- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.981
Ayy moni sorma yaa şöyle uzuuun deliksiz bir uyuma arkasından uyanınca koşturma olmadan bi kahve hayal gibi. Yaa bunlara yeni özellik yüklendikçe de böyle oluyorlar sanırım. Ne bilim çiğnemeyi öğreniyor hoop tüm gece bişi çiğner gibi hareketler. Ek gıdada bişi veriyorum, dokunmayan şey dokunuyor heralde, gece mızmız ağlamalı ve gazlı oluyor. 2.5 aydır çok ilgisini çeken bişi olursa sürünüyordu. Şimdi dizleri üstünde durmaya çalışıyor ama bilhassa gece uykusuna geçerken bu aklına geliyor. Canı sıkılınca da durmaksızın püüü diye tükürüyor ne mama içiyor ne emzik alıyor. O zaman da dalamıyor. Çıldırmalık….Biz de bir ayı geçik böyleyiz, habire gece uyanma bi mızmızlık hali bazen sabrım kalmıyor ne yapacagımı şaşırıyorum, uzuuuun uyumayı çok özledim, sürekli memede kalmak istiyor dayanamadım yanıma aldım artık biraz emip arkamı döndügüm an baslıyor aglamaya napıcam ben böyle, hic düzelmeyecek gibi
Offf bu ışıltılı hayatı biz seçtik, inşallah ay bugün bi türlü uyandıramadım okula kreşe geç kaldı falan da yazarız ahshhs
Maşallah mevsimlim benimki uyumasa önce kendi sonra da benim saçlarımı yolar elime verir . Ne güzel düzen oturtmışsun. Ben de özeniyorum kitap okuyayım falan ama direkt ısırmak istiyor yalan oluyor.. müziksiz durmuyor bi de, sürekli çocuk şarkıları beynim göçtü artık, müzik olmazsa ağlıyor falan..Ya şöyle bizim düzenimiz biraz oturdu şükür ama dedigij gibi uyku gerilemesi ara ara yaşıyoruz gündüz mesela dün hiç uyumadı ama bu sürekli olmuyor bazen oluyor bugün iki saat uyudu mesela değişiyor sıkıntısı yoksa düzen devam ediyor uyku saatlerini değişiyor şu sıra bide böyle olunca uyusun diye zorlamiyorum ben keyfi yerinde oluyor oynatiyorum kenara oturtup oyuncak veriyorum kitap okuyorum işlerini yapıyorum beni izliyor