynı.3 gün önce kan tahlilimi verdim. 480 çıktı. Senin kaç?
Allah Allah ben mi yanlış hatırlıyorum acaba yaa. E nabızdan tekrar bakayım bi sonucuma.evet gördüümm :)
maşşallah çok yüksek çıkmış seninde ben battan 4 gün önce verdim 90 dı 2 gün sonra da 295 çıktı sonra veremedim doktora da gitmedim
Evet baktım şimdi canım 480 yazıyor. İkiz mi acaba benimkievet gördüümm :)
maşşallah çok yüksek çıkmış seninde ben battan 4 gün önce verdim 90 dı 2 gün sonra da 295 çıktı sonra veremedim doktora da gitmedim
3 4 kat artınca çoğl olabilir deniyor ama genelde yanıltıcı oluyormuş canım keseye kadar bekle bence :) hayır en son adetin başlangıç günü hesaba alınıyorEvet baktım şimdi canım 480 yazıyor. İkiz mi acaba benimkiSanmıyorum ama yaa.
Son adet tarihi şu demek, değil mi; en son regl gördüğümüz ve gusül aldığımız gün...
O zaman ikiz değildir yaa...3 4 kat artınca çoğl olabilir deniyor ama genelde yanıltıcı oluyormuş canım keseye kadar bekle bence :) hayır en son adetin başlangıç günü hesaba alınıyor
Canım benim aile hekimim "folidoce" önerdi, eczaneden ücretli olarak aldımKızlar folik asit kullanmaya başladınız mı?
Kuzuum gördük keseyi çok şükür :)) herşey yolunda dedi doktor 3 mm olarak yazmış rapora kese boyutunu, bir kaç test yapmam gerekiyor deyip kan aldı öğleden sonra tekrar görüşeceğiz nasipseCanım benim aile hekimim "folidoce" önerdi, eczaneden ücretli olarak aldım
175 TL idi
mesirmacunu senin bugün kontrolün vardı
Güzel haberlerini bekliyoruz
Yaa maşallah çok güzel ve çok heyecanlıı. İnşallah ben de perşembe günü gidicem kontrole. Bize de nasip olsun keseyi görmek...Kuzuum gördük keseyi çok şükür :)) herşey yolunda dedi doktor 3 mm olarak yazmış rapora kese boyutunu, bir kaç test yapmam gerekiyor deyip kan aldı öğleden sonra tekrar görüşeceğiz nasipse
aminnn canım inşallahhh :)Yaa maşallah çok güzel ve çok heyecanlıı. İnşallah ben de perşembe günü gidicem kontrole. Bize de nasip olsun keseyi görmek...