Aynı durumdayız cnm benim de üçü normal bunda nasıl olucak bılmıyprum bağlanmak ıstıyprum sezeryan da istemiyorum çok kararsızımEvet arkadaşlar bende doğum konusunda çok kararsızım benim 4.ncü doğumum olcak diğer 3 doğumum normal oldu aslında rahat da bi doğum yaptım 2.de 3.de kesiğim olmadı yada ben rahat olduğunu zannediyorum bilmiyorum 3.doğumumu yaptım 1 gün sonra basur ameliyatına alındım apar topar o kısmı cok zor ve cok agrılıydı hatırlamak bile istemiyorum şimdi bu yüzden korktuğum için sezeryan olup tüplerimi bağlatmak istiyorum bi yandan da üç kere normal doğum yaptım şimdi sezeryan mı olcam diyorum çok kararsızım
Kız doğumdan sonra sende sancı cektınmı ara araTabiki canım ilkinde kesi vardı ama öyle dayanılmıcak bi ağrısı olmuyor 3 4 gün dikişlerinde falan ağrı oluyor illaki çünkü içte dışta dikiş oluyor illaki ama tamamen iyileşmesi 15 günü buluyor kişiden kişiye de değişebiliyor tabi
Valla öyle canım insan çok kararsız kalıyor sezeryanda zor diyorlar şimdi üç kere normal doğum yaptık nasılsa bide sezeryan mı olalım diyede düşünmeden edemiyorum nasıl olcak bilmiyorum doktorum sezeryan taraftarı daha yasın küçük bağlayalım diyor yoksa bes de olur altıda diyor çok karmaşığımAynı durumdayız cnm benim de üçü normal bunda nasıl olucak bılmıyprum bağlanmak ıstıyprum sezeryan da istemiyorum çok kararsızım
Evet doğum sancısı gibi arada girip girip duruyorduKız doğumdan sonra sende sancı cektınmı ara ara
Bu seferde yasıycaz aynı durumu o bıle korkutuyorEvet doğum sancısı gibi arada girip girip duruyordu
Kaç haftalık oldun cnmEvet doğum sancısı gibi arada girip girip duruyordu
22+3 canımKaç haftalık oldun cnm
Ayrıntılıya gırdınmı bır ben mı kaldım gırmeyen acaba22+3 canım
Evet carsamba günü girdim sen kaç haftalık oldun canım buda bebişim 3 oğlum var bu minnakda kızAyrıntılıya gırdınmı bır ben mı kaldım gırmeyen acaba
23 +1 olduk 23+3 ken ayrıntılı var işte bakalım ıkı oğlum bır kızım vardı buda kız çok şükür ıkı kızım ıkı oğlum olmuş olduEvet carsamba günü girdim sen kaç haftalık oldun canım buda bebişim 3 oğlum var bu minnakda kız
Çok güzel çok heyecanlı oluyor23 +1 olduk 23+3 ken ayrıntılı var işte bakalım ıkı oğlum bır kızım vardı buda kız çok şükür ıkı kızım ıkı oğlum olmuş oldu
Hahaha sorma biri bizi dantelimizden tutup televizyonun üstüne serer diye korkuyorumAy kızlar bu lohusa setleri ne böyle ya her yanı dantel dantelzevk meselesi tabi de şehzade doğurmuş hürrem gibi mi gezcez hastanede
Ohh çok güzel tam eşitlemişsin23 +1 olduk 23+3 ken ayrıntılı var işte bakalım ıkı oğlum bır kızım vardı buda kız çok şükür ıkı kızım ıkı oğlum olmuş oldu
İnşallah en küçüğüm 10 aylık ona ayrıntılıda bobreklerı genıs denmıstı inşallah bunda güzel şeyler duyarım oğlumu üç ayda bır kontrole götürüyoruz bobreklerı ıcın hala 7 mm büyük ıkısıdeÇok güzel çok heyecanlı oluyorseninde az kalmış ayrıntılıya güzel güzel haberler alırsın inşallah
Allahım şifasını versin inşallahİnşallah en küçüğüm 10 aylık ona ayrıntılıda bobreklerı genıs denmıstı inşallah bunda güzel şeyler duyarım oğlumu üç ayda bır kontrole götürüyoruz bobreklerı ıcın hala 7 mm büyük ıkısıde
Küçükmüş daha bebişin allah kolaylıklar versin inşallah arkadaş gibi büyürler benimde iki oğlumun arasında bir buçuk yaş var en küçük oğlum 9 yaşındaAllahım şifasını versin inşallah
Benim de hiç tarzım değil ya kayınvalidem pespembe her yanı dantelli bi set atmış bunu alalım diye yıllardır tanıyamadı bi türlü beniHahaha sorma biri bizi dantelimizden tutup televizyonun üstüne serer diye korkuyorum(daha sade şeyler tarzım)