- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #27.001
Kolaylıkla geçsin acemimmAyyy süperrrkesin odur o zaman çünkü bana 21 gün sonra başlayacak diyor ama biz atağın atağını yaşıyoruz ilk dişimiz için şuan
Gerceklestirdim canım ama bizimkinin ağlamalarına zor yetiştim akşamOoooohh sefan olsun monii. Umarım gerçekleştirmişsindir planlarını, ben de yarın sabah fıtı fıtı bi avm istiyorum erkenden
Ahahahha sormaa acemiim sayılı gün çabul geçerbu arada mesajı yazdıktan sonra fark ettim ki 5. dişi patlamış o da olabilir gece muhtemelen, atak kabul etmiyorum . Seninki ne çıktıı pekii
Amiinn canımm bitanesi patladıKolaylıkla geçsin acemimm
Ahahahahhaha anlatışına koptumm moniGerceklestirdim canım ama bizimkinin ağlamalarına zor yetiştim akşamsuanda uyanığız tükürüyor
Ben artık işi deliliğe vurdum acemi nasıl olsa uyumuyor dedim bari kendimi yıpratmayayım üzülüpAhahahahhaha anlatışına koptumm moni
Gittin mi avmye wasnt naptınOoooohh sefan olsun monii. Umarım gerçekleştirmişsindir planlarını, ben de yarın sabah fıtı fıtı bi avm istiyorum erkenden
Ahahahha sormaa acemiim sayılı gün çabul geçerbu arada mesajı yazdıktan sonra fark ettim ki 5. dişi patlamış o da olabilir gece muhtemelen, atak kabul etmiyorum . Seninki ne çıktıı pekii
Ben şuan iki öğün veriyorum,öğlen çorba tarzı şeyler akşam da muhallebi.kahvaltida yada ben yemek yerken yiyeceği şeyleri de ufaktan veriyorum.hem oyalanmis oluyo hem de tatmış oluyor.sen kaç öğün veriyosun ve miktarı ne kadar.ben genelde yarım kase veriyorum.Kızlar kızlar nasılsınız ? Ek gıdadan sonra bütün günüm sanki yemekle geçiyor gibi hissediyorum. Şöyle bir şeyler yapsam iki gün idare etse demeye başladım. Bana fikir verebilir misiniz yaptıklarınızdan ?
Pembişim 1 haftadır 3 kere vermeye başladım çünkü kızım mama içmek istemiyor. Biliyorsun anasında da süt yok. 150cc mama içen çocuk 70-80cc zorla içer hale geldi. O yüzden ek gıda veriyorum çünkü aç bırakıyordu kendini oyunla falan veriyorum ek gıdayı mıncıklıyor ben arada ağzına sokuyorum ne yapayım…Ben şuan iki öğün veriyorum,öğlen çorba tarzı şeyler akşam da muhallebi.kahvaltida yada ben yemek yerken yiyeceği şeyleri de ufaktan veriyorum.hem oyalanmis oluyo hem de tatmış oluyor.sen kaç öğün veriyosun ve miktarı ne kadar.ben genelde yarım kase veriyorum.
Yaa Allahım o tükürükler ne oluyor acaba yaa, benimki sinirlendiğinde de yapıyor, sizde de öyle mii?Gerceklestirdim canım ama bizimkinin ağlamalarına zor yetiştim akşamsuanda uyanığız tükürüyor
Yaaa acemiiim yerim onun dişini maşallahhAmiinn canımm bitanesi patladı
GittiimmGittin mi avmye wasnt naptın
Canım sorma ben de bazen öyle hissediyorum, bazen yetişemiyordum. Ama aşçı anne vs gibi markaların toz çorba karışımları var. Onlar baya kurtarıcı oluyor. Benimki alerjik olduğu için kısıtlı ama brokoli ve karışık sebze çorbası çok işimi görüyor. Daha farklı çeşitleri var diye biliyorumKızlar kızlar nasılsınız ? Ek gıdadan sonra bütün günüm sanki yemekle geçiyor gibi hissediyorum. Şöyle bir şeyler yapsam iki gün idare etse demeye başladım. Bana fikir verebilir misiniz yaptıklarınızdan ?
