- 18 Mart 2023
- 2.266
- 1.419
- 53
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #27.181
Bizimkiler inat ediyor yapmamakta doktorum demişti mesela rotada beraber yapsınlar diye.Bizim sağlık ocağı da devler aşısı olduğu gün soruyordu özel aşı da varsa yapalım birlikte geçsin gitsin diyebexsero benim kızımı etkileyen tek aşıydı Elif hafif ateş ve bacakta ağrı yapmıştı. Hatta yaptırdığım gün hemşire hemen calpol ver diyordu. Seninki nasıl geçirdi ?
Genelde kaynatıp soğunca iciriyorum eğer unutmuşsam aciliyeti varsa hazir su veriyorum kendi içtiğimizdenKızlar bebişlere nasıl su veriyorsunuz hazır mı?
Yalniz degilsin canim. Ben de senin gibiyim hatta bazen gece 3ten sabah 7ye kadar saatte bir uyaniyor. Yalandan memeyi agzina veriyorum emmiyor da iki cekiyor birakiyor uyumaya devam ediyor. Tamamen aliskanlikSizinki kac kez kalkiyor? Kendimi daha kotu hissediyorum bu yorumlarla. Sanki herkes rahat ben halen uykusuzluk girdabindayim
Evet bizimkinin de ateşi çok çıkmadı ama sıcak oluyordu bacağı acırdı birkaç gün devam ediyordu o acı ne yazık ki sert oluyordu hatta yeri canımBizimkiler inat ediyor yapmamakta doktorum demişti mesela rotada beraber yapsınlar diye.
Evet Bestee benim kızıda etkileyen tek aşı bexsero oldu ateşi hafif vardı 37.3 felan üzerine çıkmadı ama her zamankinden sıcaktı huysuzdu ve bacağı az şişmiş ya ve çook ağladı iç çeke çeke yağlı iğne sanırım.
Evet evet bizimde çok sert besteeEvet bizimkinin de ateşi çok çıkmadı ama sıcak oluyordu bacağı acırdı birkaç gün devam ediyordu o acı ne yazık ki sert oluyordu hatta yeri canım
Hiç bilgim yok kuzum valla. Hiçbir aşıda kızım hiç huysuz bile olmadı ama bu ağır gerçektenEvet evet bizimde çok sert bestee
Ovalamaya çalışıyorun yağlı bir iğne galiba yağ orda birikmiş sanırım.
Hastane çıkışları standart oluyor hastaneler de çok sıcak değil. Pamuklu da olur müslin de bence iki takım koyun üşürse üst üste giydirilebilecek şekilde olsun yaniHanımlar merhaba
Hepinizi öncelikle tebrik ederim. Bebeklerinizi güle güle büyütün inşallah
Ben 2025 Haziran Anneleri’nden geliyorum
Orada emin olamadık pek. Size sormak istedim
Bebeğe hastanede giydirmek için Haziran ayını da göz önünde bulundurursak nasıl bir takım önerirsiniz?
Müslin, pamuklu vs. Uzunluğu kalınlığı nasıl olmalı?
Evet Beste'nin dedıgı gibi hastane çıkışları standart oluyor uzun kollu herhangi bir hastane çıkışı götürdüm 2 tane tam yetti. 2 tane ince müslin örtüsü koydum ikisini de kullandık.Hanımlar merhaba
Bebeğe hastanede giydirmek için Haziran ayını da göz önünde bulundurursak nasıl bir takım önerirsiniz?
Aaa kaç ay oldu görüşmeyeliKızlar nasılsınız? Çok uzuuuun zamandır giremiyordum buraya annelik telaşı, günlük işler vs derken. Herkes iyidir bebişler iyidir inşallah
Ayni sorunu bizde yaşıyoruz son 3 5 gündür. Gündüz hiçbir sorun yok 3 uykuyla devam ediyoruz. Aksam en gec 9da uyuyor ama 10 gibi hareketlenmeye başlıyor bazen gece 1e kadar devam ediyor sonra gözünü açıp uyumuyor sütünü verip yeniden uyutuyorum. Sonra 4 5 e kadar uyuyor :/ sanırım bizimki dis ustte 2 tane daha çıkıyorKızlar ya benim minnoşun uykuları düzeldi gündüz hiçbir sorun yok ama gece uykusuna yatıyor sonra 1 saat sonra ağlayarak uyanıyor uyutuyorum yarım saat sonra gene. Diş ağrısı desem Tetagil veriyorum aç da değil. Bu neden oluyor çözemiyorum bunu. Bu döngü 9 dan 12 ye kadar yaklaşık sürüyor sonra derin uyuyor 5 buçuk gibi mama için uyanıp geri uyuyor. Dişi ağrısa nasıl uyusun dimi ?
