Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç üzülme bebişin gayet iyi kiloda senin alman önemli değil zaten ne güzel işte kilo almıyorsunBugün baktık 28+6 1251 gr. Bebişko kilo alıyor çok şükür ama ben kilo vermişim yine... İstesem böyle kilo veremem he
Ne diyim kuzum ya bu kafayla 5.yide yapalım diyor ama bi halta yaradığı yok kusura bakma da sinir oluyorum şu eşine senin burdan beri
Şimdi çıktım doktordan 27+1 haftalığız 1013 gram dedi gayet normal bebişin kilosu dedi doktorumuzKızlar bebek kilolarınız ne alemde bana en son 26+2 856 gr dendii şu an 28+4üz
Kız niye üzülüyosun bebişin kilosu gayett iyi keşke ben de versem kiloBugün baktık 28+6 1251 gr. Bebişko kilo alıyor çok şükür ama ben kilo vermişim yine... İstesem böyle kilo veremem he
Maşallah gayet iyi kilosuŞimdi çıktım doktordan 27+1 haftalığız 1013 gram dedi gayet normal bebişin kilosu dedi doktorumuz
Ben 3 aylıktan beri kullanıyorum yan etkisi yok tadı da güzel vişne suyu gibiKızlar aclik tokluk icin kan tahlilleri verdim bugun kansizlik cikti doktorum kan ilaci verdi fertamır. Kullanan var mi herhangi bir yan etkisi oluyor mu
Bilmiyorum doktorlar izin vermek istemiyor gibi değişik herkes bu konuda5 dakika değilde atım kesilene kadar diyorlar. Kordon kesimi biraz flu bolge heralde bende bikere soylemiştim bebek ölsün mü dediler
Ay arkadaşımınkini suya sokuvermişler direk inşallah benimkinide silerler o zamanKordonu bilmiyorum da bebeği yıkamıyolar ki zaten siliyolar. Yani gittiğim son iki doğumda da öyle olmuştu.
Bende konuşucam sanırım bi doktorumla nasıl yapıyor hiç bilmiyorumCanim ben doktoruma söyledim bekliyoruz hemen kesmiyoruz zaten dedi
Benim 25+6 da 940 gr dı. Şu an 26+5 oldu. Haftada 100-150 gr kadar alıyor, 1 kg mı yeni geçmiştir sanırım.28+3 de 1240 kg bebişim 31+4 üm şuan haftaya bakalım ne kadar olduk
Aa söylemek lazım o zaman hatta hemen yıkamayın demişlerdi bizeAy arkadaşımınkini suya sokuvermişler direk inşallah benimkinide silerler o zaman
Ahh o çok fena. Ben bir de kuzenimi doğumda kaybettim zaten anksiyetem var bu konuda o da 34 haftalık hamileydi. Kafamdan sürekli vasiyet yazıyorum. Dün eşime de dedim bana bir şey olursa bebeğe annemler baksın beni kaybettiler bari onu büyütsünler falan diye adamı da durduk yere tribe sokuyorum sürekliBana da birkaç gündür ya doğumda bana bir şey olursa korkusu geldi neden böyle oldu
Eşime de bi şey diyemiyorum üzülmesin diye ama kafama girdi nedense bu düşünce. Sürekli kime emanet ederim diye düşünüp duruyorum saçma sapan kafamdan atmam lazım bunu hiç iyi gelmiyo banaAhh o çok fena. Ben bir de kuzenimi doğumda kaybettim zaten anksiyetem var bu konuda o da 34 haftalık hamileydi. Kafamdan sürekli vasiyet yazıyorum. Dün eşime de dedim bana bir şey olursa bebeğe annemler baksın beni kaybettiler bari onu büyütsünler falan diye adamı da durduk yere tribe sokuyorum sürekli
Demekki hastane doktor çok farkediyor yaAa söylemek lazım o zaman hatta hemen yıkamayın demişlerdi bize
Bunu endokrin bölümü mü verdi canım? Kaç çıkıyor ölçümlerinCanım bana özellikle tembihlediler ilk lokmadan itibaren 1 saat sonra ölçüm yap diye. 1 aydır da o şekilde yapıyorum. Hatta bak şöyle tablo verdiler, 2 haftada 1 bu tabloyla kontrole gidiyorum
benim de tam aynı gün aynı kiloydu 1054 gr. önümüzdeki cuma kontrol var 30+2 olacağım bakalım ne kadar olacak27+1de 1050 gr demişti doktor. 30. Haftaya girdik ne kadar oldu acaba
Ben 3 aylıktan beri kullanıyorum yan etkisi yok tadı da güzel vişne suyu gibi