2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Haftasına göre beta hcg düşük, oluşum yoktur buyuk ihtimalle demis. İlcede yaşıyorum ve su an devlet hastanesinde bulabildigim tek doktor bu oldu malesef. Zahmet edip gelirse 4 te muayene olucam. Pazartesiye de baska ozel kilinige randevu aldim. Adet tarihime gore 7. Hafta , hcg dun 257 çıktı. Bugun 325 çıkmış. İlk hamileliğimde 4. Haftada 587 cikmis. Hormon seviyesinde bi gerilik olduğu aşikar ama daha hic ultrason muayenesi olmadan böyle söylenmesi cok tuhaf gercekten
Anladım canım evet hesapladigin haftaya göre düşük ama bir artış da var belki geç tutunmuştur ondan olabilir doktorun hatası yine de hemn öyle söylemesi. Hayırlı haberlerle gel insllah

Haftasına göre beta hcg düşük, oluşum yoktur buyuk ihtimalle demis. İlcede yaşıyorum ve su an devlet hastanesinde bulabildigim tek doktor bu oldu malesef. Zahmet edip gelirse 4 te muayene olucam. Pazartesiye de baska ozel kilinige randevu aldim. Adet tarihime gore 7. Hafta , hcg dun 257 çıktı. Bugun 325 çıkmış. İlk hamileliğimde 4. Haftada 587 cikmis. Hormon seviyesinde bi gerilik olduğu aşikar ama daha hic ultrason muayenesi olmadan böyle söylenmesi cok tuhaf gercekten
Pko varsa geç döllenme oluyor büyük ihtimalle çünkü polikistik overlılaa 2 hafta geç yumurtlama yaşıyor

Kızlar bu arada benim giib oksapar kullananlar beslenmede dikkat ettiğiniz şeyler varmı.Hematolojiye gitmem gerekirdi ama hiç gitmedim ve bazı yiyecekler sanırım yasak İş hiç bilgim yok ya 😕

Daha sadece kan degerine bakarak doktor kurtaj onerdi kabul ederseniz yatış yapicaz dediler. Şok icindeyim su anda. Baska doktor baska hastane ayarlamaya çalışıyoruz Dua edin lutfen
Çok şaşkınım 🥺 Geç döllenme olduğunu düşünmek istiyorum canım sakın tek doktorla karar verme pazartesiyi de muhakkak bekle derim 🙏🏻 İnşallah dedikleri gibi olmaz.

Pko varsa geç döllenme oluyor büyük ihtimalle çünkü polikistik overlılaa 2 hafta geç yumurtlama yaşıyor
Pko yok. Ama ilk gebeligimde sezaryen dogumum sirasinda yumruk kadar myom alındı. Çok büyüktü gercekten. Ve şaşırdım çünkü muayenelerde hic gorunmemisti. Doktorum oncesinde görünmeyecek kadar küçükken bebekle birlikte buyuyup bebegin arkasinda kaldigi için görülmemiş olabilir demişti. Ben de tekrarlar diye cekiniyordum acikcasi. Arada gecen surede myom oluşumu oldu mu ve bunun etkisi olur mu bilmiyorum

Pko yok. Ama ilk gebeligimde sezaryen dogumum sirasinda yumruk kadar myom alındı. Çok büyüktü gercekten. Ve şaşırdım çünkü muayenelerde hic gorunmemisti. Doktorum oncesinde görünmeyecek kadar küçükken bebekle birlikte buyuyup bebegin arkasinda kaldigi için görülmemiş olabilir demişti. Ben de tekrarlar diye cekiniyordum acikcasi. Arada gecen surede myom oluşumu oldu mu ve bunun etkisi olur mu bilmiyorum
Bende de 2 cm lik miyom var canım domyorum bazen gebelikte kendini yok ediyor bazen daha da büyğebiliyor dedi bakalım nasıl olacak benimde

Ya Bi de şey sorcam kızlar ben süt içtim 2 saat önce. balık da yapmıştım unuttum aradan kaç saat geçmeli acaba 😕

Kızlar bu arada benim giib oksapar kullananlar beslenmede dikkat ettiğiniz şeyler varmı.Hematolojiye gitmem gerekirdi ama hiç gitmedim ve bazı yiyecekler sanırım yasak İş hiç bilgim yok ya 😕
6 yıl önce yaşayan 2. Düşüklerle 6. Gebeliğim de perinatoloji doktorunun kapısında kan sulandırıcı kullanan gebeler asla nar tüketmemelidir..! Diye bir yazı vardı şuan 8. Gebeliğim oksapar coraspin progestan ve regenesis max kullanıyorum nar tüketmiyorum greyfurt ve nar kullanmamamız gerekiyor

Bu sabah kahverengi lekelenme ile uyandim. Endiseliyim. Normal mi sizce? İkinci hamileligim ilkinde hic basima gelmedigi icin korktum.
Canım hastaneyi ara ve doktoruna danış mutlaka ben böyle şeyleri çok önemserim ve kötü sonuçlar doğurma ihtimali var malesef korkma ama bir uzmana danış mutlaka

X