- 18 Mart 2023
- 2.234
- 1.404
- 53
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #26.961
Yok ya ek gıdada öyle çok çok yemiyor kiYediği bir şeyden olabilir mi
Allah Allah neden oluyor acaba. Son zamanlarda ishal çok var evde başka çocuk var mı ElifYok ya ek gıdada öyle çok çok yemiyor ki
Armut elma püresi vermiştim cumartesi gün
Muz verdik
Tarhana çorbası verdik
Mamayı içince yine mide alt üst cort cort
Yok canım bir kızım var sadece 6 ay aşılarını olduk iki damla ağızdan ikide bacaktan ondan dolayı olur mu acabaAllah Allah neden oluyor acaba. Son zamanlarda ishal çok var evde başka çocuk var mı Elif
Olabilir ağızdan aşılar canlı oluyordu galiba o yapmıştır belki. Kan falan yok değil mi kakadaYok canım bir kızım var sadece 6 ay aşılarını olduk iki damla ağızdan ikide bacaktan ondan dolayı olur mu acaba
Yok canım kan baktımdaaOlabilir ağızdan aşılar canlı oluyordu galiba o yapmıştır belki. Kan falan yok değil mi kakada
Yaaa yerim ben onun dişlerini maşallah kuzuyaMevsimlimm sorma valla babasına çekmiş, o ilk dişini 4.5 aylıkken çıkarmış yine benimki 6. aya kadar bekledi. Ama tehlikel olmaya başladı yaa, oyun matının kenarlarını ısırıyor sürekli, plastik filmini kaldırmış ben şokkbi de üst dişler uzaktan da görünmeye başladı o bebek suratı gitti, zannedersin 2 yaşında kız çocuğu
Maya hep öyleyiz biz ilk doğdugu zamanlar bile gece 2 saate bir emerdi hala aynı bazen bu daha sık oluyor uyku gerilemesi yaşadığımız zamanlar yarım saate bir 15 dk ya bir kalktığı bile oluyor o yüzden 2 saatge kalkması benim için en iyi gece oluyor dis kaynaklı değil bence bizimki aynen 7-8 kez falan bizde de oluyor bazenBenim bebeğim de bir ara öyle karnını doyurmak için gece 1 kez kalkıyor onun dışında reddediyor demek ki aç olduğundan değil uyanma sebebi
Diş demişti doktor ama 2 ay oluyor çıkmadı bazı bebeklerin dişinin çıkması 1 yaşını bulabiliyormuş malesef
Yatırdık sonra 7 8 kere ağlayarak uyandığı oluyor
Maya hep öyleyiz biz ilk doğdugu zamanlar bile gece 2 saate bir emerdi hala aynı bazen bu daha sık oluyor uyku gerilemesi yaşadığımız zamanlar yarım saate bir 15 dk ya bir kalktığı bile oluyor o yüzden 2 saatge kalkması benim için en iyi gece oluyor dis kaynaklı değil bence bizimki aynen 7-8 kez falan bizde de oluyor bazen
Kızlar benimki de öyle, bazen çok moralim bozuluyor ama yediklerimizden içtiklerimizden mi bilmiyorum artık çevremde de uyuyan çocuk duymuyorum. Benimkinin gündüz uykusu da sıkıntı. 40 dk uyuduğunda ooo iyi uyudu diyorum. Yalnız olmadığımı anladıkça bi nebze seviniyorumBenim bebeğim de bir ara öyle karnını doyurmak için gece 1 kez kalkıyor onun dışında reddediyor demek ki aç olduğundan değil uyanma sebebi
Diş demişti doktor ama 2 ay oluyor çıkmadı bazı bebeklerin dişinin çıkması 1 yaşını bulabiliyormuş malesef
Yatırdık sonra 7 8 kere ağlayarak uyandığı oluyor
Benim kızım da gündüz pek uyumuyor hele bugün uyutmaya çalıştım çığlık atıp durdu en son ben uyuyakalmışım yanında yorgunluktanKızlar benimki de öyle, bazen çok moralim bozuluyor ama yediklerimizden içtiklerimizden mi bilmiyorum artık çevremde de uyuyan çocuk duymuyorum. Benimkinin gündüz uykusu da sıkıntı. 40 dk uyuduğunda ooo iyi uyudu diyorum. Yalnız olmadığımı anladıkça bi nebze seviniyorum
Canım bence o korkulcak birşey değil bebeğin kilo aldığı anlamına geliyor diye biliyorummHerkese merhabalar kızlar telefonumu değiştirdim şifremi unuttum o yüzden giremedim uzun bir süre kızlar size bir sorum olacak benim bebeğim 7,5 aylık vücudunun bazı kısımlarında beyaz noktalar oluştu birkaç gündür çok fark ediyorum cildiyeden randevu aldım ama içim hiç rahat değil acaba böyle olan var mı aranızda böyle bir şey yaşayan sen bir akıl verin vertigol diye bir hastalık varmış o diye çok korkuyorum ödüm kopuyor
