- 9 Ekim 2023
- 1.306
- 1.881
- 53
- 27
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #26.921
Ayy ben bilmiyordum oncesinde yikamamak gerektigini. Oyle yapmistim ilk aksam… cok sukur bu sabah atesi 37.5’a dusmustu. Umarim daha yukselmez. Burada doktora gitmek ayri dert, hastanede acil doktoru bulmak ayri dert…Kızlar bebişlerinize çok geçmiş olsun. Aman diyeyim calpol verirken kilosuna uygun dozda ve saat aralığında verin. Parasetamol zehirlenmesi diye bir olay var dikkatli olun. Calpol vermeden çocuğu yıkamamak gerekiyormuş ateşi yükselirmiş. Bir de calpol verdiniz düşmedi dolven verin o şekilde dirençli ateş düşüyormuş.
Ay ben de bilmiyordum yıkadıktan sonra verdimKızlar bebişlerinize çok geçmiş olsun. Aman diyeyim calpol verirken kilosuna uygun dozda ve saat aralığında verin. Parasetamol zehirlenmesi diye bir olay var dikkatli olun. Calpol vermeden çocuğu yıkamamak gerekiyormuş ateşi yükselirmiş. Bir de calpol verdiniz düşmedi dolven verin o şekilde dirençli ateş düşüyormuş.
Ayy ben bilmiyordum oncesinde yikamamak gerektigini. Oyle yapmistim ilk aksam… cok sukur bu sabah atesi 37.5’a dusmustu. Umarim daha yukselmez. Burada doktora gitmek ayri dert, hastanede acil doktoru bulmak ayri dert…
Eksik yazmışım sanki durunAy ben de bilmiyordum yıkadıktan sonra verdimgece yine ateşi çıktı benim kızın da sabah iyi ama geceleri vuruyor diş ve hastalık dün burnu tıkalı değildi akşam genzi doldu öksürük başladı. Çok yıpranmadan geçsin bu hastalık süreçlerimiz ya
Memede uyuyor uykusu hafifledikçe emiyor. Bir rahatsızlığı yoksa bu şekilde gece boyu uyuyoruz ama ben de derin uyku uyuyamıyorum pek.Merhaba guzel anneler hepiniz iyisinizdir insallah. Bebekleriniz gece kac kere besliyorsunuz bizimki halen en az 3 kez beslenmeden geceyi bitiremiyoruz sonraki kalkislarda da bisekilde uyutmaya calisiyoruz ama gece halen pek uyuyamiyorum sizlerde durum nedirrr
200cc içiyor ama tek seferde değil 3-4 kere kalkıp az az içip içip uykuya dönüyorMerhaba guzel anneler hepiniz iyisinizdir insallah. Bebekleriniz gece kac kere besliyorsunuz bizimki halen en az 3 kez beslenmeden geceyi bitiremiyoruz sonraki kalkislarda da bisekilde uyutmaya calisiyoruz ama gece halen pek uyuyamiyorum sizlerde durum nedirrr
Gece 1 kez besleniyor. Bazen gece 2 ve sabah 6 gibi bazen gece 3-4 ve sabah 7-8 gibiMerhaba guzel anneler hepiniz iyisinizdir insallah. Bebekleriniz gece kac kere besliyorsunuz bizimki halen en az 3 kez beslenmeden geceyi bitiremiyoruz sonraki kalkislarda da bisekilde uyutmaya calisiyoruz ama gece halen pek uyuyamiyorum sizlerde durum nedirrr
Hep mi memede uyuyor yani uyuduktan sonra memeyi birakmiyor muMemede uyuyor uykusu hafifledikçe emiyor. Bir rahatsızlığı yoksa bu şekilde gece boyu uyuyoruz ama ben de derin uyku uyuyamıyorum pek.
