2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Karnının acıktığına emin misin.
Kaç aylık şuan
Her uyanması acıktı mama vereyim olmamalı çok emmek ne bilim mama alıyorsa o bile rahatsız ediyor olabilir.
Sizinki kac kez kalkiyor? Kendimi daha kotu hissediyorum bu yorumlarla. Sanki herkes rahat ben halen uykusuzluk girdabindayim

Sizinki kac kez kalkiyor? Kendimi daha kotu hissediyorum bu yorumlarla. Sanki herkes rahat ben halen uykusuzluk girdabindayim
Kız yok öyle şey olur mu hepimiz öyle saatlerce uyumuyoruz ki hele bu ara 8 ay atağı da hepsi gece baykuş gibi kalkıp duruyor.
Bana bebeğinin bir gün içindeki uykularını yazar mısın ?

Geçen hafta sekiz ay atağı vardı gece uyaniyodu.iki gündür gündüz kudurup durmuyor.bebeklerim hepsi böyle illa bı yerden yaramazlık yapacaklad

Kız yok öyle şey olur mu hepimiz öyle saatlerce uyumuyoruz ki hele bu ara 8 ay atağı da hepsi gece baykuş gibi kalkıp duruyor.
Bana bebeğinin bir gün içindeki uykularını yazar mısın ?
Gunduz iyiyddi dun 2uyku yapti 1er saatlik. Ama gece 2den beri hic uyumadim diyebilirim surekli mir mir halinde uyutmadi asla

Gunduz iyiyddi dun 2uyku yapti 1er saatlik. Ama gece 2den beri hic uyumadim diyebilirim surekli mir mir halinde uyutmadi asla
Sabah kaçta uyanıyor ? Gece hiç derin uyumuyor mu? Dişi ağrıyor olabilir Tetagil falan veriyor musun

Kızlar
biz de yeni yaptırdık ikisini birden neden yapmadılar acaba.

Bir derdi vardır ama mama ve memeyle teselli buluyordur. Benim kızım da sık uyanıyor ama sürekli kucağımda ya da yanımda olduğu için geri uykuya hızlı dalıyor. 24 saat boyunca birlikteyiz dinlenmenin bedeli olarak. Sürekli yatağında uyumaya alıştır diyorlar ama yorgunluğa dayanamıyorum.

Nasıl düşünemedim dedim görünce hihihi gerçi genel anlamda düşünebildiğim söylenemez

Bir şey daha soracağım paketli gıda veriyor musunuz? Veriyorsanız ne veriyorsunuz?
Paketli gıda vermedim hiç sanırım düşündüm bir an ama hazır bebek kavanoz mamalarını falan kastediyorsan yani vermedim ben kendim yapıyorum. Bebe bisküvisi almayı düşünüyorum güzel içerikli bulursam. Ama dışarda falan bir yerde zorda kalırsam organik bebek ürünlerinden veririm hipp in falan güzel çorbaları mamaları vardı

Ya ne bileyim paketli herhangi bir şey. Dışarıda bir kafede otururken falan grisini falan kemirse güzel olur diye düşünüyorum ama hiç araştırmadım temiz içerikli atıştırmalık ne var bilmiyorum.

Canım benimkinin sorunu yoksa sabah 7-8e kadar felan kalkmıyor ama 1 den aşağıda uyumuyor
İlk yatağa koyduğumda uyanıyor tabi hemen.
Sürekli uyanabilir ama beslenmemesi lazım o bile rahatsız eder.

Ağır gelir diye yapmıyorlarmış.
Sinir oldum ya
Bizim sağlık ocağı da devler aşısı olduğu gün soruyordu özel aşı da varsa yapalım birlikte geçsin gitsin diye bexsero benim kızımı etkileyen tek aşıydı Elif hafif ateş ve bacakta ağrı yapmıştı. Hatta yaptırdığım gün hemşire hemen calpol ver diyordu. Seninki nasıl geçirdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…