2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Aa öyle miymiş? Ben çok araştırmadım. Direkt vicco alır geçerim diye düşünüyordum. Benim kızım 10.5 aylık yavaş yavaş ayakta sabit durmaya başladı 1-2 adımı var arada. Araştırayım bakalım

Vicconun deri olanlarına fizik tedavi doktoru iyi tercih edilebilir dedi fakat onunda alışveriş sitelerinde kullanıcı yorumlarında cocugun ayagını vurdugunu okudum. Yapmaz yapmaz alırım başıma gelir diye uzak durdum markadan

Ne Egzamasi var?
Önce atopik dermatit dedi ilaç verdi nemli tut dedi ama sonyç almayınca eczema dedi onun da çeşiti mi var bilmiyorm ben amerikada yaşıyorum valla bıktım burda doktorlardan,hiçbirşeyi önemsemiyorlar kendi kendimizin doktoru oluyoruz en sonunda,çocuğun tüm vücudu kıpkırmızı götürüyorum safsaf yüzüme bakıyor ben mi abartıyorum artık kendimden şüpheleniyorum

Kızlar merhaba. Uzun zaman oldu yazmayalı. Benim bebeğim orta ve yüzük parmağıni emiyor sürekli. Bıraktiramiyorum. Emzikte tutmadı. Çok huysuzlaniyor. Özellikle uykuya dalarken illa ağzında olacak. Hatta benim parmağımı bile tutup ağzına sokup emmeye çalışıyor. Bir yöntemi var mı? Böyle devam mi?

Benim oglumun vücudu da kıpkırmızı kaşıya kaşıya kanatiyor atopik cildi var sanırsam sizin çocuğunuzun da.. özele de devlete de gittim her doktor başka bir krem yazıyor kortizon içeriyor devamli kullanamiyoruz kullanmadigimiz zaman kızarıklık geri geliyor nasıl baş edecez bilmiyorum

Size kesin atopik dediyse mustela stelatopia ürünlerini kullanabilirsin çok etkili yıkama jeli kremi Herşeyi var,ben aldım azalttı ama zaten başka birşey gibi duruyor bizimki

Emekleme bizde de yok tırtıl gibi poposunu kaldırıyor hatta isteyince geri geri emekliyor ama bacağıni kırıp vücudunu yerden Kaldıramıyor ileri emeklemeye niyeti yok biraz tontiş bizimki
Bizde emeklemiyoruz poposunda üzerinde dönüyor ama eklemeye gelince pozisyona yatırıyorum ağlıyor sinirleniyor hic sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…