Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalık oldunAy bende hastaneye geldim kontrol nst sine inşallah 1 haftadır yatmam ve ilaçlar yoluna sokmuştur herşeyi. Daha hiçbişeyi hazır değil kuzumun ben de hazır değilim bizim burada buyuk hastane yok oyuzden korkuyorum bişey olur die.
30+6 bugunKaç haftalık oldun
Düzelmiştir herşey inşallah biraz daha sabretmeleri gerek minnoslarin30+6 bugun
Nst de sancı cıkmadı kısa çektiler ama bide hastanede ultrason bozukmuş. Ama dinlenmenin faydası sanırım. İnşallah haftaya kadar bişey olmaz. Haftaya bidaha gel dedi doktor haftaya kendi doktorumla da randevum var zaten.Düzelmiştir herşey inşallah biraz daha sabretmeleri gerek minnoslarin
Oh iyi sevındım cnm bol bol dınlenNst de sancı cıkmadı kısa çektiler ama bide hastanede ultrason bozukmuş. Ama dinlenmenin faydası sanırım. İnşallah haftaya kadar bişey olmaz. Haftaya bidaha gel dedi doktor haftaya kendi doktorumla da randevum var zaten.
Penguen gıbı yuyüş başladı desene az kalmış cnm az daha dayan38. Haftadayım bugün karnım daha da bir büyüdü çok geriliyor, çatlaklar yukarı doğru çıkacak diye korkuyorum, yağlı pehlivan gibi geziyorum evde bu sıcakta
Ah ah 32 den sonra zaman durdu geçmek bilmedi. Yavrum da inşallah hayırlısı ile gelirPenguen gıbı yuyüş başladı desene az kalmış cnm az daha dayan
Canım selam. Sende sanırım 32+ dasın bu hafta. Rapor aldın mı ne yaptın ? Özelden yazdım ama burdanda yazayım dedim görmezsin belki diyeCanım bol bol su iç . Çalismiyorsan da bol bol uzan. Ben calisiyorum hep ayaktayim eve gelince de ütü yemek çamaşır ancak akşam uyumak icin yatinca uzaniyorum ama çok su iciyorum oradan kurtariyorum
Canım selam. Sende sanırım 32+ dasın bu hafta. Rapor aldın mı ne yaptın ? Özelden yazdım ama burdanda yazayım dedim görmezsin belki diye
Yalancı sancı cekıyorsun cnm vicut kendını doğuma hazırlıyor kendını yorma dıkkat etKızlar 33+3 üm bugün gün içinde çok yoğun olmayan ama gece yatakta beni çok etkileyen ağrılarım oluyor ya normal mi acaba dönemiyorum inliyorum resmen ağrılar giriyor alt karnıma, tuvalete kalktığımda yuruyemiyorum ağrıdan falan. Korkup sabah doktora gideyim diyorum o panikle randevu alıyorum hatta sonra sabah/gun içinde bakıyorum hafiflemiş ay yalanci çoban gibi oldum eşime karşı adamın beyni yandı resmen
Doktorunuza danışsanız, belki vitamin takviyesi verir. Belki yalancı kasılmalardırKızlar 33+3 üm bugün gün içinde çok yoğun olmayan ama gece yatakta beni çok etkileyen ağrılarım oluyor ya normal mi acaba dönemiyorum inliyorum resmen ağrılar giriyor alt karnıma, tuvalete kalktığımda yuruyemiyorum ağrıdan falan. Korkup sabah doktora gideyim diyorum o panikle randevu alıyorum hatta sonra sabah/gun içinde bakıyorum hafiflemiş ay yalanci çoban gibi oldum eşime karşı adamın beyni yandı resmen
Iyı cnm doğum zamanına kadar kılo alır daKızlar merhaba 32+ ve calısan anneler calısabilir raporu aldınız mı bu hafta ya da çalışamaz raporu ? Bir de dün 32+2 günlükken kontrolüm vardı bebeğim dogum pozisyonuna geçmiş kilosu 2010 gram boyu 42 cm dedi. Sizce nasıl ?
Sadece gece olunca yalanci sancı mı değil mi anlayamadım canım. Yani böyle hareket ettikçe ağrılar saplanıyor gibi daha çok bilemedim o yüzden Salı günü randevum var nst ne diyecek bakalım vajinamda yoğun ağrı hissediyorum aynı zamanda. Yalanci sancı böyle mi oluyor?Yalancı sancı cekıyorsun cnm vicut kendını doğuma hazırlıyor kendını yorma dıkkat et
Daha önce bahsetmiştim düzenli magnezyum kullanmamı söyledi. Rahim büyüyor normal dedi bir de işte. Ama bu sefer ağırlaşmamin da etkisiyle daha yoğun hissediyorum işteDoktorunuza danışsanız, belki vitamin takviyesi verir. Belki yalancı kasılmalardır
Tabı cnm bebegın kılosu derken sende akıyorsun kan hacmı göğüsler rahım buyumesı derken agrılar normalSadece gece olunca yalanci sancı mı değil mi anlayamadım canım. Yani böyle hareket ettikçe ağrılar saplanıyor gibi daha çok bilemedim o yüzden Salı günü randevum var nst ne diyecek bakalım
Daha önce bahsetmiştim düzenli magnezyum kullanmamı söyledi. Rahim büyüyor normal dedi bir de işte. Ama bu sefer ağırlaşmamin da etkisiyle daha yoğun hissediyorum işte