2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Kizlaaaaer napyosunuz nasılsınız herkes iyi mi bebisler nasıl keyifler yerindedir inşallah biz 7. Ayı biraz ayaklı geçirdik ya gece uyumamalari dhaa doğrusu saatte bir kalkıp emip uyuyor ağlamıyorda geri uyuyor ama bugün çok şükür günler sonra ikişer saatte bir uyandı vallahi dinlenmisim yukardaki uykusuzluk yazılarını okudum da vallahi bu ay biz hep öyle geçirdik zorladı beni gün içinde iyi bir sıkıntı yok ama geceleri çok sık uyandı karnı da tok sadece orda uyumak istiyor o da beni çok yoruyor canları sağolsun bir gülücükle herşeyi unutur mu insan vallahi unutuyor

Bugün perişan oldum ya.gece 4 ten sabaha kadar yarım saatte bir uyandı.hicbir derdi yok ağlamıyor kendi kendini uyandırıyor sallayınca uyuyo hemen ama yarın saat sonra tekrar uyaniyo
Aayy pembecim bizde oyleydik 4 e kadar saat başı 4 ten sonra yarım saatte bir nevrim döndü vallahi yat kalk yat kalk yaklaşık 15 -20 gün falan böyle sürdü ben hem diş atakları hemde yeni şeyler öğreniyor gelişiyor ya ona bağladım başka birşey yok çünkü çok şükür ortada ağlama huysuzluk mizirdanma falan yok

Ya benimki yaklaşık bir aydır çoğunlukla böyle. Haftada 3 gün falan hep uyanıyor geçer dimiii

Sabah baktım burnu akıyor hafif dişinin ucu görünüyor demekki bundanmis.ona da üzülüyorum uyumak istiyo ama uyuyamiyo sürekli kafasını yastığa koyuyo

Çok teşekkür ederim detaylı açıklama için
Evet valla geçen 1075’e geldim ama siz hala doğurmamıştınız

Biz 15 gündür iyiyiz. Sabaha karşı mutlaka bir kere uyanıyor ama onu idare ediyorum artık. 6 tane dişi var. Sırada köpek dişleri var sanırım. Onlar da biraz zor çıkıyormuş. Katı gıda da yemeye başladı. Sürekli ne versem diye düşünüyorum
Yalnız sıkılıyor mu ne oluyor anlamıyorum sürekli ıhı ıhı diye geziyor evde. Annemin yorumu sürekli ilgi istediği yönünde. İlgileniyorum ama yetmiyor galiba. Geliyor üstüme tırmanıyor, meme veriyorum almıyor falan. Nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum. Ağlamıyor ama bir memnuniyetsizlik var

Son düzenleme:
Ya benimki yaklaşık bir aydır çoğunlukla böyle. Haftada 3 gün falan hep uyanıyor geçer dimiii
Benimde öyle bestecim ya 7. Ay çoğunlukla böyleydi aman diyim şeytan kulağına kurşun yarın tam 8 aylık oluyoruz iki gündür daha iyiz çok şükür geçecek bence

Çok teşekkür ederim detaylı açıklama için
Evet valla geçen 1075’e geldim ama siz hala doğurmamıştınız
Rica ederim ne zaman istersen yazabilrisin Hahaha ben sonlara doğru doğuranlardanim 4-5 kişi falan kalmıştık sanırım kız benimde dönüp okuyasim geldi bak şimdi kaçınci sayfalar olduğunu da senden öğrendim girip okuyayım bir neler yazdım aceba

Kızlar selam. Arada uğrayabiliyorum ancak buralara. Benimkinin daha hiç dişi yok normal mi?
Hepimiz öyleyiz sanırım sedaaaa bizim de yok henüz disimiz sanki bugün briaz daha kabarmış gördüm tam bakamadım ama ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi diyorlar ben takılmıyorum 1 yaşına kadar çıkarabilirlermis hepsinin bünyesi ve gelişmişi farklı

Kızlar merhaba umarım herkes iyidir herkesin keyfi yerindedir. Bizim kız 7 martta 9 aylık olacak alttan iki dişi çıktı ama yaklaşık bir aydır geceleri hiç rahat uyuyamıyor sürekli mırıl mırıl. Sanırım çoğu anne yaşıyor bunu. Gündüzleri de bana yapışık. Evde kimse yokken yalnız durabiliyor ama babası gelince hep beni istiyor kucağına almasın basıyor çığlığı kıyamam o da üzülüyor ama ne yapalım böyle bir dönem heralde. Bir de dün gece durup dururken ateşi çıktı neredeyse 39 oldu. Calpol ve dolven verdim birkaç saat arayla çok şükür bugün iyi. Neden olabilir acaba böyle bir şey yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…