2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kaçıncı haftadasin canım
Son adet tarihine göre 7. Daha doktor muayenesine gitmedim henuz keseye bakilmadi
Benimde 3 gündür devam ediyor. Normaldir diyelim inşallah
İnsallah normaldir. Sabah camasirimda gordugim ilk lekeyi önemsemedim, lavaboya gidince akar sekilde kahverengi kan geldi acile gittim tahlil verdim
Olur canım inşallah birde oğlumuz olur iki duyguyu tadarız çok heyecanlıyım
Ben tekrar kiz istiyorum. Hayirlisi
Bence doktora görünün her lekelenme tehlikeli diyor doktorlar canım
Acile gelip tahlil verdim. Kadin dogum doktoru yokmuş su an, tahlilde bi sorun cikarsa sehir merkezine gecicez.

Hanimlar sabah lekelenme biraz da kanamam oldu. Acile geldim, tahlil verdim. Ultrason bakilamadi şimdilik. Tahlilde anlamli artis var mi bakicaz dediler. 257 cikmisti dun , bugun 340 cikmis. artis6nasil sizce? Tahlil bekleyene kadar deniz kenarina kahvaltiya çıkmıştık, doktora donucem simdi sonuc cikmis Sizce nasil

1 gün için gayet iyi bir artış bence

Ne tahlili verdin canım ?

Daha sadece kan degerine bakarak doktor kurtaj onerdi kabul ederseniz yatış yapicaz dediler. Şok icindeyim su anda. Baska doktor baska hastane ayarlamaya çalışıyoruz Dua edin lutfen
Çok ani bi karar canım ne kurtajı ? Ağrın falan varmı ? Normalde yeni gebemiydin değerin normal artmış.

Kızlar ben doktor dan cıktım keseyi gördük 5+1 deyim. Linakiz hatta ilk basta vajinal bakıcam gibi dedi ama baskı uygulayınca burda tamam dedi. Rahim derinde oldugundanmış baya bastırdı. Şuan sıkıntı yok ay sonu kalp atısı dinlemeye gidicez. Birazcık rahatladım :)

Lekelenme normal tabi kırmızı olamadığı sürece ama ihmal etme progesteron falan kullanman gerekebilir bir görün doktoruna

Evet ben de negatif oldugu icin korkuyorum bağışıklığım yok maalesef
Evet önemli bir durum tekrar doktorla görüşebilirsin. Dikkatli olman lazım. Kedi kumu falan temizleme. Yakalanmış falan değilsin tabi endişelenmene gerek yok sadece dikkatli olman lazım. Açıkcası ben riske atılmaması gerektigini düşünüyorum. Biraz daha araştırmak gerek. Bir insan evinde hayvan beslerken yakalanmamış olabilir tabi bu kimsenin yakalanmayacagı anlamına gelmiyor. Siz besliyorsanız temizlik kısımlarını eşinize bırakın. Biraz evde kırmızı çizgiler koyun. Bazı doktorlar tamamen uzak durulması gerektigini soyluyor fakat bunu siz biraz arastırın nasıl önlem alabilirsiniz. Ben beslemedigim için evde o kısımlarını cok bilmiyorum sadece uzak durmamı soylemişti.

Vajinal mi gördün keseyi

Daha sadece kan degerine bakarak doktor kurtaj onerdi kabul ederseniz yatış yapicaz dediler. Şok icindeyim su anda. Baska doktor baska hastane ayarlamaya çalışıyoruz Dua edin lutfen
1 gunlük arayla tahlillerde boyle demeleri cok anlamsız. En azından bir muaynede etmesi lazımdı. Gönlünü ferah tut bizi de haberdar et

O nasıl iş öyle kan degerine bakarak kürtaj mi yapılır tabikide kabul etme kuzum başka doktor araştır sen hangi ildesin aynı ildeysek doktor onerebilirim

Haftasına göre beta hcg düşük, oluşum yoktur buyuk ihtimalle demis. İlcede yaşıyorum ve su an devlet hastanesinde bulabildigim tek doktor bu oldu malesef. Zahmet edip gelirse 4 te muayene olucam. Pazartesiye de baska ozel kilinige randevu aldim. Adet tarihime gore 7. Hafta , hcg dun 257 çıktı. Bugun 325 çıkmış. İlk hamileliğimde 4. Haftada 587 cikmis. Hormon seviyesinde bi gerilik olduğu aşikar ama daha hic ultrason muayenesi olmadan böyle söylenmesi cok tuhaf gercekten

Canım bunkarı sakın dinleme inan bana Bi ilkokul mezjnundan farksız bazı doktorlar tecrübeyle sabit bak bende pıhtılaşma var 2 kez kayıp yaşadım onlara göre sorun yok en sonki doktorum iğne yapmazsan Buda gider dedi iyiki dinleyip yaptım yoksa düşünmek bile istemiyorum.Sakın bunları dinleme hiçbir halt bildikleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…