Linam sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah ben de onları bırakmışım bi tek her şeyi beboya almışımGünaydınnn Kızlar farkında olmadan bende bebeğin ihtiyaçlarını tamamlamışım gibiBazı ufak şeyler kaldı, kendime daha hiç geçmedim bundan sonra kendime odaklanmam lazım pijamasıydı terliğiydi falan
evet baya bitmiş senin.Günaydınnn Kızlar farkında olmadan bende bebeğin ihtiyaçlarını tamamlamışım gibiBazı ufak şeyler kaldı, kendime daha hiç geçmedim bundan sonra kendime odaklanmam lazım pijamasıydı terliğiydi falan
Bende mahvoldum yaa 5 dakika sandalyede otursam hemen başlıyor geçmiyorKuyruksokumum ağriyor 1 haftadir gecmedi.yani oradaki o kemik agriyor resmen.egilip kalkarken dogrulurken. Baska orada agrisi olan yok mu kizlar
Canım benim ilk doğumum olacak demek ki sezaryenden degil seninki deCanım benim çok ağrıyor ya. Ama benim hamilelikten önce de arada ağrıyordu aşırı arttı bu hamilelikle. Benim önceki sezeryandı acaba ondan mı diye düşündüm
Ayyy süperGünaydınnn Kızlar farkında olmadan bende bebeğin ihtiyaçlarını tamamlamışım gibiBazı ufak şeyler kaldı, kendime daha hiç geçmedim bundan sonra kendime odaklanmam lazım pijamasıydı terliğiydi falan
2 günde bir 2 katına çıkması normal ilerlediğini gösteriyor. 6.haftanızda keseyi görmek için ultrasona gidersiniz, sonrasında ultrasondan ilerliyor. İnşallah sağlıkla büyürBen ilk öğrendiğimde 228 di 2 gün soda 461 oldu normal mi sizce 2 gün sora yeniden kan vercem
Ben varımKuyruksokumum ağriyor 1 haftadir gecmedi.yani oradaki o kemik agriyor resmen.egilip kalkarken dogrulurken. Baska orada agrisi olan yok mu kizlar
Endişelenme erken daha 20-22 haftadan sonra günlük hissetmeye başlıyosun kişiden kişiye de değişiyor ama korkacak bir durum yok küçük daha :)Merhaba arkadaşlar, bebeğim şu an 18 haftalık, 2 3 gün önce hareketler seğirmeler hissettim bi kaç gün boyunca. Ama şimdi hiç hissetmiyorum, sizce normal mi, ilk gebeliğim. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba
Kısa kol daha kullanışlı oluyormuşKızlar bişey soracağım. Şimdi yenidoğan ve 3 aylık zıbınları nasıl alalım yaa ben bilmiyorum. Sıfır kol mu kısa kol mu uzun kol mu? Kaç tane yeterli gelir bunları hiç bilmiyorum
Evet gayet norml o haftada düzenli olmuyor hareltleri canım benim de öyleydi.20.haftada düzenli hergünMerhaba arkadaşlar, bebeğim şu an 18 haftalık, 2 3 gün önce hareketler seğirmeler hissettim bi kaç gün boyunca. Ama şimdi hiç hissetmiyorum, sizce normal mi, ilk gebeliğim. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba
Canım ben sıfır kol aldım hep gitdirmesi çok rahat dediler. uzun hiç almadımKızlar bişey soracağım. Şimdi yenidoğan ve 3 aylık zıbınları nasıl alalım yaa ben bilmiyorum. Sıfır kol mu kısa kol mu uzun kol mu? Kaç tane yeterli gelir bunları hiç bilmiyorum
Bende hep sıfır kol aldım 2 tanesi uzun kollu oda kaynanam almış 3-4 tane yenidoğan 3-4 tane 3 aylık falan öyle karışık aldım şuan herşeyimiKızlar bişey soracağım. Şimdi yenidoğan ve 3 aylık zıbınları nasıl alalım yaa ben bilmiyorum. Sıfır kol mu kısa kol mu uzun kol mu? Kaç tane yeterli gelir bunları hiç bilmiyorum
Bi anda kesildi gibi olunca korktum, teşekkür ederimEvet gayet norml o haftada düzenli olmuyor hareltleri canım benim de öyleydi.20.haftada düzenli hergün
Üstüne zaten tulum ve ince battaniye gelecek.kışım da polar tulum lar giyecekler sanmıyorum üşüsün ben daha üşüyorumBana da diyorlar ki uzun kol al soğuk olur falan
Teşekkür ederim benimde öyle tahliller herşey temiz çıkıyor büyük ihtimal gaz yada mideyle alakalı daha önce benim göbeğim düşmüştü onun ağrısını biliyorum canım ama şuan çektiğim ağrı onun gibi değilCanım gaz ya da mide kaynaklı ağrılar olabilir. Benim 16.haftamda beni kıvrandıracak kadar çok ağrılarım oldu. Bebek de iyiydi, değerlerim de normaldi. Reflü olabilir dediler, beslenme düzenimi değiştirdim. İyi geldi ama tamamen geçmemişti. Bilimsel olarak bi açıklaması olmasa da göbek kayması olabilir dediler. Bi tanıdığım baktı, gerçekten de biraz kaymış, eliyle yerine getirmişti. Sonra bi daha orda ağrı olmadı hiç. Saçma gelebilir ama yine de ilaçla, beslenmeyle hiç geçmezse çok ağrın olursa olabilir diye bi ihtimal yazmak istedim.
Kızlar göbişler ne durumda 25+1 den selamlar
Eki Görüntüle 3429069