Herkese merhabalar,23yaşında sigara içmeyen biri olarak hpv'den nasıl kurtulduğumu size anlatmak isterim öncelikle bu zorlu süreci lütfen hemcinslerim gözünde büyütmesin,derdi veren Allah dermanı da veriyor ve lütfen hayatınıza aldıgınız beyinsiz erkeklere dikkat edin,hemen kanmayın.öncelikle 1Ocak günü genital bölgemde siğil farketmemle soluğu özel bir jinekologda almam bir oldu,daha sonrasında testler vs hpv 6,11 oldugumu öğrendim siğilleri yaktırdım vs doktorumdan memnun kalmadıgım için değiştirdim bence sizde dr değiştirmekten çekinmeyin daha sonra tabi bu süre zarfında siğiller sürekli nüksetti 4 kere falan yaktırdım olmadı aldara kullandım dondurma işlemi yani herşeyi denedim anlicagınız sonrasında nisan gibi telrar dra gittiğimde bu sefer vajina içinde siğil oldugunu fark ettik tekrar burda da 3 kere falan vajina içi siğil yaktırdım bu siğillerimin tamamen geçmesi resmen 6-7 ayımı aldı bir türlü bitmediler hep tekrar tekrar çıkıyorlardı bunun sebebi düşük bağışıklıktı daha sonra nisan gibi bu sefer rahim ağzından test aldın 16ve 18 geldi yani yüksek riskli ertesi gğn kolposkopiye girdim ve sonuç cin1 geldi dr um süreci 1 yıl bekleticez gerilicek dedi öyle de yaptık zaten 3 doz aşımı da olmuştum ve hiç cinsel ilişkiye girmedim bundan sonrada giriceğimi pek sanmıyorum evlenmediğim sürece neyse bu süre zarfında bana faydalı olabilice şeyleri size sırasıyla anlatayım
1.siğil konusu;siğillere dokunmayın,eldiven kullanın,dr dışında kendiniz müdahale etmeyin
2.bağışıklığını yükseltin takviye kullanın dr aracılığıyla sağlıklı beslenin ben 360 gün boyunca her gün 1 bardak yeşil çay içtim
3.ahcc kullandım fiyatı yüksek bu yüzden 3 ay kullanabildim sadece
4.istikrarlı olun stres ve üzüntü bağısıklıgınızı düşürüyor paketli gıdalar tüketmeyin bol su için
5.cinsel hayatınızı bi süre askıya alın gerek yok
6.aşınızı olun
7.ellerinizi yıkayın o bölgeyi temiz tutun hergün iç çamaşırınızı değiştirin ütüleyin öyle giyin naylon ip gibi iç çamaşırlar kullanmayın normal düz beyaz pamuklu giyin
Benim diceklerim bu kadar tam bir yıl 3 ay sonra bu mutluluğu yaşadım allah herkesın yardımcısı olsun resmen mutluluktan ağladım merak ettiğiniz varsa detaylı sorabilirsiniz umarım umut olmuşumdur sizi seviyorum canım kızlarım kendini üzmeyin kendinize değer verin herşeyi atlatabilicek güçte oldugunuzu sakın unutmayın
1.siğil konusu;siğillere dokunmayın,eldiven kullanın,dr dışında kendiniz müdahale etmeyin
2.bağışıklığını yükseltin takviye kullanın dr aracılığıyla sağlıklı beslenin ben 360 gün boyunca her gün 1 bardak yeşil çay içtim
3.ahcc kullandım fiyatı yüksek bu yüzden 3 ay kullanabildim sadece
4.istikrarlı olun stres ve üzüntü bağısıklıgınızı düşürüyor paketli gıdalar tüketmeyin bol su için
5.cinsel hayatınızı bi süre askıya alın gerek yok
6.aşınızı olun
7.ellerinizi yıkayın o bölgeyi temiz tutun hergün iç çamaşırınızı değiştirin ütüleyin öyle giyin naylon ip gibi iç çamaşırlar kullanmayın normal düz beyaz pamuklu giyin
Benim diceklerim bu kadar tam bir yıl 3 ay sonra bu mutluluğu yaşadım allah herkesın yardımcısı olsun resmen mutluluktan ağladım merak ettiğiniz varsa detaylı sorabilirsiniz umarım umut olmuşumdur sizi seviyorum canım kızlarım kendini üzmeyin kendinize değer verin herşeyi atlatabilicek güçte oldugunuzu sakın unutmayın