• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,8%
  • erkek

OY: 102 46,6%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    219
Elifim valla bizim de 2 haftadır çok kötü. Gündüz sorun yok ama gece uykusundan uyanıp saatlerce uyumuyor. Bazen ağlıyor bazen o emekleme ayağa kalkma şeylerini yapıyor asla durmuyor uykuya geçmiyor. Dün 2 yi geçiyordu uyudu 5 te gene ayaktaydık işte. Zor bir dönemden geçiyor herhalde anlayamıyorum ki anlasam belki daha az stresli olurum. Ay bebişin yanında nolur kavga etmeyin. Gerekirse bebek uyuduğunda uzak odada yırt ağzını eşinin ama bebek duymasın 🫠
Beste benimki de 2 haftadir tutunup kalkmaya basladi. Tirmaniyor her gordugu yere. İlk basladigi zamanlar gece uykulari oyle bi haram olmustu ki deli gibi aglamalar, gecede 15 kere uyaniyordu belki. Bence yeni beceriler uykularini cok etkiliyor. Ayni sekilde benimki de gunduz uyurdu gece zindan ederdi bana. O yuzden bekleyip yaaa sabiiiir cekeceksin😭😭🥺

Beste benimki de 2 haftadir tutunup kalkmaya basladi. Tirmaniyor her gordugu yere. İlk basladigi zamanlar gece uykulari oyle bi haram olmustu ki deli gibi aglamalar, gecede 15 kere uyaniyordu belki. Bence yeni beceriler uykularini cok etkiliyor. Ayni sekilde benimki de gunduz uyurdu gece zindan ederdi bana. O yuzden bekleyip yaaa sabiiiir cekeceksin😭😭🥺
Pınarcım valla öyle yapıyorum bu gece bir tık daha iyiydi 12 den 3 e kadar uyanmadı. Sonra baktım bi tıkırtı bi ses. Beşiğinde yüz üstü spor yapıyordu gene twerk atıyor hanımefendi bi de elleriyle tutunmuş kenarlara anne anne diyo uyandırıyor beni bi de aklınca 😂

Pınarcım valla öyle yapıyorum bu gece bir tık daha iyiydi 12 den 3 e kadar uyanmadı. Sonra baktım bi tıkırtı bi ses. Beşiğinde yüz üstü spor yapıyordu gene twerk atıyor hanımefendi bi de elleriyle tutunmuş kenarlara anne anne diyo uyandırıyor beni bi de aklınca 😂
Ya cok fenalar🤣🤣

Benim kızım da açmıyordu. Zorlamadım hiç. Blw dedikleri yöntemle büyük parçalar halinde verdim. Katı gıdaya karşı önyargısı kırıldı. Hala iştahlı değil ama ağzını kilitlemiyor artık. Avokadoyu seviyor. Çeyrek avokadoyu eline veriyorum sabahları o onu kemirirken ben de ağzına peynir falan atıyorum elimle. Aşağıdaki videodaki gibi kaşığı yemeğe batırıp vermek de işe yarıyor ama o macun kıvamını yapamadığım için kaşıkta bir şey kalmıyor 😁🫠

Yaa çok teşekkür ederim, boğazında kalır diye korkuyorum yoksa kendisi yemek istiyor o şekilde yemeye bayılıyor. Fakat kaşığın içinde ne varsa dökülüyor 😁

Yaa çok teşekkür ederim, boğazında kalır diye korkuyorum yoksa kendisi yemek istiyor o şekilde yemeye bayılıyor. Fakat kaşığın içinde ne varsa dökülüyor 😁
Boğazında kalsa bile refleks olarak öğürüp çıkarıyor. Eğer morarma nefes kesilmesi görmüyorsan beklemen lazım panik olmadan. Morarma falan olursa hemen ters çevirip sırtına vurursun inşallah hiç gerek kalmaz 🥰

Kizlar sinirlerim cok bozuk😭 bebegimin yemesi tam duzelmisti. İstahla agzini aciyordu sabah ogle aksam. 2 gundur hicbir sekilde agzini acmiyor. Aglamaya basliyor kasigi gorunce. D vitaminini de kasikla veriyorum ona bile agzini acmiyor zorla vermek zorunda kaliyorum. Ne oldu birden bire hic anlamis degilim😭😭

Boğazında kalsa bile refleks olarak öğürüp çıkarıyor. Eğer morarma nefes kesilmesi görmüyorsan beklemen lazım panik olmadan. Morarma falan olursa hemen ters çevirip sırtına vurursun inşallah hiç gerek kalmaz 🥰
Şu ana kadar bir sorun yaşamadık biz de. Ben de pimpirikli bir insanımdır. Olgun avokado çok iyi alışması için çiğnemesi yutması kolay. Kaşığı kabul etmesini de sağladı 😊

Kizlar sinirlerim cok bozuk😭 bebegimin yemesi tam duzelmisti. İstahla agzini aciyordu sabah ogle aksam. 2 gundur hicbir sekilde agzini acmiyor. Aglamaya basliyor kasigi gorunce. D vitaminini de kasikla veriyorum ona bile agzini acmiyor zorla vermek zorunda kaliyorum. Ne oldu birden bire hic anlamis degilim😭😭
Bizde de öyle oldu ama geçti. Blw falan yaptık yukarıda anlattım. İnşallah çözersiniz kısa sürede. Ben de calpol’ü zorla verdim kaç defa. Sonradan şırıngayla vermeyi akıl ettik.

Bizde de öyle oldu ama geçti. Blw falan yaptık yukarıda anlattım. İnşallah çözersiniz kısa sürede. Ben de calpol’ü zorla verdim kaç defa. Sonradan şırıngayla vermeyi akıl ettik.
Ben de demir ilacini siringayla veriyorum zorla… Blw sabah kahvaltilarinda yapiyorum da onu da yemiyor ki. Mincikliyor arada 1-2 ufacik parcayi yanlislikla yerse yiyor. Ben elimle verince acmiyor agzini. Bilemiyorum. Okuyayim yazdiklarinizi.

Evet çıkarıyor ama iç güdüsel, annelik böyle bir şey her şeyden korkuyoruz ☺️

Ben de demir ilacini siringayla veriyorum zorla… Blw sabah kahvaltilarinda yapiyorum da onu da yemiyor ki. Mincikliyor arada 1-2 ufacik parcayi yanlislikla yerse yiyor. Ben elimle verince acmiyor agzini. Bilemiyorum. Okuyayim yazdiklarinizi.
Belki bir derdi vardır 🥹 iştahı yoktur. Ben kızımın alt dişleri çıkarken bir şey anlamamıştım ama üst dişler çok sıkıntı verdi. Çok zorlandı 🥹

Back