- 25 Ocak 2024
- 673
- 608
- 28
kötü bi haberim varÇatlak oluşmasın diyeaslında vücut nemlendirme peeling zaten normalde de yaptığım şeylerdi ama şu an daha da dikkat ediyorum.
Yaa ben bu catlama olayını cok biyetlede bagdaştıramıyorum. Ben mesela evlenmeden bikaç yıl once bi çatlama yaşadım bacak kalca kısmında öyle aşırı bi kilo alımmm da olmamıstı. Ama hamilelikte çatlamadım o kadar şişmeme ragmen. Tek farkı çatlak kremi kullanmam. O sebeple otekinde çatlamadım ay bu gebelikte de catlamam diyemıyorum hüçNe kadar özen gostersenızde çatlamaya nıetı varsa mıdenız kucukce catlama ıyıce artıyor gerçi bunu eden bünyeye yapıdan yapıya degısıyor salın gıtsınn tabı fazla salmayınn
Evet benimde bi ara öyle oldu. Bide hafif bi göbeğim çıkmıştı hemen kasıgımda beyaz bi çatlak çıktı geçmedi. Ama şimdi karnım ne kadar büyük olmasa da o göbekten daha fazla ve çatlamadı.Yaa ben bu catlama olayını cok biyetlede bagdaştıramıyorum. Ben mesela evlenmeden bikaç yıl once bi çatlama yaşadım bacak kalca kısmında öyle aşırı bi kilo alımmm da olmamıstı. Ama hamilelikte çatlamadım o kadar şişmeme ragmen. Tek farkı çatlak kremi kullanmam. O sebeple otekinde çatlamadım ay bu gebelikte de catlamam diyemıyorum hüç
Hem kırem hemde zaten zamanında çatlak lıknolayı yasamıssın şuan şanlı göbek altıma toplandı sabahtan berı bıcak keser gıbı sızı gırıyorYaa ben bu catlama olayını cok biyetlede bagdaştıramıyorum. Ben mesela evlenmeden bikaç yıl once bi çatlama yaşadım bacak kalca kısmında öyle aşırı bi kilo alımmm da olmamıstı. Ama hamilelikte çatlamadım o kadar şişmeme ragmen. Tek farkı çatlak kremi kullanmam. O sebeple otekinde çatlamadım ay bu gebelikte de catlamam diyemıyorum hüç
Aynen madem yatkın neden gebelikte catlamıyor yada bazı gebeliklerde çatlama var bazılarında yok. Biz onlemi alalım gerisi allah kerümEvet benimde bi ara öyle oldu. Bide hafif bi göbeğim çıkmıştı hemen kasıgımda beyaz bi çatlak çıktı geçmedi. Ama şimdi karnım ne kadar büyük olmasa da o göbekten daha fazla ve çatlamadı.
Kötü haber son ayda morarma yapar o catlagınnEvet benimde bi ara öyle oldu. Bide hafif bi göbeğim çıkmıştı hemen kasıgımda beyaz bi çatlak çıktı geçmedi. Ama şimdi karnım ne kadar büyük olmasa da o göbekten daha fazla ve çatlamadı.
Kuzu kısıden kısıye degısıyor ya vıcut yapısı bu belkıde hıc catlagın olmıycakAynen madem yatkın neden gebelikte catlamıyor yada bazı gebeliklerde çatlama var bazılarında yok. Biz onlemi alalım gerisi allah kerüm
Bende aynı böyle düşünürdüm.Şuan yaşadığım durumOyyy canım benim çok özür dilerim offff çok kötü oldum şuangerçekten çok zor tarifsiz bi acı bende Kasım ayında düşük yaptım daha yeni kendime geliyorum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Eskiden hep şey diye düşünürdüm "yani sonuçta daha karnında tam gelişmemiş yani bi bebek bile sayılmaz kan pıhtısı " falan diye Allah biliyor ya kalbimden öyle geçerdi tabiki düşük yapanlara çok üzülürdüm ama insan yaşayınca anlıyorkucağına alıp kokusunu çektiğinle çamaşırımda gördüğüm yumruk kadar kan parçası aynıymış aynı acıymış
Allah banada yaşattı malesef ama Rabbimin vardır bir bildiği cennetin kapısında bize şefaatçi olsunlar meleklerimiz inşallah
Seval pataMerhaba doktorunuz kim acaba
Bende 8 kg almısım kendime yuhluyorum sabahtan beri ..Kızlaaaarrr daha 4 bucuk aylık hamileyim 7 kilo almıṣım ya yuh yani.
50 kilo baṣladım, 57 oldum. Aslında 7 kilo değil tam 9 kilo aldım. 48 ile baṣlamıṣtım.
Kendimi hayvan gibi hisediyorum...
Vallahi fazla da yemiyorum yani. Hamile değilken daha fazla yerdim. Kendimi çok çirkin hisediyorum sivilcelendi yüzüm. Kıllardan bahsetmiyorum bile.
Al benden de özellikle kuyruk sokumu yarabbi nasıl acıyorBen bel ağrısından duramaz oldumsağıma soluma yatarken de kaburgalarım batıyor, bütün omurgam yanıyor sanki uykuya dalana kadar akla karayı seçiyorum
Aynısını kullanıyorum hıc sorun yasamadım şu zamana kadarEki Görüntüle 3421658 ben bunu aldım ateşölçer olarak
Bebişin pozisyonundan da hissedemeyebilirsin canım, belki sırtını dönmüştürKızlar gribim halsizlik var çok birazda ateşim vardı parol içtim portakal suyu çorba falan bebişin hareketlerini pek hissedemedim bugğn ben halsizim diye bebege de etki ediyo mudur
Ay bi de o var onu atlamışım uzun süre aynı pozisyonda oturamıyorumAl benden de özellikle kuyruk sokumu yarabbi nasıl acıyor