- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
hoşgeldinizz ekliyorum listeye :) haziranın başı gözüküyor doğum tarihlerimiz o yüzden mayıs sonu da olabilir tabi :) hakkımızda hayırlısı, kontrole ne zaman gidiyorsunuz?Merhaba, grubunuz hayırlı olsun
Benim de 5 Haziran görünüyor doğum ama ben nedense mayıs ayında doğuracakmışım gibi hissediyorum
Ama beni buraya da eklerseniz sevinirim
Yaş 36
SAT: 30/08/2023
Beta değerlerim 2 gün ara ile 2 katından fazla çıktı
Şu anda 4+2 yim
Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum
Hoşbuldumhoşgeldinizz ekliyorum listeye :) haziranın başı gözüküyor doğum tarihlerimiz o yüzden mayıs sonu da olabilir tabi :) hakkımızda hayırlısı, kontrole ne zaman gidiyorsunuz?
maşallah güzel çıkmış betaHoşbuldum
3 Ekim sabahına randevu aldım
Küçük bir ilçede yaşıyorum, sadece salı ve perşembe kan testi yapılabiliyor
Dün 4+1 de test yapıldı 753 çıktı beta
şimdi de salı günü gideceğim, 1000 den aşağı kese görünmüyormuş ultrasonda bakamayız demişti doktor
salı günü muhtemelen keseyi göreceğim 4+6 olacağım o gün hayırlısıyla
Güzel haberi önce senden alacağız canımmaşallah güzel çıkmış betabenim de dün 247 çıktı son adet tarihlerimiz arasında 1 gün var.
benim doktorumda pazartesi gününe randevu verdi, 2 ekim oluyor, hayırlısı hakkımızda :)
inşallaah canım benimGüzel haberi önce senden alacağız canım
çoook teşekkür ederim tatlışımm hadi güzel haberler alalım inşallah :)merhabaaa :)) hayırlı olsun çok sevindiiim :) benim doktorum da pazartesi gel bakalım dedi, güzel haberler verelim inşallah burada
Sevgili 2024 Haziran Anneleriii :)
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Son adet tarihinizi , yaşınızı , keseyi kaçıncı haftada gördüğünüzü beni etiketleyerek yazabilirsiniz.
Hepimize hayırlı olsun , güzel haberler verdiğimiz bir topik olsuuun , çok aminnn
ANNE ADI YAŞ SAT KESE KALP ATIŞI CİNSİYET BEBEĞİN İSMİ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ mesirmacunu 28 31.08.2023 - - - - - @elissaaaa 25 22.08.2023 B bendiyebiri1 29 27.08.2023 degisimdonusum 36 30.08.2023
Canım listeye benim adımı da ekler misinn ben de geldimm. Çok sevindim böyle bir grup bulduğuma. Foruma bugün kayıt oldum o yüzden bilmiyorum pek... Yaşım 24 Son adet tarihim 03.09.2023Sevgili 2024 Haziran Anneleriii :)
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Son adet tarihinizi , yaşınızı , keseyi kaçıncı haftada gördüğünüzü beni etiketleyerek yazabilirsiniz.
Hepimize hayırlı olsun , güzel haberler verdiğimiz bir topik olsuuun , çok aminnn
ANNE ADI YAŞ SAT KESE KALP ATIŞI CİNSİYET BEBEĞİN İSMİ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ mesirmacunu 28 31.08.2023 - - - - - @elissaaaa 25 22.08.2023 B bendiyebiri1 29 27.08.2023 degisimdonusum 36 30.08.2023
Hoşgeldiiiin canımCanım listeye benim adımı da ekler misinn ben de geldimm. Çok sevindim böyle bir grup bulduğuma. Foruma bugün kayıt oldum o yüzden bilmiyorum pek... Yaşım 24 Son adet tarihim 03.09.2023
Eveet dün verdim kan tahlilimi ve "gebelik var hayırlı olsun" dedi doktor... :)Hoşgeldiiiin canımhayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhh . kan testi vermiş miydiin
Maşallahhh kızınıza2023 haziran annesiyim geçen yıl bu zamanlar test yapıp 4 ekimde kan vererek kesinleştirmiştim gebeliğimişimdide 4 ekimde kızımı 4 ay aşısına götürcem topiğiniz hepinize şans getirsin inşallah sorunsuz rahat bir süreç geçirirsiniz her anı çok kıymetli bu sürecin tadını çıkarın
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz , tecrübelerinizden faydalanmak isteriz2023 haziran annesiyim geçen yıl bu zamanlar test yapıp 4 ekimde kan vererek kesinleştirmiştim gebeliğimişimdide 4 ekimde kızımı 4 ay aşısına götürcem topiğiniz hepinize şans getirsin inşallah sorunsuz rahat bir süreç geçirirsiniz her anı çok kıymetli bu sürecin tadını çıkarın
bende mide bulantısı var bazen bel ağrısı çok ayakta kalırsam da regl ağrısı gibi oluyorKızlar 1.ayda hamilelik belirtileriniz neler?
Bende sık idrara çıkma, ellerimin sürekli kuruması ve bazen bel ağrısı oluyor. Tabiki herkesin hamileliği farklı, hormonları farklı. Hepimiz aynı semptomları göstermeyebiliriz ama merak ettim. Sizin vücudunuzda ne gibi değişiklikler var?
Sık wc, hafif sağ kasık batması, kısa süren regl olacakmışım gibi ağrı ve minicik baş dönmesiKızlar 1.ayda hamilelik belirtileriniz neler?
Bende sık idrara çıkma, ellerimin sürekli kuruması ve bazen bel ağrısı oluyor. Tabiki herkesin hamileliği farklı, hormonları farklı. Hepimiz aynı semptomları göstermeyebiliriz ama merak ettim. Sizin vücudunuzda ne gibi değişiklikler var?
ben kullanıyordum zaten , devam ediyorum canım, eğer kullanmıyorsan başla hemen sende. eczaneden alabilirsinKızlar folik asit kullanmaya başladınız mı?
Ücretleri çok pahalı diye doktorun yazmasını bekliyorum ben de. 400-500₺ fiyat söylüyor eczaneler. Haftaya inşallah gidip yazdıracağım ben de...ben kullanıyordum zaten , devam ediyorum canım, eğer kullanmıyorsan başla hemen sende. eczaneden alabilirsin
400 500 müÜcretleri çok pahalı diye doktorun yazmasını bekliyorum ben de. 400-500₺ fiyat söylüyor eczaneler. Haftaya inşallah gidip yazdıracağım ben de...