2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    217
Gerceklestirdim canım ama bizimkinin ağlamalarına zor yetiştim akşam suanda uyanığız tükürüyor

Gittin mi avmye wasnt naptın

Benim kızım iyice çirkef oldu. İstediği bir şey olmayınca çığlığı basıyor bir de ek gıdada büyük çuvalladım. Artık kaşığa ağzını da açmıyor. Kuzu pirzola verdik eline bir ondan iğrenmedi. Suyunu falan emdi. Onun dışında yoğurt dahil her şeye öğürüp silkeleniyor.

Kızlar kızlar nasılsınız ? Ek gıdadan sonra bütün günüm sanki yemekle geçiyor gibi hissediyorum. Şöyle bir şeyler yapsam iki gün idare etse demeye başladım. Bana fikir verebilir misiniz yaptıklarınızdan ?

Ben şuan iki öğün veriyorum,öğlen çorba tarzı şeyler akşam da muhallebi.kahvaltida yada ben yemek yerken yiyeceği şeyleri de ufaktan veriyorum.hem oyalanmis oluyo hem de tatmış oluyor.sen kaç öğün veriyosun ve miktarı ne kadar.ben genelde yarım kase veriyorum.

Pembişim 1 haftadır 3 kere vermeye başladım çünkü kızım mama içmek istemiyor. Biliyorsun anasında da süt yok. 150cc mama içen çocuk 70-80cc zorla içer hale geldi. O yüzden ek gıda veriyorum çünkü aç bırakıyordu kendini oyunla falan veriyorum ek gıdayı mıncıklıyor ben arada ağzına sokuyorum ne yapayım…
Sabah yumurta veriyorum yumurtayı bazen kuymak gibi yapıp içine katıyorum bazen tahin pekmez muz yumurta yapıyorum bazen avokado lor yumurta yapıyorum. Bazen yumurtasız geçireceksem muhallebi gibi yapıyorum içine lor peynir altı suyu elimin altında ne varsa onu koyuyorum yani.
Öğle çorba veriyorum sebzeli
Akşam 6 gibi de taneli sebze et yemeği veriyorum. Miktar olarak genelde 1 çay bardağına yakın yiyor
Sebze çorbalarında mükemmel karışımlar uydurdum bazen eşim de yiyor

Gerceklestirdim canım ama bizimkinin ağlamalarına zor yetiştim akşam suanda uyanığız tükürüyor
Yaa Allahım o tükürükler ne oluyor acaba yaa, benimki sinirlendiğinde de yapıyor, sizde de öyle mii?
Amiinn canımm bitanesi patladı
Yaaa acemiiim yerim onun dişini maşallahh
Gittin mi avmye wasnt naptın
Gittiimm 3 saat dolaştım alışveriş yaptım. Çoğunlukla Alin hanıma. Sonra abur cubur alıp arabayı sahile çektim, denize karşı da yedim. Akşam 6da da başım ağrıyordu migren, yattım yeni uyandım sayılırı. Ultra premium bi gündü benim için
Canım sorma ben de bazen öyle hissediyorum, bazen yetişemiyordum. Ama aşçı anne vs gibi markaların toz çorba karışımları var. Onlar baya kurtarıcı oluyor. Benimki alerjik olduğu için kısıtlı ama brokoli ve karışık sebze çorbası çok işimi görüyor. Daha farklı çeşitleri var diye biliyorum

Ohh agrın dısında süper bir gün olmus, sevindim, biz de gece 2 den 4 e kadar uyanıktık sonra uyumusuz 8 e kadar iyi geldi

Ben de aldım karışık sebze çorbasını ama içinde çok fazla sebze var hepsini 3 gün kuralına göre denemek mi gerekiyor vermeden önce ben daha hepsini denemedim diye veremedim

Ben de aldım karışık sebze çorbasını ama içinde çok fazla sebze var hepsini 3 gün kuralına göre denemek mi gerekiyor vermeden önce ben daha hepsini denemedim diye veremedim
Karışık sebze çorbasındakilerden sadece ıspanak denememiştim, 7. aya girdiği için verdim. Bir sıkıntı yaratmadı. Brokoli, patates, havuç, soğan, pırasa vs hep denetmiştim. Kahvaltıdan önce denetebilirsin mesela. Ki bizimki hala devam ediyor. Yeni kuzu kıyma denedik, bugün de badem sütü verdim. Gözlemleyeceğim. Ama mesela tam yumurta sarısı kollarını kabarttı vs..

Soğanı nasıl denediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…