Doktor bir sey demedi mi? Mamaya baslatir belki. Ek gidaya baslasa da kilo almaz ki ondan sadece tatmak icin yiyorlarKızlar selam, bebeğim ilk 3 ay çok kg aldı fakat sonraki 3 ay da neredeyse çok çok az kg aldı ve baga zayıfladı… çok kafama takıyorum hala emştor ek gıdaya başladım ama sevmedi:) 6 aylık tam. Kakasını zor yapıyor hep ıkınıtor/ acaba gluten hassasiyeti vs ni var diye düşünüyorum bi diyet denicem/ benzer bir şey yaşaya var mı
Benimki de oyle. Bazen 5 kere de emiyor ama o zamanlar illaki bi rahatsizligi oluyor. Bazi geceler 2 kere emiyor. Hep degisigor pasamizin ruh haline goreMerhaba guzel anneler hepiniz iyisinizdir insallah. Bebekleriniz gece kac kere besliyorsunuz bizimki halen en az 3 kez beslenmeden geceyi bitiremiyoruz sonraki kalkislarda da bisekilde uyutmaya calisiyoruz ama gece halen pek uyuyamiyorum sizlerde durum nedirrr
Yok canım bırakıyor. Yan yana yatıyoruz zaten ya o mızıklanınca memeye alıyorum ya da o uykusunda bir şekilde buluyor. Sık sık meme arıyor ama sanki ben orda mıyım diye kontrol ediyor gibiHep mi memede uyuyor yani uyuduktan sonra memeyi birakmiyor mu
Doktor ne diyor? Belki ilk üç ay fazla kilo aldığı için sonraki aylarda daha az almıştır, artık hareketlenmesi de etkilemiştir. Katı gıdada üç gün kuralına göre tahıl, süt ürünleri, yumurta deneyerek bulabilirsiniz bence bir hassasiyeti var mı diye. Benim de aklımda acaba kızımın süt ürünleri alerjisi mi var diye bir endişe vardı çünkü vücudunda döküntüler oluyordu. Çok şükür yoğurda tepki vermedi. Şu anda yumurtadan şüpheleniyorum daha deneyemedim onu.Kızlar selam, bebeğim ilk 3 ay çok kg aldı fakat sonraki 3 ay da neredeyse çok çok az kg aldı ve baga zayıfladı… çok kafama takıyorum hala emştor ek gıdaya başladım ama sevmedi:) 6 aylık tam. Kakasını zor yapıyor hep ıkınıtor/ acaba gluten hassasiyeti vs ni var diye düşünüyorum bi diyet denicem/ benzer bir şey yaşaya var mı
Biz de ailece hasta oldukKızımın ateşi ve ishali geçti şimdi de şıp şıp burnu akıyor, gözleri sulanıyor. Öksürüğü de var, genzi dolu. Serum fizyolojikle burun temizliği yapıyoruz ama yeterli değil gibi geliyor sanki sümüğü zaten su gibi. Üst dişlerinden biri patlamak üzere iyice kabarmış. Bir haftadır o dişi bekliyorum. Mısır bile patlattık yanieşimin de ateşi 40 dereceydi dün gece nereye koşacağımı şaşırdım Şimdi acilde serum takmışlar. Kızım da yanımda uyuyor ama burnu fokurduyor. Darlandım
Çok geçmiş olsunBiz de ailece hasta oldukonce bebis sonra esim sonra ben ayy butun gece uyuyamadim bogazimin acisindan burnumun tikanmasindan yavrum benim demek ki bununla ugrasmis da o yuzden uyuyamamis diye dusundum kiyamam onlara… of cok zor insallah sen de hasta olmazsin
Karar verin az mı kilo aldı yoksa kilo mu verdi :)Kızlar selam, bebeğim ilk 3 ay çok kg aldı fakat sonraki 3 ay da neredeyse çok çok az kg aldı ve baga zayıfladı… çok kafama takıyorum hala emştor ek gıdaya başladım ama sevmedi:) 6 aylık tam. Kakasını zor yapıyor hep ıkınıtor/ acaba gluten hassasiyeti vs ni var diye düşünüyorum bi diyet denicem/ benzer bir şey yaşaya var mı
Aayy waanstmm maşallah kız dizdiniz dişleri bizde daha tık yokKızlar dişler bitmiyor. Alt iki çıkmıştı, üst 2yi de patlattık. Doktor bugün kontrolde üst yanlar kabarmış dedi . Halbuki üst 2. dişi patlayalı daha bi hafta olmamıştı; ben de bu çocuk niye herşeyi hala ağzına atıyor ısırımaya çalışıyor diyordum. Yani bitmiyor huzursuzluk bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?