- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
Başka bir fiyatla karıştırmış olabilirsin canım. Fiyatı max 200 tl olur. Sen onu geciktirmeden başla bence yarın bi eczaneye sorÜcretleri çok pahalı diye doktorun yazmasını bekliyorum ben de. 400-500₺ fiyat söylüyor eczaneler. Haftaya inşallah gidip yazdıracağım ben de...
Bu arada bizim grubun ilk yazışmalarını okuyordum2023 haziran annesiyim geçen yıl bu zamanlar test yapıp 4 ekimde kan vererek kesinleştirmiştim gebeliğimişimdide 4 ekimde kızımı 4 ay aşısına götürcem topiğiniz hepinize şans getirsin inşallah sorunsuz rahat bir süreç geçirirsiniz her anı çok kıymetli bu sürecin tadını çıkarın
Aynen canım Ocean markasının folik asitinden sipariş ettim şimdi. Fiyatı da 130₺ falandı. Gelince başlıyıcam inşallah. Bu arada 4 aylık hamile bir arkadaşım şöyle bi mesaj atmış sizce doğru mu?Başka bir fiyatla karıştırmış olabilirsin canım. Fiyatı max 200 tl olur. Sen onu geciktirmeden başla bence yarın bi eczaneye sor
Geç döllenme dedi doktorumCanım senin 28 mayısa denk geliyor doğumun yani mayıs annelerine gelmen lazm
Doktorun belli bir haftadan sonra seni multivitamin kullanman için yönlendirecek canım , sen doktorunu dinle o ne derse onu yap :)Aynen canım Ocean markasının folik asitinden sipariş ettim şimdi. Fiyatı da 130₺ falandı. Gelince başlıyıcam inşallah. Bu arada 4 aylık hamile bir arkadaşım şöyle bi mesaj atmış sizce doğru mu?
ahhh ne mutlu oluyorum böyle gelip yazdığınızda , nasıl umut oluyor anlatamamYaa grubu görünce çok heyecanlandım. Geçen sene bu zamanlar beta takibi kese görme heyecanı ile yanıp tutuşuyordum. O zamanlarda zaman çok hızlı geçecek diyordu 2022 Haziran anneleri gerçekten öyleymiş. İlk aylarım çok zor geçse de şimdi kızım yanımda28 Ağustos sat olmasına rağmen Mayıs annesi oldumm Rabbim sağlıcakla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Baktım sahipsiz kaldık napiyim koydum elimi taşın altınaBu arada bizim grubun ilk yazışmalarını okuyordumçok yoğunum grubun editörlüğünü ustlenemem yazmışsın sana kalmış yine
ahhh ne mutlu oluyorum böyle gelip yazdığınızda , nasıl umut oluyor anlatamamçok teşekkür ederiz :) Rabbim sizin de evlatlarınızı size bağışlasın
Koca yürekli arianaamizBaktım sahipsiz kaldık napiyim koydum elimi taşın altına
Canım bonusumHayırlı olsungebeliğini görünce sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla
Evet canım oluyor özellikle ayakta bir iş yaptığım zaman. Bulaşıkları yerine çekerken vs...Merhaba hanımlar sırt ağrınız oluyor mu
Benim bir kere oldu. Ama tam gebelik belirtisi sayılmaz. Kaç gün var regleMerhaba hanımlar sırt ağrınız oluyor mu
İnşallahhhİnşallah banada nasip olurFemara ve çatlatma iğnesi oldum adet günü geçerse test yapacağım
Ben kullandım femara gonal f ve ovitrelle . Olmadı sonra aşılama oldum oda olmadı sonra kendiliğinden oldu. İnşallah siz bu kadar uğraşmazsınız nasip olur hemenKızlar femara tarzı ilaçla gebe kalan varmı pko var bende.3 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim.bu ay da 2 yumurtam vardı iğne yaprım 5 gün oldu beklemedeyim
Canım ben 2.femara ovitrelle de gebe kaldım ama düşük yaptım.bu ay yine kullandım ama ekstra göbek de kaldırttım inşallah bu ay dan umutluyum bide 2 yumurtam vardı bu ay 24 ve 22mm idiBen kullandım femara gonal f ve ovitrelle . Olmadı sonra aşılama oldum oda olmadı sonra kendiliğinden oldu. İnşallah siz bu kadar uğraşmazsınız nasip olur hemeno ilaçlar etkisini 1-2 ay daha gösteriyor
Bir yumurtam adetin 15.günü çatladı diğeri de 17.günü çatladı canım. Şuan adetin 19.günü canımİnşallahhhkaç gün oldu çatlatma iğnesinden sonra