- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #27.161
Sizinki kac kez kalkiyor? Kendimi daha kotu hissediyorum bu yorumlarla. Sanki herkes rahat ben halen uykusuzluk girdabindayimKarnının acıktığına emin misin.
Kaç aylık şuan
Her uyanması acıktı mama vereyim olmamalı çok emmek ne bilim mama alıyorsa o bile rahatsız ediyor olabilir.
Kız yok öyle şey olur mu hepimiz öyle saatlerce uyumuyoruz ki hele bu ara 8 ay atağı da hepsi gece baykuş gibi kalkıp duruyor.Sizinki kac kez kalkiyor? Kendimi daha kotu hissediyorum bu yorumlarla. Sanki herkes rahat ben halen uykusuzluk girdabindayim
Geçen hafta sekiz ay atağı vardı gece uyaniyodu.iki gündür gündüz kudurup durmuyor.bebeklerim hepsi böyle illa bı yerden yaramazlık yapacakladSizinki kac kez kalkiyor? Kendimi daha kotu hissediyorum bu yorumlarla. Sanki herkes rahat ben halen uykusuzluk girdabindayim
Gunduz iyiyddi dun 2uyku yapti 1er saatlik. Ama gece 2den beri hic uyumadim diyebilirim surekli mir mir halinde uyutmadi aslaKız yok öyle şey olur mu hepimiz öyle saatlerce uyumuyoruz ki hele bu ara 8 ay atağı da hepsi gece baykuş gibi kalkıp duruyor.
Bana bebeğinin bir gün içindeki uykularını yazar mısın ?
Sabah kaçta uyanıyor ? Gece hiç derin uyumuyor mu? Dişi ağrıyor olabilir Tetagil falan veriyor musunGunduz iyiyddi dun 2uyku yapti 1er saatlik. Ama gece 2den beri hic uyumadim diyebilirim surekli mir mir halinde uyutmadi asla
biz de yeni yaptırdık ikisini birden neden yapmadılar acaba.Teşekkür ederim beste bizde bugün bu Osman gönülalın videosunda 7. Ayda bexsero ve nimenrix olarak ilk doz diye gittim ikisinide aldım sağlık ocağı ikisini vuramayız demesin mi besxsereyo vurdurdum nimenrix kaldı elimde hemen doktoruma gittim oda bana liste verdi madem aldın boşa gitmesin dedi nimenrixi aldığım yere götürdüm 1 ay saklar mısınız dedim onlarda tamam dedi aldılar listeyi atıyorum.Eki Görüntüle 3543745
He kendi içtiğimizden veriyorum.Kızlar bebişlere nasıl su veriyorsunuz hazır mı?
Bizim doktor kaynayıp soğumuş su verin dedi gerçekten o kadar üşeniyorum ki bunaHe kendi içtiğimizden veriyorum.
Termos varsa evde öyle koy her seferinde kaynatıp soğut zor olurBizim doktor kaynayıp soğumuş su verin dedi gerçekten o kadar üşeniyorum ki buna
MantıklıTermos varsa evde öyle koy her seferinde kaynatıp soğut zor olur
Mamacı ana olduğum için termos elim ayağımMantıklı
Bir derdi vardır ama mama ve memeyle teselli buluyordur. Benim kızım da sık uyanıyor ama sürekli kucağımda ya da yanımda olduğu için geri uykuya hızlı dalıyor. 24 saat boyunca birlikteyiz dinlenmenin bedeli olarak. Sürekli yatağında uyumaya alıştır diyorlar ama yorgunluğa dayanamıyorum.Sizinki kac kez kalkiyor? Kendimi daha kotu hissediyorum bu yorumlarla. Sanki herkes rahat ben halen uykusuzluk girdabindayim
Nasıl düşünemedim dedim görünce hihihi gerçi genel anlamda düşünebildiğim söylenemezMamacı ana olduğum için termos elim ayağım
Paketli gıda vermedim hiç sanırım düşündüm bir an amaNasıl düşünemedim dedim görünce hihihi gerçi genel anlamda düşünebildiğim söylenemez
Bir şey daha soracağım paketli gıda veriyor musunuz? Veriyorsanız ne veriyorsunuz?
Ya ne bileyim paketli herhangi bir şey. Dışarıda bir kafede otururken falan grisini falan kemirse güzel olur diye düşünüyorum ama hiç araştırmadım temiz içerikli atıştırmalık ne var bilmiyorum.Paketli gıda vermedim hiç sanırım düşündüm bir an amahazır bebek kavanoz mamalarını falan kastediyorsan yani vermedim ben kendim yapıyorum. Bebe bisküvisi almayı düşünüyorum güzel içerikli bulursam. Ama dışarda falan bir yerde zorda kalırsam organik bebek ürünlerinden veririm hipp in falan güzel çorbaları mamaları vardı
Biz kafede mama içiyozYa ne bileyim paketli herhangi bir şey. Dışarıda bir kafede otururken falan grisini falan kemirse güzel olur diye düşünüyorum ama hiç araştırmadım temiz içerikli atıştırmalık ne var bilmiyorum.
Canım benimkinin sorunu yoksa sabah 7-8e kadar felan kalkmıyor ama 1 den aşağıda uyumuyorSizinki kac kez kalkiyor? Kendimi daha kotu hissediyorum bu yorumlarla. Sanki herkes rahat ben halen uykusuzluk girdabindayim
Ağır gelir diye yapmıyorlarmış.Kızlar
biz de yeni yaptırdık ikisini birden neden yapmadılar acaba.
Bizim sağlık ocağı da devler aşısı olduğu gün soruyordu özel aşı da varsa yapalım birlikte geçsin gitsin diyeAğır gelir diye yapmıyorlarmış.
Sinir oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?