- 18 Haziran 2021
- 1.622
- 852
Anladım canım evet hesapladigin haftaya göre düşük ama bir artış da var belki geç tutunmuştur ondan olabilir doktorun hatası yine de hemn öyle söylemesi. Hayırlı haberlerle gel insllahHaftasına göre beta hcg düşük, oluşum yoktur buyuk ihtimalle demis. İlcede yaşıyorum ve su an devlet hastanesinde bulabildigim tek doktor bu oldu malesef. Zahmet edip gelirse 4 te muayene olucam. Pazartesiye de baska ozel kilinige randevu aldim. Adet tarihime gore 7. Hafta , hcg dun 257 çıktı. Bugun 325 çıkmış. İlk hamileliğimde 4. Haftada 587 cikmis. Hormon seviyesinde bi gerilik olduğu aşikar ama daha hic ultrason muayenesi olmadan böyle söylenmesi cok tuhaf gercekten
Pko varsa geç döllenme oluyor büyük ihtimalle çünkü polikistik overlılaa 2 hafta geç yumurtlama yaşıyorHaftasına göre beta hcg düşük, oluşum yoktur buyuk ihtimalle demis. İlcede yaşıyorum ve su an devlet hastanesinde bulabildigim tek doktor bu oldu malesef. Zahmet edip gelirse 4 te muayene olucam. Pazartesiye de baska ozel kilinige randevu aldim. Adet tarihime gore 7. Hafta , hcg dun 257 çıktı. Bugun 325 çıkmış. İlk hamileliğimde 4. Haftada 587 cikmis. Hormon seviyesinde bi gerilik olduğu aşikar ama daha hic ultrason muayenesi olmadan böyle söylenmesi cok tuhaf gercekten
Himm anladım darısı başımızaYok normal ultrasonda baktı baya bastırdı.
Çok şaşkınımDaha sadece kan degerine bakarak doktor kurtaj onerdi kabul ederseniz yatış yapicaz dediler. Şok icindeyim su anda. Baska doktor baska hastane ayarlamaya çalışıyoruz Dua edin lutfen
Ben normal coraspin kullanıyorum ama bi yasak vermedi doktorumKızlar bu arada benim giib oksapar kullananlar beslenmede dikkat ettiğiniz şeyler varmı.Hematolojiye gitmem gerekirdi ama hiç gitmedim ve bazı yiyecekler sanırım yasak İş hiç bilgim yok ya
Ben iğne kullanıyorum canım coraspin bende yetersiz sadece iğne şuan 4000lik oksapar hergünBen normal coraspin kullanıyorum ama bi yasak vermedi doktorum
Pko yok. Ama ilk gebeligimde sezaryen dogumum sirasinda yumruk kadar myom alındı. Çok büyüktü gercekten. Ve şaşırdım çünkü muayenelerde hic gorunmemisti. Doktorum oncesinde görünmeyecek kadar küçükken bebekle birlikte buyuyup bebegin arkasinda kaldigi için görülmemiş olabilir demişti. Ben de tekrarlar diye cekiniyordum acikcasi. Arada gecen surede myom oluşumu oldu mu ve bunun etkisi olur mu bilmiyorumPko varsa geç döllenme oluyor büyük ihtimalle çünkü polikistik overlılaa 2 hafta geç yumurtlama yaşıyor
Anladım canim onunla ilgili bı fikrim yok ben pıhtılaşma testi de vermedim açıkçası tekrarlayan dusuklerde verdiği ilaçları banada verdiBen iğne kullanıyorum canım coraspin bende yetersiz sadece iğne şuan 4000lik oksapar hergün
Normalde vajinal mı bakılıyor. Benim ilk gebeligimde de hiç vajinal bakılmadıHimm anladım darısı başımıza
Bazen görünmeyince vajinal de bakılıyor riskli durumlarda ya da çok küçükken vajinadan bakıyorlarNormalde vajinal mı bakılıyor. Benim ilk gebeligimde de hiç vajinal bakılmadı
Bende de 2 cm lik miyom var canım domyorum bazen gebelikte kendini yok ediyor bazen daha da büyğebiliyor dedi bakalım nasıl olacak benimdePko yok. Ama ilk gebeligimde sezaryen dogumum sirasinda yumruk kadar myom alındı. Çok büyüktü gercekten. Ve şaşırdım çünkü muayenelerde hic gorunmemisti. Doktorum oncesinde görünmeyecek kadar küçükken bebekle birlikte buyuyup bebegin arkasinda kaldigi için görülmemiş olabilir demişti. Ben de tekrarlar diye cekiniyordum acikcasi. Arada gecen surede myom oluşumu oldu mu ve bunun etkisi olur mu bilmiyorum
Ben test yapmıştım canım ona göre bende pıhtılaşma çıktı ve kaç doktora da gösterdim iğne şart dediAnladım canim onunla ilgili bı fikrim yok ben pıhtılaşma testi de vermedim açıkçası tekrarlayan dusuklerde verdiği ilaçları banada verdi
Peki ailende kimsede var mı pıhtılaşma genetik oluyomus galiba benim annemde de vardıBen test yapmıştım canım ona göre bende pıhtılaşma çıktı ve kaç doktora da gösterdim iğne şart dedi
Sanmıyorum canım olsun.Çümkü annem hiç düşük vs yaşamamış bende tek gen HETEROZİGOTPeki ailende kimsede var mı pıhtılaşma genetik oluyomus galiba benim annemde de vardı
Anladım canim inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğineSanmıyorum canım olsun.Çümkü annem hiç düşük vs yaşamamış bende tek gen HETEROZİGOT
6 yıl önce yaşayan 2. Düşüklerle 6. Gebeliğim de perinatoloji doktorunun kapısında kan sulandırıcı kullanan gebeler asla nar tüketmemelidir..! Diye bir yazı vardı şuan 8. Gebeliğim oksapar coraspin progestan ve regenesis max kullanıyorum nar tüketmiyorum greyfurt ve nar kullanmamamız gerekiyorKızlar bu arada benim giib oksapar kullananlar beslenmede dikkat ettiğiniz şeyler varmı.Hematolojiye gitmem gerekirdi ama hiç gitmedim ve bazı yiyecekler sanırım yasak İş hiç bilgim yok ya
Canım hastaneyi ara ve doktoruna danış mutlaka ben böyle şeyleri çok önemserim ve kötü sonuçlar doğurma ihtimali var malesef korkma ama bir uzmana danış mutlakaBu sabah kahverengi lekelenme ile uyandim. Endiseliyim. Normal mi sizce? İkinci hamileligim ilkinde hic basima gelmedigi icin korktum.