2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Canım bilemicem tabi ama sonuçta kese boyutuna göre sana bi hafta söylemiş olması gerekir doktor 5 haftalık ise gerçekten görünmemesi şuan normal değil mi 🙄
Bilmiyorum sadece 5 haftalık dedi kalp atışı yok dedi daha kese yeni oluşuyor dedi kuzum beta istedi betada yüksek normal çıktı hiçbişey bilmiyorum

Bilmiyorum sadece 5 haftalık dedi kalp atışı yok dedi daha kese yeni oluşuyor dedi kuzum beta istedi betada yüksek normal çıktı hiçbişey bilmiyorum
Kese yeni oluşuyorsa normal ama beta değeri şüphelendiriyor inşallah bi sıkıntı yoktur canım dualarım seninle 🙏🏻💕

Kizlar bugun ilk kontrole gittik. Bos gebelik gibi gorunuyor dedi😔 2 bucuk ay once yine bos gebelikten kurtaj olmustum😔 yıkıldık resmen.. haftaya tekrar cagirdi son kez bakmak icin. Ama pek umutlu konusmadi.. aranizda ust uste bos gebelik yasayan varmi 😔 tekrar kurtaji nasl kaldircak bunyem bilmiyorum😑

Ay kızlar bunlarda yeni çıkmış bunlar niye yüksek anladığım kadarıyla pozitif olursa bağışıklık olduğu anlamaına geliyormuş doğru mu anladım yani sıkıntı yok dimi 🫣
Benim de böyleydi canım toxoplazma ya doktor bağışıklığım olmadığını dikkat etmemi söyledi diğerlerinin kırmızı olması bağışıklık olduğunu gösteriyormus onlarla alakalı açıklama yapmadı 🫤. Sadece idrar da sorun var benim de ya onu kafama takıyorum biraz yarın tekrar idrar kültürü vereceğim. Bakalım 🤔

Eklentiler

• IMG_1688.png
    IMG_1688.png
    167,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_1689.png
    IMG_1689.png
    171,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_1690.png
    IMG_1690.png
    104,6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Kuzu benim ilk hamileliğimde 5+6 mıydı neydi ilk randevum orada da kese goruldu kalp atısı dinlenmedi hatta 5 haftalık demişti doktor sara göre daha ileri dedigimde de kızmıstı hatta. 7+6 gibi de kalp atısı dinledik

Linakiz Linakiz merhaba 24 yaşındayım s.a.t 13.11.2023 kese 5 haftada kalp atışı 6+3 şehir aydın kız hissediyorum tahmini doğum zamanı 19.08.2024
Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻🥰 fetal dna yaptırmanızın özel bir sebebi var mı acaba? Ben de düşünüyorum ama cevremdekiler gerek yok ikili test yaptır diyorlar kafam karışıktı bu konuda biraz.

Kızlar hepinize selam benim bugün doktor kontrolüm vardı 6. Haftada olduğumu ve kalp atışını duyacağımı düşünerek heyecanla hastaneye gittim ama ne yazıkki hiçbişey umduğum gibi olmadı doktor ultrasonla baktığında gebelik kesesi daha yeni oluşuyor ve 5 haftalık dedi kalp atışı yok dedi yani sadece kese oluşumu var 😔 kan tahlili istedi betaya bakalım dedi sonucum çıkmış yarın tekrar gidicem beta değerim 14.305 çıkmış bu değere göre kalp atışı duyulması lazımdı ama maalesef kesede bebek yok çok kötüyüm sabahtan beri kendime gelemedim beta yüksek ama bebek neden yok boş gebelik mi yaşıyorum napıcam ne düşünücem hiçbişey bilmiyorum
2 ay önce düşük yapmıştım ondada sadece kese vardı 7. Haftada kalp atışı bebek oluşmadan düşük olmuştu yine aynı şeyi mi yaşicam çok korkuyorum Allah'ım bana güç kuvvet ver hakkımda en hayırlı olanı bana nasip et 🤲 çok kötüyüm kızlar elim ayağım boşaldı sanki çok korkuyorum bilgisi olan varsa bana bi akıl fikir versin Allah rızası için 😔 lilyrosey lilyrosey @BernaBegum
Merhaba bence sizin 1 hafta geriden geliyodur o yuzdendir Benim de beta değerim 4+6 da 5300 lerdeydi
5. Hafta içinde sizin kadar olmuştur benimde. Hatta belki daha fazla. Bizdede bebek görülmemişti bence bebeğin gorulmesi kese boyutuyla alakalidir. Kese yeni olusmaya basladiysa çok normaldir görülmemesi.😘

Kuzu benim ilk hamileliğimde 5+6 mıydı neydi ilk randevum orada da kese goruldu kalp atısı dinlenmedi hatta 5 haftalık demişti doktor sara göre daha ileri dedigimde de kızmıstı hatta. 7+6 gibi de kalp atısı dinledik
Anladım canım inşallah bende randevu bakıyorum haftaya tekrar gitmek istiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤲

Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻🥰 fetal dna yaptırmanızın özel bir sebebi var mı acaba? Ben de düşünüyorum ama cevremdekiler gerek yok ikili test yaptır diyorlar kafam karışıktı bu konuda biraz.

