Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim idrarda enfeksiyon çıkmıştı toz bir ilaç kullanmıştım suda çözünen geçmişti seninde öyle olur doktorun ilaç verir atarsın enfeksiyonu merak etme bu arada kaç haftalık hamilesinMerhaba güzel anneler bugün sağlık ocağında tahlil vermiştim kanda idrarda enfeksiyon var dedi kadın doğum görmesi gerekiyor dedi yarına randevu aldım ama içim içimi yiyor bişey olacak diye varmı böyle durumla karşılaşan ne gibi yol izlenildi acaba
29+2 canım evet bende kullandım o toz ilaçtan 3 ay önce yine tekrarlamışBenim idrarda enfeksiyon çıkmıştı toz bir ilaç kullanmıştım suda çözünen geçmişti seninde öyle olur doktorun ilaç verir atarsın enfeksiyonu merak etme bu arada kaç haftalık hamilesin
Bol su iç kuzum vücut atar bu dönemde normal ne kadar dikkat etsek de enfeksiyon kapma ihtimalimiz çok yüksek29+2 canım evet bende kullandım o toz ilaçtan 3 ay önce yine tekrarlamış
Teşekkür ederim canımBol su iç kuzum vücut atar bu dönemde normal ne kadar dikkat etsek de enfeksiyon kapma ihtimalimiz çok yüksek
Kapsülünü dışarı atıyor canım normal hepimiz yaşadık bunu doğru ilerliyorsun yaniprogestan fitil kullanan arkadaşlara bir şey soracağım. kızlar fitil olarak kullanmaya yeni başladım da bu ilacın çoğu erimiş halde beyaz olarak çamaşırıma geri geliyor 1 saat sonrasında filan. bu normal mi yoksa ben mi doğru yerleştiremiyorum? derine itmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum da biraz, emin olamadım
ay içim rahatladı, her seferinde beyaz kalıntı görünce işe yaramayacak diye korkmuştum. teşekkür ederimmKapsülünü dışarı atıyor canım normal hepimiz yaşadık bunu doğru ilerliyorsun yani
Fitili koyduktan sonra bir süre uzan cok hareket etme bir de oyle bak bakalım. Ama tabi ilaç dısarı veriyor ama işe yaramıyor degil tabiprogestan fitil kullanan arkadaşlara bir şey soracağım. kızlar fitil olarak kullanmaya yeni başladım da bu ilacın çoğu erimiş halde beyaz olarak çamaşırıma geri geliyor 1 saat sonrasında filan. bu normal mi yoksa ben mi doğru yerleştiremiyorum? derine itmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum da biraz, emin olamadım
Banada 37 görmek kuzum hepimiz vaktinde sağlıklı doğumlar yapalımYa bu imza alanında 30 yazısını görmek çok iyi geliyor bana size de öyle mi kızlar
Ayyy inşallah onu da görmek nasip olsunnn aminBanada 37 görmek kuzum hepimiz vaktinde sağlıklı doğumlar yapalım
Canım sen ve bebiş nasılsınız, merak ettim senimerhaba aarkadaşlar 27+6haftamdayım ve suyum geldi hastaneye yattım lütfen dua edin n herşey yolunda gitsin suyum geldiği için bebeğimin suyuda azalmış doğumu ertelemeye çalısıyo doktorlar lütfen dua edin bebeğimin sağlığına zarar gelmeden doğumu erteleyelim lütfen sizin dualarınız kabul olur
Hadi inş sorun çıkmazKızlar ben kontrol nst sine geldim inşallah iyi cıkar düzelme olmamıssa yatırırcam serum falan baglıycam demişti
Şimdiki nst guzel çıktı ama 2 gun onceki nstyü grunce şaşırıyorlar dogurman lazım bu kasılma ile dedi.Hadi inş sorun çıkmaz
Allah Allah neden olurmuş acabaŞimdiki nst guzel çıktı ama 2 gun onceki nstyü grunce şaşırıyorlar dogurman lazım bu kasılma ile dedi.
Ay gün sancısı denilen şey bu oluyor demek ki kzuum düzensiz bir sancı. Doktorun ne yorum yaptı bu duruma pekiŞimdiki nst guzel çıktı ama 2 gun onceki nstyü grunce şaşırıyorlar dogurman lazım bu kasılma ile dedi.