2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    217
Bizde 3-4 kez uyanıyoruz emip uyuyor bir yeri ağrıyorsa huzursuszda çok sık uyanıyor 2 saatte bir uyamiyirsa benim için o gece iyi geçti demektir ama bu ara bir sıkıldım sürekli gece kalkmaktan cok yormaya başladı yani öyle hissediyorum gece oglus emerken benimde durumumun özetini geçiyorum kafamda ne zaman uyurum aceba güzel bı uyku falan diye

Hasta kuzulara çok geçmiş olsun bu ara baya herkes hasta yine bizimde dünden beri burnumuz akıyor şıp şıp yavrum benim bide gözleri kızarıyor onun dışında çok şükür hafif geçiyor gibi dün sürekli emmek istedi bende hep emzirdim o rahataldikca bende seviniyorum.ben hastalık zamanlarinda hem kendim hem bebek icin sarımsak kürü yapıp yutuyorum ve bol bol emziriyorum hem bana iyi geliyor hem bebeğe birde propolis ve iyot kullanıyorum o da çok iyi geliyor ikimizde hafif atlatıyoruz çok şükür ( bu saydıklarımin hepsini ben içiyorum emdiği için o da şifalaniyor:)) sarımsak kürünü hastalık olmadan da haftada bir yapıyorum hastalık zmaani duruma göre her gün ya da iki güne bir yapıyorum

B bessste selamm
Benim kız 3-4 günden beri mama içmek istemiyor bu dönemlerde olur mu böyle şeyler mamayı yapıyorum hep yarısı kalıyor 150 yapıyorum 90 kalıyor mesela

Eşim çok hasta iki gündür hareketsiz yatıyor. Elimde olmadan kızıyorum yani çünkü kızım da hasta sürekli uyuyup uyanıyor. Tek başıma koşturuyorum. İyileşmek için çabası yok. Su falan götürüyorum içmek için nazlanıyor. Her yeri ağrıyormuş. Ben hala hasta olmayayım diye iki arada ağzıma portakal tepiyorum. Ay bilmiyorum çok sinirlerim bozuk.

B bessste selamm
Benim kız 3-4 günden beri mama içmek istemiyor bu dönemlerde olur mu böyle şeyler mamayı yapıyorum hep yarısı kalıyor 150 yapıyorum 90 kalıyor mesela
Evet Elif oluyor. Şarkılarla elimde çıngırakla falan içirmeye çalışıyorum öyle durumlarda ki zaten genelde öyle benim kız öyle tek seferde durup 150 içtiğini hiç görmedim o durumlarda daha sık aralıkla daha az mama teklif et bi de dediğim gibi dikkatini oyuncağa falan çekersen içer eline bir şey ver mesela hışırtılı kitaba çok odaklanıyor benimki onu verince tek seferde 120 içiyor sonrasını parça parça bekleyerek veriyorum.

Erkekler kapatılsın. Hasta olunca dünyaları duruyor gerçekten çok gıcık.

Gece 2 ve sabah 6.30 da emzirdim.
Uyumasa bile çok sık emmez
Benimkinin gluten hassasiyeti var mı bilmiyorum ama irmik direkt reflü ve kabızlık yapıyor.
Sadece yulaf unu iyi geliyor
Akşamları eviniz sıcak oluyorsa ondan olabilir. Yada yediği bişey yapıyor olabilir mi

Denerim bakalım bestee
Ve biz dün 6. Ay aşılarını olduk 2 damla ağızdan 2 tane bacaktan iğne bu çocuk kaka yapıp duruyor ya ve kokuyor benim bile midem bulandı ya sanki hep kaka kokusu alıyorum psikolojim bozuldu sarı kaka yapıyor genelde diş derler ya buna

Bilemedim ki ya sadece akşam olması garip geliyor. Ev 23 derece hep aynı değişmiyor anlayamadım neden olduğunu inan

Erkekler kapatılsın. Hasta olunca dünyaları duruyor gerçekten çok gıcık.
Evet ya kayınvalidemi aradım hareketsiz yatıyor diye kayınpederim hastaneye götürdü serum taktılar gözü açıldı. Kayınvalidem de bize baktı rahat ettik. Kafayı yiyecektim az kalsın. Evde biri var ama yok. Kızım burnu tıkalı olduğu için uyuyamıyor, uyuyamadığı için huysuzlanıyor. Bir dakika bırakamadım dün sabaha kadar üç kere kalktım.

Sen hasta olsan eşin o kadar bakar mı peki ? Benimki dünyanın sonu geldi diye düşünüp ağlar diye düşünüyorum

Aayy waanstmm maşallah kız dizdiniz dişleri bizde daha tık yok
Mevsimlimm sorma valla babasına çekmiş, o ilk dişini 4.5 aylıkken çıkarmış yine benimki 6. aya kadar bekledi. Ama tehlikel olmaya başladı yaa, oyun matının kenarlarını ısırıyor sürekli, plastik filmini kaldırmış ben şokk bi de üst dişler uzaktan da görünmeye başladı o bebek suratı gitti, zannedersin 2 yaşında kız çocuğu

Benim bebeğim de bir ara öyle karnını doyurmak için gece 1 kez kalkıyor onun dışında reddediyor demek ki aç olduğundan değil uyanma sebebi
Diş demişti doktor ama 2 ay oluyor çıkmadı bazı bebeklerin dişinin çıkması 1 yaşını bulabiliyormuş malesef
Yatırdık sonra 7 8 kere ağlayarak uyandığı oluyor

Kızlarr
Kızım yine ishal olduuuu dün günüm sürekli bez değiştirmekle geçtii
Şimdide altını alayım derken bir güzel ortalığa etti halılar beşik hep battı sabah sabah bide onlarla uğraştım çamaşır desen aldı başını gidiyorrr.
Kızım zaten 3 aylıkken 4 gün ishalden yatmıştı şimdi bir daha neden oldu bilmiyorum bugün doktor kontrolümüz var her an herşey olabilir yatış serum

Yediği bir şeyden olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…