Beyaz lekeler ama sivilcesi eskiden fazlaydı onlar zamanla kayboldu bu bildiğin beyaz lekelerCanım bence o korkulcak birşey değil bebeğin kilo aldığı anlamına geliyor diye biliyorumm
Benim kızımın yüzünde beyaz açık tonlu bir bölge var. Ben hariç kimsenin dikkatini çekmemiş. Doktora da sordum. Büyürse cildiyeye götürürsünüz dedi. Bebeklerde pigment sayısı düşük olduğu için böyle olabilirmiş, zamanla geçiyormuş diye okudum bir yerde. İnşallah böyle bir şeydir.Herkese merhabalar kızlar telefonumu değiştirdim şifremi unuttum o yüzden giremedim uzun bir süre kızlar size bir sorum olacak benim bebeğim 7,5 aylık vücudunun bazı kısımlarında beyaz noktalar oluştu birkaç gündür çok fark ediyorum cildiyeden randevu aldım ama içim hiç rahat değil acaba böyle olan var mı aranızda böyle bir şey yaşayan sen bir akıl verin vertigol diye bir hastalık varmış o diye çok korkuyorum ödüm kopuyor
Geçmiş olsun. Aşıdan mıymış?Kızlarr
Kızım yine ishal olduuuu dün günüm sürekli bez değiştirmekle geçtii
Şimdide altını alayım derken bir güzel ortalığa etti halılar beşik hep battısabah sabah bide onlarla uğraştım çamaşır desen aldı başını gidiyorrr.
Kızım zaten 3 aylıkken 4 gün ishalden yatmıştı şimdi bir daha neden oldu bilmiyorum bugün doktor kontrolümüz var her an herşey olabilir yatış serum
Yaa benim kızım da oyun matının kenarlarını ısırıyorMevsimlimm sorma valla babasına çekmiş, o ilk dişini 4.5 aylıkken çıkarmış yine benimki 6. aya kadar bekledi. Ama tehlikel olmaya başladı yaa, oyun matının kenarlarını ısırıyor sürekli, plastik filmini kaldırmış ben şokkbi de üst dişler uzaktan da görünmeye başladı o bebek suratı gitti, zannedersin 2 yaşında kız çocuğu
İnşallah ya benimkinin de boyun ve sırtında var bir kaç taneBenim kızımın yüzünde beyaz açık tonlu bir bölge var. Ben hariç kimsenin dikkatini çekmemiş. Doktora da sordum. Büyürse cildiyeye götürürsünüz dedi. Bebeklerde pigment sayısı düşük olduğu için böyle olabilirmiş, zamanla geçiyormuş diye okudum bir yerde. İnşallah böyle bir şeydir.
Kavraması kolay ya işlerine geliyor heraldeYaa benim kızım da oyun matının kenarlarını ısırıyorhatta halıların kenarlarını da ısırmaya çalışıyor üst dişleri çok kabarık. Dişin ucu görünüyor ama bir çıkamadı. Altlar çok hızlı çıkmıştı. Sizde ne kadar sürdü?
Biz de bir ayı geçik böyleyiz, habire gece uyanma bi mızmızlık hali bazen sabrım kalmıyor ne yapacagımı şaşırıyorum, uzuuuun uyumayı çok özledim, sürekli memede kalmak istiyor dayanamadım yanıma aldım artık biraz emip arkamı döndügüm an baslıyor aglamaya napıcam ben böyle, hic düzelmeyecek gibiKızlar benimki de öyle, bazen çok moralim bozuluyor ama yediklerimizden içtiklerimizden mi bilmiyorum artık çevremde de uyuyan çocuk duymuyorum. Benimkinin gündüz uykusu da sıkıntı. 40 dk uyuduğunda ooo iyi uyudu diyorum. Yalnız olmadığımı anladıkça bi nebze seviniyorum
Ya şöyle bizim düzenimiz biraz oturdu şükür ama dedigij gibi uyku gerilemesi ara ara yaşıyoruz gündüz mesela dün hiç uyumadı ama bu sürekli olmuyor bazen oluyor bugün iki saat uyudu mesela değişiyor sıkıntısı yoksa düzen devam ediyor uyku saatlerini değişiyor şu sıra bide böyle olunca uyusun diye zorlamiyorum ben keyfi yerinde oluyor oynatiyorum kenara oturtup oyuncak veriyorum kitap okuyorum işlerini yapıyorum beni izliyorKızlar benimki de öyle, bazen çok moralim bozuluyor ama yediklerimizden içtiklerimizden mi bilmiyorum artık çevremde de uyuyan çocuk duymuyorum. Benimkinin gündüz uykusu da sıkıntı. 40 dk uyuduğunda ooo iyi uyudu diyorum. Yalnız olmadığımı anladıkça bi nebze seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?