2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Bizimkiler inat ediyor yapmamakta doktorum demişti mesela rotada beraber yapsınlar diye.
Evet Bestee benim kızıda etkileyen tek aşı bexsero oldu ateşi hafif vardı 37.3 felan üzerine çıkmadı ama her zamankinden sıcaktı huysuzdu ve bacağı az şişmiş ya ve çook ağladı iç çeke çeke yağlı iğne sanırım.

Sizinki kac kez kalkiyor? Kendimi daha kotu hissediyorum bu yorumlarla. Sanki herkes rahat ben halen uykusuzluk girdabindayim
Yalniz degilsin canim. Ben de senin gibiyim hatta bazen gece 3ten sabah 7ye kadar saatte bir uyaniyor. Yalandan memeyi agzina veriyorum emmiyor da iki cekiyor birakiyor uyumaya devam ediyor. Tamamen aliskanlik

Evet bizimkinin de ateşi çok çıkmadı ama sıcak oluyordu bacağı acırdı birkaç gün devam ediyordu o acı ne yazık ki sert oluyordu hatta yeri canım

Hanımlar merhaba
Hepinizi öncelikle tebrik ederim. Bebeklerinizi güle güle büyütün inşallah

Ben 2025 Haziran Anneleri’nden geliyorum
Orada emin olamadık pek. Size sormak istedim

Bebeğe hastanede giydirmek için Haziran ayını da göz önünde bulundurursak nasıl bir takım önerirsiniz?

Müslin, pamuklu vs. Uzunluğu kalınlığı nasıl olmalı?

Hastane çıkışları standart oluyor hastaneler de çok sıcak değil. Pamuklu da olur müslin de bence iki takım koyun üşürse üst üste giydirilebilecek şekilde olsun yani

Evet Beste'nin dedıgı gibi hastane çıkışları standart oluyor uzun kollu herhangi bir hastane çıkışı götürdüm 2 tane tam yetti. 2 tane ince müslin örtüsü koydum ikisini de kullandık.

Kızlar nasılsınız? Çok uzuuuun zamandır giremiyordum buraya annelik telaşı, günlük işler vs derken. Herkes iyidir bebişler iyidir inşallah
Aaa kaç ay oldu görüşmeyeli çok şükür bebelerle uğraşıyoruz hepimiz işte atakları uykuları ek gıdaları derken geçiyor günler sen nasılsın nasıl gidiyor bebekli hayat ?

Kızlar ya benim minnoşun uykuları düzeldi gündüz hiçbir sorun yok ama gece uykusuna yatıyor sonra 1 saat sonra ağlayarak uyanıyor uyutuyorum yarım saat sonra gene. Diş ağrısı desem Tetagil veriyorum aç da değil. Bu neden oluyor çözemiyorum bunu. Bu döngü 9 dan 12 ye kadar yaklaşık sürüyor sonra derin uyuyor 5 buçuk gibi mama için uyanıp geri uyuyor. Dişi ağrısa nasıl uyusun dimi ?
Bir iki atak döneminde ayağıma koymuştum uyumuştu onu yapmak istemiyorum ama kollarım belim ağrıyor kucakta uykuya döndürmeye çalışınca yardım edin bana

Ayni sorunu bizde yaşıyoruz son 3 5 gündür. Gündüz hiçbir sorun yok 3 uykuyla devam ediyoruz. Aksam en gec 9da uyuyor ama 10 gibi hareketlenmeye başlıyor bazen gece 1e kadar devam ediyor sonra gözünü açıp uyumuyor sütünü verip yeniden uyutuyorum. Sonra 4 5 e kadar uyuyor :/ sanırım bizimki dis ustte 2 tane daha çıkıyor

Ya bir şey soracağım dişin çıkacağını nasıl anlayacağım ? Altta iki diş gelecek ya hani orda güldüğünde damakta içerde yani kabarıklık kırmızılık var ama o bir süredir var zaten. Ordan yukarı gelmesi lazım diye düşünüyorum ne kadar sürede geliyor yukarı çok cahilce sordum ama bilmiyorum gerçekten

Dis etindeki o kabarigi gordugumde en geç 2 hafta icinde disin ucu gözükmeye basladi oğlumda. 6. Ayin sonunda iki alt disi çıktı simdi de iki üst köpek disi gozukmeye basladi. bebekten bebege değişip daha uzun veya kisa sürüyorsa bilmiyorum.

Merhaba hayırlı olsun, aynen uzun kollu üst, alt, iç zıbın, başlık, bir takımın battaniyesi bir de ince polar battaniye götürmüştüm. Hepsini kullanmışlar ama çorap koymamışım bilmiyordum. Patikli alt olmasına rağmen sezaryen masasında çorap sordular . Doğum 20 mayıstı. Çorap önemliymiş
Kızlar nasılsınız? Çok uzuuuun zamandır giremiyordum buraya annelik telaşı, günlük işler vs derken. Herkes iyidir bebişler iyidir inşallah
Yaaa merhaba hoşgeldin bebişlerle uğraşmaca yemek yememelerr ataklarr dişlerr. Şimdi bizimkinin hayat amacı sürekli bi yerlere tutunup yan yan gitmek deliricem sen nasılsın
Altlar diş etinin içinde iki diş olarak çok belirginleşmişti bizde çıkmadan önce . Resmen içerde ama önden tam diş görünüyordu

Geçen hafta uyku gerilemesi yaşadık çok şükür bitti.ayakta uyutmak zor oluyo yatakta sallayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…