2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,8%
  • erkek

OY: 102 46,6%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    219
Kızlar merhaba 20lik dişimi cektirdim parol 12 saatte bır dedı ama mumkun degıl dayanamıyorum en az kac saatte bır ıcılır ben 6 diye bılıyorum ay perısanımmmm
Summer geçmiş olsun daha yeni gördüm yazdığınu tek tek okudumda
Ay dünden beride benim dişim ağrıyor bugün resmen sol tarafım uyuştu ya fena bir ağrı galiba bende dişçiye gidicem.

Kızlar oğlum 7.5 aylik. Sırtüstü yatarken yüzüstü dönebiliyor ama yüzüstü yatarken geri sırtüstü dönemiyor normal mi sizde durumlar nasıl?
Benimki de 7.5 aylık oturabiliyor otururken poposuyla dönebiliyor ama yatmaktan nefret ediyor.yuzustu bırakınca oylecede duzeltmemizi bekliyor asla dönmek istemiyor.bende çok zorlanıyorum önemli olan oturabilmesi benim için.

Kızlar merhaba ben biraz erken doğum yaptım uzun süre hastanede yatmıştım zaten bebeğim 37 . Haftada 2 bucuk kg olarak dünyaya geldi bu yüzden ben biraz hassasım belki de uzun süre hastahane de kaybetme korkusu yaşadığım için böyle oldum kimseye yaklaştırmıyordum hastalanmasın diye ama malesef babasından malum virüs bulaştı ateşi var şuanda sizlerden bebeği hastalanan oldu mu neler yaptınız böyle durumda neler önerirsiniz

Ay o konuda uyarı yapmak gerekiyor ben de eşime söylüyorum sakin konuş diye ama kendini kaptırıyor bazen

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Bebeklerimizi hep koruyamayız hem onların bağışıklığı için hasta da olmaları gerekiyor. Bebeğin prematüre değil aslında ama azıcık küçük doğmuş hassasiyetini çok iyi anlıyorum. Burnunu hep aç odasını havalandır. Ateşini takip et çıkarsa ateş düşürücü verirsin. İnfluenza olduysa test yaptırıp ilacını almanı öneririm ağır bir salgın ilaçsız geçmiyor…

Mevsimm
İyiyiz sen nasılsınn
Aslında bugüm iyi değilim dişim fena ağrıyor sol tarafım uyuştu resmen
Bir yandan uyku sorunlarını çözmeye çalışıyorum felan
Sen nasılsın bebek nasıl
Aaayy elif çok geçmiş olsun bende de var o ağrılar diş problemi sorma karanfil koy istersen biraz rahatlatıyor. Uyku problemini ben çözmeye çalışmıyorum artık ya uykusu gelince uyutuyorum uyumuyorsa zorlamiyorum iyim çok şükür oğluşum da iyi bu ara bol bol misafirlerim var valla doğru düzgün ilgilenemiyorum çocuğumla

Kızlar Tetagil kullananlar azıcık bilgi verebilir mi ? Hemen kesiyor mu ağrıyı ? Mamadan önce sonra farkeder mi ?

Test yaptıralım o zaman hemen

Önce tetagil sonra süt verirsem etkisi gidecekmis algısındayım ne kadar doğru bilmiyorum ama hemen etki etmesi gerek normalde. İnşallah faydasını görürsünüz
İnşallah canım kızım o kadar yorgun ki gece uyuyamadığı için. Gündüz sorun yok gece uyuyamayınca diş geliyor aklıma benim

Kızlar Tetagil kullananlar azıcık bilgi verebilir mi ? Hemen kesiyor mu ağrıyı ? Mamadan önce sonra farkeder mi ?
Valla Best kullanıyorum ama rahatlatmıyor bence ya. Ağlaması falan kesilmiyor. Ama tadını dokusunu falan benim cadı çok seviyor. Ağzı açık bekliyor. Aç tok mamadan önce falsn dikkat etmedim hiç. Her türlü veriyorum

Benimki ağzını açmadı zillo sevmez böyle şeyleri wasn’t ya valla büyüyorlar çok güzel ama işte ağrıları sızıları da bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…