Benim de köpeğim var hemde 7 senedir. Testlerim negatif çıktı yazık göndermeyin bir şey bulaşsa bana bulaşırdı bu kadar zamanda. Biz köpeğimizi günde 3 kez çişe kakaya dışarıya da çıkartıyoruz temizliğine önem verirseniz bir şey olmaz.
Canım benimde kedim var 6 7 aydır bizimle birlikte bayada bzimle yatar kalkar sürekli temas halindeyiz benim test sonucum da negatif çıktı. Ben pozitif çıkarsa hasta olduğunu negatif çıkarsa hastalığın olmadığını biliyorum ben mi yanlış yorumladım acaba
Doğru canım negatif çıkması gerekiyor zaten. Aöa kumunu elleme bence hiç başkası yapsa daha iyi olur bu dönemde.
Aslında ıgg pozitifse korkulacak bişey yok demek ama negatifse bulaş ihtimali var. Asıl dikkatli olunması gereken donem o donem zaten. Diger senaryolarda yapılacak bişey yok. Bagısıklık var demek. İlk gebeligimde yaşadım bagısıklık kazanmısım ama net değildi hastalıgı yenimi aldıgım o zamanda bile doktor yaklaşma hayvanlara demişti. Ben hayvan da beslemıyordum. Aldıgım meyveyi sebzeyi sirkeli karbonatlı suda bekletiyordum. Meyveleri kabuklarını soymadan yemıyordum ama yine de almışım biyerden. Belki başını oksadıgım bi kediden ( cok kopek sevemem ama kedi severim)Hamile degilken bulaşmasinda asla bir problem yok zaten. Keşke bulaşsaydı önceden, o zaman immun olurdum. Şuan bulaşması bebek için çok tehlikeli durum bu.