- 6 Ocak 2024
- 2.793
- 3.705
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #27.141
Kızlar galiba atak geçiyor
dün ve bugün erken uyudu bakalım uyanacak mı heyecan dorukta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba tam doymuyor mı doktorunuza kaşık mamasını sorsanız benim doktorum öyle önermişti akşam önünüzde kaşık maması yedirebilirsin daha rahat uyur demişti ama mutlaka öncesinde doktorunuza sorun bazı bebekler için uygun olmayabilirKizlar bebegim halen gece 2 saatte bir kalkiyor ve beslenmeden geri uyumuyor, nasil uyku araliklarini uzatacagim cok yoruldum;(
Bestecim çok geçmiş olsun. Aynı model sandalyeyi kullanıyormuşuz. Normalde pratikliği yer kaplamaması vs çok memnunum. Ama ayakları sallanıyor ayaklık alayım dedim. Taktım ve taktığım an ondan kuvvet alıp kalktı. Sonra kemerleri omuzdan değil sadece bacakları tutuyor. Acana ikea kendi üretimi ayaklık var mı dedim bulamadım. Belki de model olarak ayaklığa uygun değil. Senin hikaye de aklıma gelince direkt çıkardım. Çünkü resmen ordan kendini kaldırdı baya baya. Sen kullanıyor musun ayaklık? Kullanmıyorsan nasıl oldu aklım karıştı; model değiştirmeyi bile düşünüyorum çünkü benimki zaten inanılmaz hareketli tam bam bamBenim kızım kısa ve zayıf olduğu halde orda kendini kaldırıp atmış oldu işte çok dikkat edin canım Allah esirgesin ben çok üzüldüm ama geçti olabilir kötü bir şey olmadı![]()
Evet canım ben ayaklık kullanıyordum zaten bence o nedenle düştü. Ordan kendini kaldırmış olması lazım yoksa benim kız küçümen ya içinde küçük duruyor zaten. Ayaklığı da uygun bulamamıştık eşim bir parke parçasıyla oraya uygun yapmıştı deldi falan uğraşmıştı. Ya çok pratik açıkçası arkadaşlarımda prego kiwi falan var bana çok büyük gelmişlerdi bunu almıştım o nedenle. Ama prego kullanan arkadaşım da kazanın ucundan döndü. Oğlu hem tepsiyi çıkarıyordu hem de ayağa kalkmıştı düşüyordu. Genel olarak bebekler atlamayı seviyor galibaBestecim çok geçmiş olsun. Aynı model sandalyeyi kullanıyormuşuz. Normalde pratikliği yer kaplamaması vs çok memnunum. Ama ayakları sallanıyor ayaklık alayım dedim. Taktım ve taktığım an ondan kuvvet alıp kalktı. Sonra kemerleri omuzdan değil sadece bacakları tutuyor. Acana ikea kendi üretimi ayaklık var mı dedim bulamadım. Belki de model olarak ayaklığa uygun değil. Senin hikaye de aklıma gelince direkt çıkardım. Çünkü resmen ordan kendini kaldırdı baya baya. Sen kullanıyor musun ayaklık? Kullanmıyorsan nasıl oldu aklım karıştı; model değiştirmeyi bile düşünüyorum çünkü benimki zaten inanılmaz hareketli tam bam bam
Emiyor mu yoksa mama veriyor musun gece ?Kizlar bebegim halen gece 2 saatte bir kalkiyor ve beslenmeden geri uyumuyor, nasil uyku araliklarini uzatacagim cok yoruldum;(
Aynen bebişler seviyor demek ki, ben altını bile nerdeyse değiştiremiyorum artık kıyamet kopuyor durmuyor. Demek ki ayaklık sıkıntı cidden o modeldeEvet canım ben ayaklık kullanıyordum zaten bence o nedenle düştü. Ordan kendini kaldırmış olması lazım yoksa benim kız küçümen ya içinde küçük duruyor zaten. Ayaklığı da uygun bulamamıştık eşim bir parke parçasıyla oraya uygun yapmıştı deldi falan uğraşmıştı. Ya çok pratik açıkçası arkadaşlarımda prego kiwi falan var bana çok büyük gelmişlerdi bunu almıştım o nedenle. Ama prego kullanan arkadaşım da kazanın ucundan döndü. Oğlu hem tepsiyi çıkarıyordu hem de ayağa kalkmıştı düşüyordu. Genel olarak bebekler atlamayı seviyor galiba
Genel olarak memnunum çocuğu bağladıktan sonra bir problem olmuyor gibi. Yanında durmak şart canım işte :/Aynen bebişler seviyor demek ki, ben altını bile nerdeyse değiştiremiyorum artık kıyamet kopuyor durmuyor. Demek ki ayaklık sıkıntı cidden o modelde![]()
Emzirip mama veriyorum. Aksam 8 de uyudu saat 10 simdiden bu 2.kalkisi.Emiyor mu yoksa mama veriyor musun gece ?