Çok teşekkür ederim sizinkide sağlıkla büyüsün inşallah özel bi sebebi yok ben çok tez canlıyım eşimde öyle ikimizinde ailesin hastalık öyküsü bulunmamasına rağmen kafamızda soru işareti kalmaması için yaptırdık bide cinsiyet kız mı erkek mi yanılma olmasın diye erkenden öğrenmek istedik ikili testin doğruluk payı da çok fazla olmadığı için bu testi yaptıralım dedik

Kızlar hepinize selam benim bugün doktor kontrolüm vardı 6. Haftada olduğumu ve kalp atışını duyacağımı düşünerek heyecanla hastaneye gittim ama ne yazıkki hiçbişey umduğum gibi olmadı doktor ultrasonla baktığında gebelik kesesi daha yeni oluşuyor ve 5 haftalık dedi kalp atışı yok dedi yani sadece kese oluşumu var 😔 kan tahlili istedi betaya bakalım dedi sonucum çıkmış yarın tekrar gidicem beta değerim 14.305 çıkmış bu değere göre kalp atışı duyulması lazımdı ama maalesef kesede bebek yok çok kötüyüm sabahtan beri kendime gelemedim beta yüksek ama bebek neden yok boş gebelik mi yaşıyorum napıcam ne düşünücem hiçbişey bilmiyorum
2 ay önce düşük yapmıştım ondada sadece kese vardı 7. Haftada kalp atışı bebek oluşmadan düşük olmuştu yine aynı şeyi mi yaşicam çok korkuyorum Allah'ım bana güç kuvvet ver hakkımda en hayırlı olanı bana nasip et 🤲 çok kötüyüm kızlar elim ayağım boşaldı sanki çok korkuyorum bilgisi olan varsa bana bi akıl fikir versin Allah rızası için 😔 lilyrosey lilyrosey @BernaBegum
Canım normalde benim son adetime göre 6+4 de muayeneye gittim kesem 5+4 olarak gözüktü. Ama doktor bunun endişe edecek birşey olmadığını sonradan arayı kapattığını söyledi. Keza önceki hamileliğimde de aynı şey olmuştu. Su an kacinci haftadasin çok küçük olduğu için yeni yeni gelisiyordur bir,bir buçuk haftalık geriden gelmeler kendiliğinden arayı kapatıyor çoğunlukla. Benim bütün bildigim bundan ibaret. Bence hemen moralini bozma şu an ortada kötü bir durum yok bence.

Bebeğim dur sakin, çıkmadan sordum ben muayenede gördüm mesajını doktoruma. Diyor ki 1 hafta geriden gelme gebeliklerde gelişim geriliği değildir. 6 hafta zannedip 5 hafta olması mümkündür. Beklenmeli ve 5 gün sonra bir daha görülmeye gidilmeli dedi. Yolk oluşumu da önemli ancak şuanlık endişe edilmesi gerekli bir durum değil, boş gebeliği dışlamak için biraz beklenmeli dedi. Yani sakin ol bitanem bir kaç gün sabredip bebişini görebilirsin ❤️

Kızlar benim akıntım beyaz krem gibi sizinde öyle mi acaba enfeksiyon mu oldum bol bol su içiyorum ama bilemiyorum

Anladım canım inşallah bende randevu bakıyorum haftaya tekrar gitmek istiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤲
Üstelik betam da aşırı yüksekti. Yani beta degeriyle bu durumun pek alakası yok bence. İlk muayenede1 hafta geriden geliyordu Kalp atışından sonra ilk randevum 12. Haftadaydı ozaman ve doguma kadar hep 1 hafta onden gitti.

Kuzum benim regli tarihimi 6 gün geçmişti beta 40la hamileliğini öğrendim şuanda 9 haftalık olmam gerekirken 8 bile değilim tam olarak tam 10 gün sonradan gidiyorum yani 7 haftalık olmam gereken zamanda 6 haftalık dedi doktor keseyi gördük beslenme kanalı oluşmuş dedi ama kalp atışı duyamadık gittiğimiz de beta 9000 di 2 gün sonra gitsem 18000 olacaktı yani betaya takılma canım geç döllenme olması çok doğal canını bu kadar sıkma lütfen

Kizlar bugun ilk kontrole gittik. Bos gebelik gibi gorunuyor dedi😔 2 bucuk ay once yine bos gebelikten kurtaj olmustum😔 yıkıldık resmen.. haftaya tekrar cagirdi son kez bakmak icin. Ama pek umutlu konusmadi.. aranizda ust uste bos gebelik yasayan varmi 😔 tekrar kurtaji nasl kaldircak bunyem bilmiyorum😑
Canım neden boş gebelik dedi kaç haftalık bebeğin

X