- 19 Aralık 2021
- 2.134
- 2.704
- 83
- 32
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #26.941
Bizde 3-4 kez uyanıyoruz emip uyuyor bir yeri ağrıyorsa huzursuszda çok sık uyanıyor 2 saatte bir uyamiyirsa benim için o gece iyi geçti demektirMerhaba guzel anneler hepiniz iyisinizdir insallah. Bebekleriniz gece kac kere besliyorsunuz bizimki halen en az 3 kez beslenmeden geceyi bitiremiyoruz sonraki kalkislarda da bisekilde uyutmaya calisiyoruz ama gece halen pek uyuyamiyorum sizlerde durum nedirrr
Evet Elif oluyor. Şarkılarla elimde çıngırakla falan içirmeye çalışıyorum öyle durumlarda ki zaten genelde öyle benim kız öyle tek seferde durup 150 içtiğini hiç görmedim
Erkekler kapatılsın. Hasta olunca dünyaları duruyor gerçekten çok gıcık.Eşim çok hasta iki gündür hareketsiz yatıyor. Elimde olmadan kızıyorum yani çünkü kızım da hasta sürekli uyuyup uyanıyor. Tek başıma koşturuyorum. İyileşmek için çabası yok. Su falan götürüyorum içmek için nazlanıyor. Her yeri ağrıyormuş. Ben hala hasta olmayayım diye iki arada ağzıma portakal tepiyorum. Ay bilmiyorum çok sinirlerim bozuk.
Gece 2 ve sabah 6.30 da emzirdim.Merhaba guzel anneler hepiniz iyisinizdir insallah. Bebekleriniz gece kac kere besliyorsunuz bizimki halen en az 3 kez beslenmeden geceyi bitiremiyoruz sonraki kalkislarda da bisekilde uyutmaya calisiyoruz ama gece halen pek uyuyamiyorum sizlerde durum nedirrr
Benimkinin gluten hassasiyeti var mı bilmiyorum ama irmik direkt reflü ve kabızlık yapıyor.Kızlar selam, bebeğim ilk 3 ay çok kg aldı fakat sonraki 3 ay da neredeyse çok çok az kg aldı ve baga zayıfladı… çok kafama takıyorum hala emştor ek gıdaya başladım ama sevmedi:) 6 aylık tam. Kakasını zor yapıyor hep ıkınıtor/ acaba gluten hassasiyeti vs ni var diye düşünüyorum bi diyet denicem/ benzer bir şey yaşaya var mı
Akşamları eviniz sıcak oluyorsa ondan olabilir. Yada yediği bişey yapıyor olabilir miCanım anneler güzel anneler yeni bir soruyla karşınızdayım. Kızımın sadece akşamlar yanakları kızarıyor. Sıcaklıkla alakalı değil çünkü sıcaklığımız hep aynı hatta geceleri bir tık soğutuyorum. Ateşi yok sadece yanaklarında böyle tatlı bir al al olma durumu vardişten olabilir mi bu durum sizce neden olabilir ya bulamıyorum bir şey
Yer yapmış dedi arkadaşım ama ben birşey görmüyorumDiş çıkarıyorsa istahsizlik normal
Denerim bakalım besteeEvet Elif oluyor. Şarkılarla elimde çıngırakla falan içirmeye çalışıyorum öyle durumlarda ki zaten genelde öyle benim kız öyle tek seferde durup 150 içtiğini hiç görmedimo durumlarda daha sık aralıkla daha az mama teklif et bi de dediğim gibi dikkatini oyuncağa falan çekersen içer eline bir şey ver mesela hışırtılı kitaba çok odaklanıyor benimki onu verince tek seferde 120 içiyor sonrasını parça parça bekleyerek veriyorum.
Bilemedim ki ya sadece akşam olması garip geliyor. Ev 23 derece hep aynı değişmiyor anlayamadım neden olduğunu inanGece 2 ve sabah 6.30 da emzirdim.
Uyumasa bile çok sık emmez
Benimkinin gluten hassasiyeti var mı bilmiyorum ama irmik direkt reflü ve kabızlık yapıyor.
Sadece yulaf unu iyi geliyor
Akşamları eviniz sıcak oluyorsa ondan olabilir. Yada yediği bişey yapıyor olabilir mi
Evet yaErkekler kapatılsın. Hasta olunca dünyaları duruyor gerçekten çok gıcık.
Sen hasta olsan eşin o kadar bakar mı peki ? Benimki dünyanın sonu geldi diye düşünüp ağlar diye düşünüyorumEvet yakayınvalidemi aradım hareketsiz yatıyor diye kayınpederim hastaneye götürdü serum taktılar gözü açıldı. Kayınvalidem de bize baktı rahat ettik. Kafayı yiyecektim az kalsın. Evde biri var ama yok. Kızım burnu tıkalı olduğu için uyuyamıyor, uyuyamadığı için huysuzlanıyor. Bir dakika bırakamadım dün sabaha kadar üç kere kalktım.
Ya bir şeyler yapmaya çalışır ama benim kadar imkansız. O da oturur ağlar büyük ihtimalleSen hasta olsan eşin o kadar bakar mı peki ? Benimki dünyanın sonu geldi diye düşünüp ağlar diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun söylemeyi unutmuşum özür dilerimYa bir şeyler yapmaya çalışır ama benim kadar imkansız. O da oturur ağlar büyük ihtimalle
Ay canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun söylemeyi unutmuşum özür dilerim
Mevsimlimm sorma valla babasına çekmiş, o ilk dişini 4.5 aylıkken çıkarmış yine benimki 6. aya kadar bekledi. Ama tehlikel olmaya başladı yaa, oyun matının kenarlarını ısırıyor sürekli, plastik filmini kaldırmış ben şokkAayy waanstmm maşallah kız dizdiniz dişleri bizde daha tık yok
Benim bebeğim de bir ara öyle karnını doyurmak için gece 1 kez kalkıyor onun dışında reddediyor demek ki aç olduğundan değil uyanma sebebiBizde 3-4 kez uyanıyoruz emip uyuyor bir yeri ağrıyorsa huzursuszda çok sık uyanıyor 2 saatte bir uyamiyirsa benim için o gece iyi geçti demektirama bu ara bir sıkıldım sürekli gece kalkmaktan cok yormaya başladı yani öyle hissediyorum gece oglus emerken benimde durumumun özetini geçiyorum kafamda ne zaman uyurum aceba güzel bı uyku falan diye
Yediği bir şeyden olabilir miKızlarr
Kızım yine ishal olduuuu dün günüm sürekli bez değiştirmekle geçtii
Şimdide altını alayım derken bir güzel ortalığa etti halılar beşik hep battısabah sabah bide onlarla uğraştım çamaşır desen aldı başını gidiyorrr.
Kızım zaten 3 aylıkken 4 gün ishalden yatmıştı şimdi bir daha neden oldu bilmiyorum bugün doktor kontrolümüz var her an herşey olabilir yatış serum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?