2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Kızlar beşik aldınız mı ? Almadıysanız nasıl bişey alacaksınız ? Ben çok kararsızım herkes park yatak alıyor ama bende onları hiç beğenmiyorum acaba daha mı kullanışlı oluyor

Kızlar beşik aldınız mı ? Almadıysanız nasıl bişey alacaksınız ? Ben çok kararsızım herkes park yatak alıyor ama bende onları hiç beğenmiyorum acaba daha mı kullanışlı oluyor
Henüz almadık ama bu aralar alacağız canım. Ben de öncelikle park yatakları hiç beğenmiyordum. “chicco next to me forever” alacaktım 4 yasa kadar kullanıldığı söyleniyor. Hem kibar hem fonksiyonel diye ama yakından gidip inceledim bana biraz içi dar konforsuz geldi. Daha sonra kullanıp deneyimleyen biri ile görüştüm o da aynı fikirde olduğunu söyledi. suanda “Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Anne Yanı Park Yatak” almayı düşünüyorum ona henüz yakından bakmadım ama daha konforlu olacak bebeğim için rengi falan da hoşuma gitti istersen incele.

Eklentiler

• IMG_3054.jpeg
    44,3 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_3057.jpeg
    103,2 KB · Görüntüleme: 41
Ben yatak odasına ahşap beşik aldım onu kendi babama aldırdım. Eşim de odaya bi tane taşınabilir beşiklerden aldı. Ablam da o şekilde almıştı bende öyle yaptım fotoğrafları da bunlar

Ben bunun ikisine de bakmıstım sagdakü katla topla olayı kolay ama soldaki daha kullanışlı geldi bana uzun ömür olarak bide tasarım özellik vs die. Ayakları katlanıyor farklı yuksekliklere gpre ayarlamıyor( kusma reflu olayları)

Evet bunlar güzelmiş

Bende normalde kendi aileme aldıracaktım. Ama kaynanam bi ara “ bebeğin oda takımını kız tarafı beşiği erkek tarafı alıyor gibisinden söyledi bana sırf masraftan kaçınmak için. Bende inat ettim. Beşiği kendi aileme aldırmayacağım onlar alsa bile bırakmam asla. Eltimin ailesi geçen ay beşik aldılar benden de bekliyorlar ama çok beklerler.

Evet sende chiccoyu önermiştin canım ama uzun süre yatma olayı onda biraz zor gibi bide ayağa kalktığı zamanlarda onu yere sıfır indirmek gerekiyor o görüntü pek hoşuma gitmedi benim. O yüzden yoyko daha çok içime sindi. İlk aylar için yatas reflu yatağı aldım onunla kullanacağım kısmetse

Bizde hiç böyle şeyler konuşulmadı ama annemler beşiğini vs biz alalım dedi yine de biz kabul etmedik. Kayınvalidemler bu konulara pek müdahil değil ne aldık ne alacağız ne eksik kısmıyla uzaktan yakından ilgilenmiyorlar sağ olsunlar! arayıp maksimum bebek nasıl napiyor diyor

Benimkiler herşeyime burunlarını sokuyorlar. Yok işte eltimle benim bebeğimin sünneti mevlüdü bide yastık olayı gibi bişey varmış hepsi bir olacakmış. Hatta belki kendi evinde de yapabilirmiş. İşte 40 ına kadar gelip bebeğe o bakacakmış o yıkayacakmış. İlk torunlarmış diye biz karışmayalımmış. Eltim bebeğin tüm alışverişine kaynanamı götürdü benden de onu bekliyor galiba. Of anlatınca bile sinirim bozuldu

Ayy çok zor eltin bozuyor bütün işi belli ki tüm heveslerini ondan alsalar bari sana bulaşmasalar tabii ki görsünler sevsinler de şimdiden böyle planlar yapmaları saçma senin de ilk heyecanın sonuçta.

Yok artık canım öyle şey mi olur ne alaka kaynananın dediği yani akıllıya bak sen benim babam beşik aldı mesela ben kayınpederime söyledim sizde bebek arabasını alıcaksınız diye bizde hep öyle yapılıyor çünkü

Ayy çok zor eltin bozuyor bütün işi belli ki tüm heveslerini ondan alsalar bari sana bulaşmasalar tabii ki görsünler sevsinler de şimdiden böyle planlar yapmaları saçma senin de ilk heyecanın sonuçta.
Eltim yeni evlendi gözü daha açılmadı daha ciddiyetin farkında deil ben arttık iyi tanıdım yüz verince astarını istiyorlar. Eltimde yeni evlendi hemen çocuk yaptı ilk torun olsun diye. Benim eşim evin en büyük erkek çocuğu. Bir sene tutmadı olmadı eltimden 4 ay sonra hamile kaldım. Öyle heves edindim ki sağolsun kursağımda kalıyor herşey

Ben inadına beşik aldırmayacağım içine dert olsun onun da

Eltin de o kafalarda belli ki boş ver hiç sıkma canını sende bebisine, eşine odaklan ayrı bir dünya kurun kendinize. Onlar birbirleriyle oyalana dursunlar sana bulaşmasınlar rahatsız etmesinler de öyle de olmuyordur tahmin ediyorum

Bana da ilk aylar zor gibi geldi cünkü kademe yok hep derinde yatıyor. İçine egil kaldır zor olur gibi gelıyor. Ayaga kalktıgında zaten alt kademeye indiriyor herkes park besikleri chicco da zaten alt kademede ayaga kalkımca aynı oluyorSonraki aylarda daha rahat olur gibi benim arkadasımın kızı 4 yasında rahat yatıyordu zaten ölçü olarak aynı gibi park besiklerle. Ben ayaklarını cıkarma işlemini montesorrü yaşıngeldiginde dusunuyorum. Bide bana şu yonden ek bir yatak lazım gibi. Bizim şuan kaldıgımız ev merdivenli bütün yatak odaları ust katta salon mıtfak oturma odası alt katta kendi evimde merdüvenliydi ama salon yatak odası falan aynı kattaydı. Şimdi gece kullandık besigi tamam ama gunduzleri aşagı indiremem gibi agır cünkü oyuzden bi tane dr park beşik mi alsam diyorum hemde seyahatlerde falan yanımıza alırız. Park beşik kullanan tanıdıgım yok ama instagram falan gordugum kadarıyla oyle kullanan cok

Kizlar sorabilecegim bir doktorum yok maalesef iyi doktorlara da gittim telefondan iletişime geçebilecek bir doktor bulamadım hepsi çok yoğun.
Oyuzden ozur dileyerek soruyorum 21 haftaya girdi bebek. Dün gebelikte ilk kez ilişkiye girdik. Sonrasında ağrısız sulu akıntıya karisik 2damla kan gördüm wcye gittiğimde...

Bu ciddi bir durum mudur ? Sonrasını gözlemledim bir daha gelmedi. Ağrım vs de yok. Dün ultrasona gitmiştim. Bugün de yine gitmek istemiyorum

Kesinlikle gün içinde taşıman çok zor olur. Bak istersen canım yoyko bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…