MuhteşemGünaydınnn Kızlar farkında olmadan bende bebeğin ihtiyaçlarını tamamlamışım gibiBazı ufak şeyler kaldı, kendime daha hiç geçmedim bundan sonra kendime odaklanmam lazım pijamasıydı terliğiydi falan
Ben kendime 2 tane kısa kollu altı uzun pijama takımı aldım canım bide elbiseli olsun dedi herkes hastane için daha rahat oluyormuş. Ben çekim için beyaz bir şey istiyordum. bi tane öyle cekimAyyy süperbenim liste baya kabarık, ben de ilk bebişe bişeyler alıyorum da kendime pijamaya hiç emin olamıyorum. Uzun kollu mu kısa kollu mu gecelik mi pijama mı derken kapatıp çıkıyorum
Ben de atletlerin hepsini kısa kol almayı düşünüyorum sıfır kol koltuk altını pişik yapabiliyormuş ama bilemiyorum tabii herkes bir şey söylüyorBende hep sıfır kol aldım 2 tanesi uzun kollu oda kaynanam almış 3-4 tane yenidoğan 3-4 tane 3 aylık falan öyle karışık aldım şuan herşeyimi
Mochinin manuel olanından aldım arkadaşım önerdi diyeMuhteşembenimle hemen hemen aynı göğüs pompası ne aldın canım
Ben tesettürlüyüm bide mecbur uzun kollu alıcam ama internetten bakarken bende senin gibi kapatıp çıkıyorum karar veremiyorum en iyisi gidip görüp almak olucakAyyy süperbenim liste baya kabarık, ben de ilk bebişe bişeyler alıyorum da kendime pijamaya hiç emin olamıyorum. Uzun kollu mu kısa kollu mu gecelik mi pijama mı derken kapatıp çıkıyorum
Ben gecen sene şubatta dogum yaptım hastane cok sıcaktı. Ben hiç elbise türevi giymedim normal uzun kollu alt ust hep. almıştım. Bide aldıgım sabahlıklar kalındı güyilmezdi hastanede. Ama şimdi sıcak gelirse diye kısa gotursem üstüne uzun kıllu sabahlık mı alsam bilemedimBen tesettürlüyüm bide mecbur uzun kollu alıcam ama internetten bakarken bende senin gibi kapatıp çıkıyorum karar veremiyorum en iyisi gidip görüp almak olucak
Canının istedigi şeyleri abartmadan yiywbilrsin bence o da nefisKızlar ya canınız çekmesin ama aşırı canım noddle istiyor markette görüyodum hep en sonunda bi paket alıverdim dudomi varya reklamlarda da görüyordum bişey olmaz dimi yesem birkerecik
Fıtık gibi bişeyde olabilir kuzu ama yinede doktora gidip bi kontrol ettir. MR falan isteyebilrler belki ciddi gorulurse. Ama bu tarz agrılarınız varsa iyi bi hocadan pilates dersi alın kendiniz yapmayın yanlış hareket agrıları arttırır.Kızlar belim çok kötü şuan ağlıyorum bir saattir geçmedi ayağa kalkamayacak kadar kötüyüm hiç böyle bir şey yaşayan var mı ambulans falan mı çağırayım
Ayda 1 kere yemişimdir ben bazen 2 belkiKızlar ya canınız çekmesin ama aşırı canım noddle istiyor markette görüyodum hep en sonunda bi paket alıverdim dudomi varya reklamlarda da görüyordum bişey olmaz dimi yesem birkerecik
Soğuk mu yedin acaba dikkat et kendini zorlama eşin ne zaman geliyor bi doktora görünsen iyi olabilir belkiKızlar belim çok kötü şuan ağlıyorum bir saattir geçmedi ayağa kalkamayacak kadar kötüyüm hiç böyle bir şey yaşayan var mı ambulans falan mı çağırayım
Ay canım bende çok seviyorum noddle bide körili olan daha hoşuma gidiyor ama acılı diye zarar verir diye korkuyorum ama çok seviyorum napayım bide doyurucu oluyorAyda 1 kere yemişimdir ben bazen 2 belkihamilelik de özellikle canım çok istemeye başladı dayanamadım
Ya ben noodle bağımlısıydım hamile kalmadan önce. O kadar canım çekti yiyemedim içinde bi ton katkı var diye içim rahat edemediKızlar ya canınız çekmesin ama aşırı canım noddle istiyor markette görüyodum hep en sonunda bi paket alıverdim dudomi varya reklamlarda da görüyordum bişey olmaz dimi yesem birkerecik
1 defa yesek bişey olmaz herhalde ya can çekmesinden iyidir hasretle yanıp tutuşmayayım daha fazlaYa ben noodle bağımlısıydım hamile kalmadan önce. O kadar canım çekti yiyemedim içinde bi ton katkı var diye içim rahat edemedidoğurunca koca bi kase yicem hayaliyle yaşıyorum
Oh afiyet olsun şimdiden1 defa yesek bişey olmaz herhalde ya can çekmesinden iyidir hasretle yanıp tutuşmayayım daha fazla
Tavuklu favorimAy canım bende çok seviyorum noddle bide körili olan daha hoşuma gidiyor ama acılı diye zarar verir diye korkuyorum ama çok seviyorum napayım bide doyurucu oluyor
Ben kendimi tutamaz yerdim zaten de eşim pimpirik1 defa yesek bişey olmaz herhalde ya can çekmesinden iyidir hasretle yanıp tutuşmayayım daha fazla
Acı yemek zararlı mı ya ben çok severim yiyorum hepTavuklu favorimacısını az koyuyorum hamilelikte öyle idare ediyorum
Evet bana da diyorlar hiç göbeğin yok diye hamileyim demesem anlaşılmıyor diğer çocuklarımda da çıkmamıştı karnım normal insanlar gibiyim atletle çekildiğim için resmi biraz görünüyor normal kıyafetle belli olmuyor hiçBenim hamile oldugumu anlayan olmadı henüzama bu hafta artık fireleri vermeye baslarım gibi bi anda önden fırladı geceleri de yatamamaya baslamıstım destek yastıgımı cıkardım dün mışıl mışıl uyumusum gıbek agırlık yapıyor