2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Muhteşem benimle hemen hemen aynı göğüs pompası ne aldın canım

Ayyy süper benim liste baya kabarık, ben de ilk bebişe bişeyler alıyorum da kendime pijamaya hiç emin olamıyorum. Uzun kollu mu kısa kollu mu gecelik mi pijama mı derken kapatıp çıkıyorum
Ben kendime 2 tane kısa kollu altı uzun pijama takımı aldım canım bide elbiseli olsun dedi herkes hastane için daha rahat oluyormuş. Ben çekim için beyaz bir şey istiyordum. bi tane öyle cekim
İçin beyaz sabahlikli alıcam bi tane de günlük elbise gecelik düşünüyorum

Bende hep sıfır kol aldım 2 tanesi uzun kollu oda kaynanam almış 3-4 tane yenidoğan 3-4 tane 3 aylık falan öyle karışık aldım şuan herşeyimi
Ben de atletlerin hepsini kısa kol almayı düşünüyorum sıfır kol koltuk altını pişik yapabiliyormuş ama bilemiyorum tabii herkes bir şey söylüyor

Ayyy süper benim liste baya kabarık, ben de ilk bebişe bişeyler alıyorum da kendime pijamaya hiç emin olamıyorum. Uzun kollu mu kısa kollu mu gecelik mi pijama mı derken kapatıp çıkıyorum
Ben tesettürlüyüm bide mecbur uzun kollu alıcam ama internetten bakarken bende senin gibi kapatıp çıkıyorum karar veremiyorum en iyisi gidip görüp almak olucak

Ben tesettürlüyüm bide mecbur uzun kollu alıcam ama internetten bakarken bende senin gibi kapatıp çıkıyorum karar veremiyorum en iyisi gidip görüp almak olucak
Ben gecen sene şubatta dogum yaptım hastane cok sıcaktı. Ben hiç elbise türevi giymedim normal uzun kollu alt ust hep. almıştım. Bide aldıgım sabahlıklar kalındı güyilmezdi hastanede. Ama şimdi sıcak gelirse diye kısa gotursem üstüne uzun kıllu sabahlık mı alsam bilemedim

Kızlar ya canınız çekmesin ama aşırı canım noddle istiyor markette görüyodum hep en sonunda bi paket alıverdim dudomi varya reklamlarda da görüyordum bişey olmaz dimi yesem birkerecik

Kızlar ya canınız çekmesin ama aşırı canım noddle istiyor markette görüyodum hep en sonunda bi paket alıverdim dudomi varya reklamlarda da görüyordum bişey olmaz dimi yesem birkerecik
Canının istedigi şeyleri abartmadan yiywbilrsin bence o da nefisbenşm a rkadasımın 1 doktoru vardı vucut alışkınsa 1 kadeh alkolden 1 sigaradan bişey olmaz derdi. Noodle dan nolcak. Ben sevmıyorum kendisini o ayrı. Onurumla spagetti haşlar yerim

Kızlar belim çok kötü şuan ağlıyorum bir saattir geçmedi ayağa kalkamayacak kadar kötüyüm hiç böyle bir şey yaşayan var mı ambulans falan mı çağırayım
Fıtık gibi bişeyde olabilir kuzu ama yinede doktora gidip bi kontrol ettir. MR falan isteyebilrler belki ciddi gorulurse. Ama bu tarz agrılarınız varsa iyi bi hocadan pilates dersi alın kendiniz yapmayın yanlış hareket agrıları arttırır.

Ayda 1 kere yemişimdir ben bazen 2 belki hamilelik de özellikle canım çok istemeye başladı dayanamadım

Kızlar belim çok kötü şuan ağlıyorum bir saattir geçmedi ayağa kalkamayacak kadar kötüyüm hiç böyle bir şey yaşayan var mı ambulans falan mı çağırayım
Soğuk mu yedin acaba dikkat et kendini zorlama eşin ne zaman geliyor bi doktora görünsen iyi olabilir belki

Ya ben noodle bağımlısıydım hamile kalmadan önce. O kadar canım çekti yiyemedim içinde bi ton katkı var diye içim rahat edemedi doğurunca koca bi kase yicem hayaliyle yaşıyorum

1 defa yesek bişey olmaz herhalde ya can çekmesinden iyidir hasretle yanıp tutuşmayayım daha fazla
Oh afiyet olsun şimdiden . Ya ben bugün sadece peynir ekmek yedim ona rağmen şuan mide yanması başladı ve geçmiyor hiç ilk defa bu kadar uzun oldu neden ki ?

Evet bana da diyorlar hiç göbeğin yok diye hamileyim demesem anlaşılmıyor diğer çocuklarımda da çıkmamıştı karnım normal insanlar gibiyim atletle çekildiğim için resmi biraz görünüyor normal kıyafetle belli olmuyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…