Gündüz uyuyor mu peki ?Emzirip mama veriyorum. Aksam 8 de uyudu saat 10 simdiden bu 2.kalkisi.
Gündüz uyuyor mu peki ?
Gunduz de pek iyi degil. Doğdugundan beri uykusu iyi olmadi. Insanlar nasil 3 cocuk bakiyor anlamiyorum ben bir cocukta pes ettimGündüz uyuyor mu peki ?
Rutini oluşturmayı hiç denedin mi?Gunduz de pek iyi degil. Doğdugundan beri uykusu iyi olmadi. Insanlar nasil 3 cocuk bakiyor anlamiyorum ben bir cocukta pes ettim
Tesekkur ederim gece açlıktan uyandığınızda sanmiyorum aliskanlikla uyaniyor alarm kurmus gibi. Aslinda gece beslemeyi azaltmak istiyorum ama yorgunluktan gece aglamalarina direnemeyip besliyorum baska turlu emmeden bir saat uyutamadigim oluyorRutini oluşturmayı hiç denedin mi?
Sabah 8.30 gibi uyandırıp 12.00 de ve 15.30 da uyku yaptırıyorum ben şu an. 12 de uyuduğunda genelde 1 saat 15.30 da ise 1,5 saat uyuyor. Sonra 20.00 de yıkıyorum odasına geçiriyorum kitap ninni mama pışpış ile günü kapatıyorum. Atak haftasında gecemiz gündüzümüz belli olmasa da bittiğinde bu şekilde düzene geri dönüyoruz. Kilosu boyu iyiyse açlıktan uyanmıyordur. Uyumayan bir bebekse düzen kurmak çok zor ama disiplinli şekilde uyabilirsen saatlere yaparsın uyku eğitimini araştır video falan izleyebilirsin. Uyumayan bebek yorgun ve huysuz olur
İşte artık gündüz daha çok yiyip gece daha az yemesi lazım. Biraz uğraştırıcı biliyorum ama size de yazıl böyle 24 saat dinlenmeden yaşamak zorTesekkur ederim gece açlıktan uyandığınızda sanmiyorum aliskanlikla uyaniyor alarm kurmus gibi. Aslinda gece beslemeyi azaltmak istiyorum ama yorgunluktan gece aglamalarina direnemeyip besliyorum baska turlu emmeden bir saat uyutamadigim oluyor
Biz 5-7-13.ay şeklinde yaptırıyoruz. 5-7 bexsero 13 bexsero ve nimenrix.Kızlar
Selam umarım iyisinizdir.
Bu özel aşıları yaptıran arkadaşlar menenjit aşısı sıralamasını nasıl yaptınız acaba acil bilgi verir misiniz.
Teşekkür ederim beste bizde bugün bu Osman gönülalın videosunda 7. Ayda bexsero ve nimenrix olarak ilk doz diye gittim ikisinide aldım sağlık ocağı ikisini vuramayız demesin mi besxsereyo vurdurdum nimenrix kaldı elimde hemen doktoruma gittim oda bana liste verdi madem aldın boşa gitmesin dedi nimenrixi aldığım yere götürdüm 1 ay saklar mısınız dedim onlarda tamam dedi aldılar listeyi atıyorum.Biz 5-7-13.ay şeklinde yaptırıyoruz. 5-7 bexsero 13 bexsero ve nimenrix.
Önemli olan başladığın aydan 2 ay sonra ikinci dozu yaptırmak. Nimenrix tek doz yaptıracağız sadece ama isteyen onu da 2 doz yaptırabiliyor.
Benimki prematüre olduğundan 5-7-13 yapmıştı doktor arkadaşım 9-11-14 yaptırdı yani çok esnek aslında. İnan bilmiyorum aynı anda yapılıyor diye biliyordum ben canım.Teşekkür ederim beste bizde bugün bu Osman gönülalın videosunda 7. Ayda bexsero ve nimenrix olarak ilk doz diye gittim ikisinide aldım sağlık ocağı ikisini vuramayız demesin mi besxsereyo vurdurdum nimenrix kaldı elimde hemen doktoruma gittim oda bana liste verdi madem aldın boşa gitmesin dedi nimenrixi aldığım yere götürdüm 1 ay saklar mısınız dedim onlarda tamam dedi aldılar listeyi atıyorum.Eki Görüntüle 3543745
Karnının acıktığına emin misin.Emzirip mama veriyorum. Aksam 8 de uyudu saat 10 simdiden bu 2.kalkisi.