Ohh agrın dısında süper bir gün olmus, sevindim, biz de gece 2 den 4 e kadar uyanıktık sonra uyumusuz 8 e kadar iyi geldiYaa Allahım o tükürükler ne oluyor acaba yaa, benimki sinirlendiğinde de yapıyor, sizde de öyle mii?
Yaaa acemiiim yerim onun dişini maşallahh
Gittiimm3 saat dolaştım alışveriş yaptım. Çoğunlukla Alin hanıma . Sonra abur cubur alıp arabayı sahile çektim, denize karşı da yedim. Akşam 6da da başım ağrıyordu migren, yattım yeni uyandım sayılırı. Ultra premium bi gündü benim için
Canım sorma ben de bazen öyle hissediyorum, bazen yetişemiyordum. Ama aşçı anne vs gibi markaların toz çorba karışımları var. Onlar baya kurtarıcı oluyor. Benimki alerjik olduğu için kısıtlı ama brokoli ve karışık sebze çorbası çok işimi görüyor. Daha farklı çeşitleri var diye biliyorum
Ben de aldım karışık sebze çorbasını ama içinde çok fazla sebze var hepsini 3 gün kuralına göre denemek mi gerekiyor vermeden önce ben daha hepsini denemedim diye veremedimYaa Allahım o tükürükler ne oluyor acaba yaa, benimki sinirlendiğinde de yapıyor, sizde de öyle mii?
Yaaa acemiiim yerim onun dişini maşallahh
Gittiimm3 saat dolaştım alışveriş yaptım. Çoğunlukla Alin hanıma . Sonra abur cubur alıp arabayı sahile çektim, denize karşı da yedim. Akşam 6da da başım ağrıyordu migren, yattım yeni uyandım sayılırı. Ultra premium bi gündü benim için
Canım sorma ben de bazen öyle hissediyorum, bazen yetişemiyordum. Ama aşçı anne vs gibi markaların toz çorba karışımları var. Onlar baya kurtarıcı oluyor. Benimki alerjik olduğu için kısıtlı ama brokoli ve karışık sebze çorbası çok işimi görüyor. Daha farklı çeşitleri var diye biliyorum
Karışık sebze çorbasındakilerden sadece ıspanak denememiştim, 7. aya girdiği için verdim. Bir sıkıntı yaratmadı. Brokoli, patates, havuç, soğan, pırasa vs hep denetmiştim. Kahvaltıdan önce denetebilirsin mesela. Ki bizimki hala devam ediyor. Yeni kuzu kıyma denedik, bugün de badem sütü verdim. Gözlemleyeceğim. Ama mesela tam yumurta sarısı kollarını kabarttı vs..Ben de aldım karışık sebze çorbasını ama içinde çok fazla sebze var hepsini 3 gün kuralına göre denemek mi gerekiyor vermeden önce ben daha hepsini denemedim diye veremedim
Soğanı nasıl denedinizKarışık sebze çorbasındakilerden sadece ıspanak denememiştim, 7. aya girdiği için verdim. Bir sıkıntı yaratmadı. Brokoli, patates, havuç, soğan, pırasa vs hep denetmiştim. Kahvaltıdan önce denetebilirsin mesela. Ki bizimki hala devam ediyor. Yeni kuzu kıyma denedik, bugün de badem sütü verdim. Gözlemleyeceğim. Ama mesela tam yumurta sarısı kollarını kabarttı vs..
Daha önce denediği şeylerin içine koyabilirsin. Soğan sarımsağı ayrı vermek bence mümkün değilSoğanı nasıl denediniz
Soğanı nasıl denediniz
Aynen patates havuç vs karışım yaptığımda ekledimDaha önce denediği şeylerin içine koyabilirsin. Soğan sarımsağı ayrı vermek bence mümkün değil
Teşekkür ederim öyle deneyeyim bakalımAynen patates havuç vs karışım yaptığımda ekledim
İnş öyle yer mecbur deneyeceğizDaha önce denediği şeylerin içine koyabilirsin. Soğan sarımsağı ayrı vermek bence mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?