- 19 Aralık 2021
- 2.146
- 2.709
- 83
- 32
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #27.201
Aayy pembecim bizde oyleydik 4 e kadar saat başı 4 ten sonra yarım saatte bir nevrim döndü vallahi yat kalk yat kalk yaklaşık 15 -20 gün falan böyle sürdü ben hem diş atakları hemde yeni şeyler öğreniyor gelişiyor ya ona bağladım başka birşey yok çünkü çok şükür ortada ağlama huysuzluk mizirdanma falan yokBugün perişan oldum ya.gece 4 ten sabaha kadar yarım saatte bir uyandı.hicbir derdi yok ağlamıyor kendi kendini uyandırıyor sallayınca uyuyo hemen ama yarın saat sonra tekrar uyaniyo
Bizim dün iyiydi ya ama belli de olmuyor işte bazen iyi bazen kötü pembişimBugün perişan oldum ya.gece 4 ten sabaha kadar yarım saatte bir uyandı.hicbir derdi yok ağlamıyor kendi kendini uyandırıyor sallayınca uyuyo hemen ama yarın saat sonra tekrar uyaniyo
Ya benimki yaklaşık bir aydır çoğunlukla böyle. Haftada 3 gün falan hep uyanıyor geçer dimiiiKizlaaaaer napyosunuz nasılsınız herkes iyi mi bebisler nasıl keyifler yerindedir inşallah biz 7. Ayı biraz ayaklı geçirdik ya gece uyumamalari dhaa doğrusu saatte bir kalkıp emip uyuyor ağlamıyorda geri uyuyor ama bugün çok şükür günler sonra ikişer saatte bir uyandı vallahi dinlenmisim yukardaki uykusuzluk yazılarını okudum da vallahi bu ay biz hep öyle geçirdik zorladı beni gün içinde iyi bir sıkıntı yok ama geceleri çok sık uyandı karnı da tok sadece orda uyumak istiyor o da beni çok yoruyorcanları sağolsun bir gülücükle herşeyi unutur mu insan vallahi unutuyor
Sabah baktım burnu akıyor hafif dişinin ucu görünüyor demekki bundanmis.ona da üzülüyorum uyumak istiyo ama uyuyamiyo sürekli kafasını yastığa koyuyoAayy pembecim bizde oyleydik 4 e kadar saat başı 4 ten sonra yarım saatte bir nevrim döndü vallahi yat kalk yat kalk yaklaşık 15 -20 gün falan böyle sürdü ben hem diş atakları hemde yeni şeyler öğreniyor gelişiyor ya ona bağladım başka birşey yok çünkü çok şükür ortada ağlama huysuzluk mizirdanma falan yok
Çok teşekkür ederim detaylı açıklama içinMerhabalar ipekcim hoşgeldinhayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah kolaylıkla ben şapka iç dıs üst giyim alt çoraplı zibini ekstra çorap ince bataniye (müslin) birde onun kalini yine Müslin battaniye almıştım hepsi de kullanıldı fazlaya gerek yok aynı şekilde bir tane daha almıştım takım (farklı rengi) onunda çantaya koydum ama gerek kalmadı geçen haziran aşırı sıcak gecti ben biraz serin olur diye orta kalınlıkta müslinler almıştım onlad bile bazen çok sıcak oldu inceli bir tık kalınlı alırsanız duruma göre giydirirsiniz sağlıkla gelsinler ay bide grubunuzda 1000 mesajlardan sonra doğurmaya başladılar demişsin ya nasıl güldüm
Benimki de 8 aylık hala yok.bugün ucu göründü gibi ama tam anlamıyla çıkmadı.Kızlar selam. Arada uğrayabiliyorum ancak buralara. Benimkinin daha hiç dişi yok normal mi?
Çürümesi geç olur daha iyi diyorlar ama bilemedim deBenimki de 8 aylık hala yok.bugün ucu göründü gibi ama tam anlamıyla çıkmadı.
Büyük kızımda geç çıkardı sonunda bı gün çıkaracak erken olmaması daha iyiÇürümesi geç olur daha iyi diyorlar ama bilemedim de
İyi sevindim o zamanBüyük kızımda geç çıkardı sonunda bı gün çıkaracak erken olmaması daha iyi
Benimkinin de yokKızlar selam. Arada uğrayabiliyorum ancak buralara. Benimkinin daha hiç dişi yok normal mi?
Benimde öyle bestecim ya 7. Ay çoğunlukla böyleydi aman diyim şeytan kulağına kurşun yarın tam 8 aylık oluyoruz iki gündür daha iyiz çok şükür geçecek benceYa benimki yaklaşık bir aydır çoğunlukla böyle. Haftada 3 gün falan hep uyanıyor geçer dimiii
Rica ederim ne zaman istersen yazabilrisinÇok teşekkür ederim detaylı açıklama için
Evet valla geçen 1075’e geldim ama siz hala doğurmamıştınız
Hepimiz öyleyiz sanırım sedaaaaKızlar selam. Arada uğrayabiliyorum ancak buralara. Benimkinin daha hiç dişi yok normal mi?
Bizimkinin de öyle iki gün iyi oluyor sonra pat gece kuşu oluveriyorBenimde öyle bestecim ya 7. Ay çoğunlukla böyleydi aman diyim şeytan kulağına kurşun yarın tam 8 aylık oluyoruz iki gündür daha iyiz çok şükür geçecek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?