2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    217
Ayy moni sorma yaa şöyle uzuuun deliksiz bir uyuma arkasından uyanınca koşturma olmadan bi kahve hayal gibi. Yaa bunlara yeni özellik yüklendikçe de böyle oluyorlar sanırım. Ne bilim çiğnemeyi öğreniyor hoop tüm gece bişi çiğner gibi hareketler. Ek gıdada bişi veriyorum, dokunmayan şey dokunuyor heralde, gece mızmız ağlamalı ve gazlı oluyor. 2.5 aydır çok ilgisini çeken bişi olursa sürünüyordu. Şimdi dizleri üstünde durmaya çalışıyor ama bilhassa gece uykusuna geçerken bu aklına geliyor. Canı sıkılınca da durmaksızın püüü diye tükürüyor ne mama içiyor ne emzik alıyor. O zaman da dalamıyor. Çıldırmalık….
Offf bu ışıltılı hayatı biz seçtik, inşallah ay bugün bi türlü uyandıramadım okula kreşe geç kaldı falan da yazarız ahshhs
Maşallah mevsimlim benimki uyumasa önce kendi sonra da benim saçlarımı yolar elime verir . Ne güzel düzen oturtmışsun. Ben de özeniyorum kitap okuyayım falan ama direkt ısırmak istiyor yalan oluyor.. müziksiz durmuyor bi de, sürekli çocuk şarkıları beynim göçtü artık, müzik olmazsa ağlıyor falan..

Ayy bizimki de püü demeyi ögrendi emzik almıyor dogru dürüst aynen dalamıyor o zamanda, gece uyumayınca kızıyorum sonra birden tükürüyor gibi pü yapınca gülüyorum

Bizim iyi günümüzde gündüz birer saatten üç uyku uyuyor. Gece uykusuna saat 9’a doğru geçiyor. Gece kesintisiz olarak sadece bir kez uyudu. Onun dışında hep uyanıyor. Gece bir kez uyanıyor, sabah 6 gibi bir kez daha uyanıyor. Güne başlamamız da 8.30-9’u buluyor. Uyumadan maksimum 3 saat dayanabiliyor.

2 kez uyansa ben tatil yapmis gibi olurum bizim 4, 5 kez civari genelde buara uyanmasi gecen ay 10 kez uyanuyordu bazen ;

2 kez uyansa ben tatil yapmis gibi olurum bizim 4, 5 kez civari genelde buara uyanmasi gecen ay 10 kez uyanuyordu bazen ;
Bu düzen bana da iyi geliyor. O da enerjik ve mutlu oluyor ama hastalık, diş falan bozuyor. Bu ara öksürükten uyuyamıyor ponçiğim Sürünmeye başlayınca rahat ettim uyku konusunda. Yorulduğu için çabuk uykuya dalıyor. Eskiden hoplayıp zıplardık. Evin kapısında park var oraya çıkıyorduk uyusun diye. Bir de diş çok sıkıntı veriyormuş. Erken çıkardı bizim kız farkedemedik. Diş çıkarınca bir baktık rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…