2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Aynı durumdayız cnm benim de üçü normal bunda nasıl olucak bılmıyprum bağlanmak ıstıyprum sezeryan da istemiyorum çok kararsızım

Kız doğumdan sonra sende sancı cektınmı ara ara

Aynen valla ne yapıcagımı sasırdım bende pazartesı ayrıntılı ya gıdıcem doktorum lâ konuşucam bağlanmak ıstıyorum dıe bakalım o ne dıycek

Evet carsamba günü girdim sen kaç haftalık oldun canım buda bebişim 3 oğlum var bu minnakda kız
23 +1 olduk 23+3 ken ayrıntılı var işte bakalım ıkı oğlum bır kızım vardı buda kız çok şükür ıkı kızım ıkı oğlum olmuş oldu

Çok güzel çok heyecanlı oluyor seninde az kalmış ayrıntılıya güzel güzel haberler alırsın inşallah
İnşallah en küçüğüm 10 aylık ona ayrıntılıda bobreklerı genıs denmıstı inşallah bunda güzel şeyler duyarım oğlumu üç ayda bır kontrole götürüyoruz bobreklerı ıcın hala 7 mm büyük ıkısıde

Hahaha sorma biri bizi dantelimizden tutup televizyonun üstüne serer diye korkuyorum (daha sade şeyler tarzım)
Benim de hiç tarzım değil ya kayınvalidem pespembe her yanı dantelli bi set atmış bunu alalım diye yıllardır tanıyamadı bi türlü beni ( bilerek yapıyor da olabilir)

Kızlar bende detaylı ultrasona girdim doktor dedi ki sağ böbrekte genişleme var 6 mm. Sonra direk yukarı çıkıp kendi doktoruma sordum o da baktı öyle bişey yok dedi 4 mm dedi yanlış ölçmüş dedi. Bende anlamadım bişey. Bide detaylı ultrason 45 dakika sürecek dediler 30 dakika sürdü o da doktor eşimle münakaşaya girmişti ekonomi falan filan konuşuyordu sinirlerim bozuldu. Sözde bi de özel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…