Bir iki atak döneminde ayağıma koymuştum uyumuştu onu yapmak istemiyorum ama kollarım belim ağrıyor kucakta uykuya döndürmeye çalışınca yardım edin bana
Ya bir şey soracağım dişin çıkacağını nasıl anlayacağım ? Altta iki diş gelecek ya hani orda güldüğünde damakta içerde yani kabarıklık kırmızılık var ama o bir süredir var zaten. Ordan yukarı gelmesi lazım diye düşünüyorum ne kadar sürede geliyor yukarı çok cahilce sordum ama bilmiyorum gerçektenAyni sorunu bizde yaşıyoruz son 3 5 gündür. Gündüz hiçbir sorun yok 3 uykuyla devam ediyoruz. Aksam en gec 9da uyuyor ama 10 gibi hareketlenmeye başlıyor bazen gece 1e kadar devam ediyor sonra gözünü açıp uyumuyor sütünü verip yeniden uyutuyorum. Sonra 4 5 e kadar uyuyor :/ sanırım bizimki dis ustte 2 tane daha çıkıyor
Dis etindeki o kabarigi gordugumde en geç 2 hafta icinde disin ucu gözükmeye basladi oğlumda. 6. Ayin sonunda iki alt disi çıktı simdi de iki üst köpek disi gozukmeye basladi. bebekten bebege değişip daha uzun veya kisa sürüyorsa bilmiyorum.Ya bir şey soracağım dişin çıkacağını nasıl anlayacağım ? Altta iki diş gelecek ya hani orda güldüğünde damakta içerde yani kabarıklık kırmızılık var ama o bir süredir var zaten. Ordan yukarı gelmesi lazım diye düşünüyorum ne kadar sürede geliyor yukarı çok cahilce sordum ama bilmiyorum gerçekten
Merhaba hayırlı olsun, aynen uzun kollu üst, alt, iç zıbın, başlık, bir takımın battaniyesi bir de ince polar battaniye götürmüştüm. Hepsini kullanmışlar ama çorap koymamışım bilmiyordum. Patikli alt olmasına rağmen sezaryen masasında çorap sordularHanımlar merhaba
Yaaa merhaba hoşgeldin bebişlerle uğraşmaca yemek yememelerr ataklarr dişlerr. Şimdi bizimkinin hayat amacı sürekli bi yerlere tutunup yan yan gitmek deliricemKızlar nasılsınız? Çok uzuuuun zamandır giremiyordum buraya annelik telaşı, günlük işler vs derken. Herkes iyidir bebişler iyidir inşallah
Altlar diş etinin içinde iki diş olarak çok belirginleşmişti bizde çıkmadan önceYa bir şey soracağım dişin çıkacağını nasıl anlayacağım ? Altta iki diş gelecek ya hani orda güldüğünde damakta içerde yani kabarıklık kırmızılık var ama o bir süredir var zaten. Ordan yukarı gelmesi lazım diye düşünüyorum ne kadar sürede geliyor yukarı çok cahilce sordum ama bilmiyorum gerçekten
Geçen hafta uyku gerilemesi yaşadık çok şükür bitti.ayakta uyutmak zor oluyo yatakta sallayabilirsinKızlar ya benim minnoşun uykuları düzeldi gündüz hiçbir sorun yok ama gece uykusuna yatıyor sonra 1 saat sonra ağlayarak uyanıyor uyutuyorum yarım saat sonra gene. Diş ağrısı desem Tetagil veriyorum aç da değil. Bu neden oluyor çözemiyorum bunu. Bu döngü 9 dan 12 ye kadar yaklaşık sürüyor sonra derin uyuyor 5 buçuk gibi mama için uyanıp geri uyuyor. Dişi ağrısa nasıl uyusun dimi ?
Bir iki atak döneminde ayağıma koymuştum uyumuştu onu yapmak istemiyorum ama kollarım belim ağrıyor kucakta uykuya döndürmeye çalışınca yardım edin bana
İstemiyor ki temas edecek illa :/Geçen hafta uyku gerilemesi yaşadık çok şükür bitti.ayakta uyutmak zor oluyo yatakta sallayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?