2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bu arada benim giib oksapar kullananlar beslenmede dikkat ettiğiniz şeyler varmı.Hematolojiye gitmem gerekirdi ama hiç gitmedim ve bazı yiyecekler sanırım yasak İş hiç bilgim yok ya
6 yıl önce yaşayan 2. Düşüklerle 6. Gebeliğim de perinatoloji doktorunun kapısında kan sulandırıcı kullanan gebeler asla nar tüketmemelidir..! Diye bir yazı vardı şuan 8. Gebeliğim oksapar coraspin progestan ve regenesis max kullanıyorum nar tüketmiyorum greyfurt ve nar kullanmamamız gerekiy
Sanmıyorum canım olsun.Çümkü annem hiç düşük vs yaşamamış bende tek gen HETEROZİGOT
Hangi genin heterezigot canım

Canım geç döllenme olmuş olabilir mi ultrasonda da bu değerle birşey göremez doktor ama kesinlikle ilaç vermeliler

Canım hastaneyi ara ve doktoruna danış mutlaka ben böyle şeyleri çok önemserim ve kötü sonuçlar doğurma ihtimali var malesef korkma ama bir uzmana danış mutlaka

Canım geç döllenme olmuş olabilir mi ultrasonda da bu değerle birşey göremez doktor ama kesinlikle ilaç vermeliler

Şu an bi doktorum yok henüz. Çünkü ilk muayeneye bile gitmemistim daha. Muayeneden ciktim şimdi. Beta hcg nin düşüklüğü konusunea yanlis anlasilmalar olmus. Benim aile hekimimden gebelik icin tahlil isteyip tahlil girisi yaptirdiktan sonraki gun gidip kan verdim. Tahlil tarihi 18 ocak gorunuyor ve bugun 20 ocakta yapilan tahlille arasinda 48 saat oldugunu düşündüğü icin acildeki hekim yükselmeyi 48 saate gore degerlendirip yetersiz gormus. Kanamam da cok miktarda olmadigi icin yerlesme kanaması olabilir dedi. Yarin ayni saatte test verip ilk tahlile gore 2 katina cikip cikmadigina bakicaz. Kanama her zaman ciddiye alinmasi gereken bir konudur ama takipte kal miktari artmazsa sorun olmaz dedi. Vajinal ultrason bakti, kese oluşmamış henuz ama kese oluşumuna isaret eden gelismeler var, rahim duvari kalınlaşmış vs her sey iyi görünüyor dedi. Yarin tekrar tahlil verip degerlendiricez. Pazartesi de bir baska doktordan tekrar ultrason vs muayene icin randevu aldim bakalim

Nasıl güzel yoluna giriyor

Mthfr yazan canım.ya pide pai 4g/5g yazıyor sonuçta onda da varmı sıkıntı

Çok teşekkür ederim canım benim.Ben sabah nette baktım saydı da saydı yoğurt avokado maden suyu kefir vs kısaca şey diyordu k vitamşnşnden zengin şeyler yenmemeli diye

Bende takviye olarak regenesis max bide oksapar canım kullanıyorum progestan almadım kahvemsi akıntım olsaydı alırdım daha doktora da gitmedim gerçi bugün 5+0 oldum daha

Merhabalar arkadaşlar ilk önce allahım herkese anne olmayı nasip etsin inşallah daha yeni katıldım nasıl kullanıldığını da pek bilmiyorum sitenin ben 3 erkek annesiyim suan 4 haftalık hamişim tabiki gönlümüzdeki kız tabi herşeyden önce sağlıklı olması 9 ayımızı burda güzellikler içinde geçirmek dileğiyle öptüm hepinizi

Çok teşekkür ederim canım benim.Ben sabah nette baktım saydı da saydı yoğurt avokado maden suyu kefir vs kısaca şey diyordu k vitamşnşnden zengin şeyler yenmemeli diye
Ben bugun doktordan cıktım bana hiç kefir yogurt yeme demedi. Aksine akşamları süt grubu tuket dedi. Ara ogun olarakta tuketmeye calıs dedi. Benimde mthfr 1289c yazan homizgot pai 4g/5g

Kızlar kabızlık yaşayan var mı aranızda dünden beri tuvalete çıkamıyorum ne yapıyorsunuz bu konuda

Ben bugun doktordan cıktım bana hiç kefir yogurt yeme demedi. Aksine akşamları süt grubu tuket dedi. Ara ogun olarakta tuketmeye calıs dedi. Benimde mthfr 1289c yazan homizgot pai 4g/5g
Ay öylemi rahatladım canım teşekkür ederim.pai yazanın normli ne olmalı peki canım

Canım ben zaten sürekli kabız biriyim gebelikte daha da arttı bol su içmek iy geliyor sabahları uyandığın gii özellikle
İçiyorum canım ya karnım davul gibi oldu valla şimdiden çok kilolu hissediyorum kendimi
Kabızlık hem normal hem iyi değil tabi bu yüzden kurtulmam gerekiyor bundan

Hayırlısı olsun kuzum çok sevindim inşallah bize güzel haberlerle gelirsin dua edicem bol bol

5g olcak sanırım ikiside. Ben rapor işini daha çözemedim ya. Universitede başka gende homozigotluk arıyorlar rapor için
Canım benim kendi doktorum veriyor raporu sorunsuz. özel hastane.devlet hastaneleri her şeyde sorun zaten şaşırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…