2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Doğru canım negatif çıkması gerekiyor zaten. Aöa kumunu elleme bence hiç başkası yapsa daha iyi olur bu dönemde.

Hamile degilken bulaşmasinda asla bir problem yok zaten. Keşke bulaşsaydı önceden, o zaman immun olurdum. Şuan bulaşması bebek için çok tehlikeli durum bu.
Aslında ıgg pozitifse korkulacak bişey yok demek ama negatifse bulaş ihtimali var. Asıl dikkatli olunması gereken donem o donem zaten. Diger senaryolarda yapılacak bişey yok. Bagısıklık var demek. İlk gebeligimde yaşadım bagısıklık kazanmısım ama net değildi hastalıgı yenimi aldıgım o zamanda bile doktor yaklaşma hayvanlara demişti. Ben hayvan da beslemıyordum. Aldıgım meyveyi sebzeyi sirkeli karbonatlı suda bekletiyordum. Meyveleri kabuklarını soymadan yemıyordum ama yine de almışım biyerden. Belki başını oksadıgım bi kediden ( cok kopek sevemem ama kedi severim)

Yaşamlar ne olur bana yardımcı olurmusunuz ben ikili tarama testi yaptım ve bana doktorum orta riskli dedi Nift tahliline yönlerdindi beni bunu yapan sonuçları iyi çıkan var mı çok kötü durumdayım ne olur bı bilgisi olan yardımcı olurmu bunlarda benim ikili test sonuclarim PAPP-A = 0.94. Free Beta HCG 91.20

İkili test riski = > 1:50 Kombine Risk 1:357

Yaş Riski = 1:1075. Trisony13/18+NT <1:1000

Maşallah hayırlısı ile gelsin inşallah yavrunuz merak ediyorum o haftalarda beta kaç oluyor acaba?
257 çıkmış. Ben de merak ediyorum bu deger iyi mi kötü mu acaba? Çünkü test yaptım negatif gibi cikmisti, 1 hafta sonra testi tekrarladim hala cok silikti, 10 gun sonra tekrarladim yine test sonuc vermedi. Kan testiyle hamile oldugum netlesti. Testlerde bir sorun varsi galiba ya da hcg hormonu mu düşük diye düşündüm. Alakasi var mi bilmiyorum. Henuz doktor muayenesine gitmedim. Gidince anlayacagiz insallah
Aynıyız canım benimde 20 aylık bir kızım var 6 +1 hamileyim sağlıkla alalım inşallah
Aaa ne guzel. İletişimde kalalim insallah

Bende kadın giyim modelistiyim kızlar ama mesleği icra edemiyoruz şuan 2bebe+gebelik dolayısıyla

Evet ben de negatif oldugu icin korkuyorum bağışıklığım yok maalesef

Gece şiş ve hassas olan göğüslerimde sabaha hassasiyet geçmiş olarak uyandım. Endişeleniyorum şuan

Bu sabah kahverengi lekelenme ile uyandim. Endiseliyim. Normal mi sizce? İkinci hamileligim ilkinde hic basima gelmedigi icin korktum.

Benimde hafif lekelenmem var progestan başladı normal sanırım canımızı sıkmayalım.

Olur canım inşallah birde oğlumuz olur iki duyguyu tadarız çok heyecanlıyım

İstersen ikili tarama testini birdaha başka bir hastaneden tekrarlayabilirsin haftan geçmeden bazen sonuçlar hatalı çıkabilir yada sonucunu başka bir kadın doğumcuya göster bu konuyu bilmediğim için attığın değerleri de yorumlayamadım ki içini ferah tut ben bura da da diğer sayfalarda da çok okudum doktorların riskli gördüğü gebeliklerde bile sağ sağlim bebeklerini kucaklarına alan aileler var bol bol dua et moralini bozma

Çok teşekkür ederim beni Nift tahliline yönlerdindi kesin sonuç alacaksak ondan alırız dedi ama baya pahalı bır tahlil gösterdim aslında o da bana aynı şeyi söyledi yine o tahlile yonlerdirdi kafamız rahat olsun diye bilemiyorum inşallah öyledir inşallah ben o kadar korkuyorumumdur boşu boşuna çok dua ediyorum inşallah iyi haberler alırım hem benim için hemde benim gibi olanlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…