2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Eltin de o kafalarda belli ki boş ver hiç sıkma canını sende bebisine, eşine odaklan ayrı bir dünya kurun kendinize. Onlar birbirleriyle oyalana dursunlar😂 sana bulaşmasınlar rahatsız etmesinler de öyle de olmuyordur tahmin ediyorum 😒
Ben baya mesafe koydum arama. Eskiden kayınpederim karışmayın çocuklara diyordu. Geçen kayınpederim beni gördü seni gören cennetlik dedi. Adamı da bozmuş kaynanam. Eşime diyor bak baban bile öyle söylüyor artk. Ben ilk evliyken kaynanam en ufak şeyleri dahi eşime söylüyordu şikayet ediyordu o yüzden mesafe koydum arama

Kesinlikle gün içinde taşıman çok zor olur. Bak istersen canım yoyko bu şekilde 👇🏻

3 kademeli guzelmiş kurması da kolay gibi bizim evde cok tasıma olayı oluyor terasa bahceye salona falan bide seyahatlerde baya iyi olur gibi. Benim yatagım dümdüz değil yatak hep yatak kasasının içine oturuyor oyuzden beşikleri sıfılayamıyprum yataga ayakları kıvrılması lazım. Ama hafif ve tasınır bişeye de ihtiyacım var. 🙈🙈 ayy allahım insallah en buyuk derdimiz besik toplaması tasıması olur

Ben baya mesafe koydum arama. Eskiden kayınpederim karışmayın çocuklara diyordu. Geçen kayınpederim beni gördü seni gören cennetlik dedi. Adamı da bozmuş kaynanam. Eşime diyor bak baban bile öyle söylüyor artk. Ben ilk evliyken kaynanam en ufak şeyleri dahi eşime söylüyordu şikayet ediyordu o yüzden mesafe koydum arama
Mesafe en güzeli. Fazla samimiyet asık usandırır dememişler bosuna

3 kademeli guzelmiş kurması da kolay gibi bizim evde cok tasıma olayı oluyor terasa bahceye salona falan bide seyahatlerde baya iyi olur gibi. Benim yatagım dümdüz değil yatak hep yatak kasasının içine oturuyor oyuzden beşikleri sıfılayamıyprum yataga ayakları kıvrılması lazım. Ama hafif ve tasınır bişeye de ihtiyacım var. 🙈🙈 ayy allahım insallah en buyuk derdimiz besik toplaması tasıması olur
Dimi dimi inşallah 😁 benim içime en çok bu sindi bu arada benim yatakta kasa içinde bunu hiç düşünmemiştim umarım sıfır olur 😩 2 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum kendi yatak odamda da dolap yoktu ayrı giyinme odası yapmıştım. Şimdi bebek için yatak odamıza dolapta yaptırıyoruz hem bizde kullanırız zaten sığamıyoruz diye 😁 inşallah her şey cuk olur da bide onları düşünmek zorunda kalmam 🤲🏻🤲🏻

Kızlar nasıl gidiyor hamişlik? Bebişler nasıl? 😍😍😍 Reflü yatağı alan var mı? İşe yarıyor mu? Biraz okudum da yorumları ilk 6 ay iyi oluyor demiş çoğu kişi. E bebekte indirim vardı e bebek markası aldım.

Kızlar beşik aldınız mı ? Almadıysanız nasıl bişey alacaksınız ? Ben çok kararsızım herkes park yatak alıyor ama bende onları hiç beğenmiyorum acaba daha mı kullanışlı oluyor
Biz ikea sundvik anne yanı aldık canım. Kız kardeşim kullanmıştı şimdi 2. Bebişi için kullanıyor çok memnun.

Kızlar bişeler almaya başladınızmı ben daha hiç bile almadım diğer çocugumun beşiği vardı arabası hepsi vardı hepsini dağıttım şimdi herşeyi yeni baştan alcm

Dimi dimi inşallah 😁 benim içime en çok bu sindi bu arada benim yatakta kasa içinde bunu hiç düşünmemiştim umarım sıfır olur 😩 2 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum kendi yatak odamda da dolap yoktu ayrı giyinme odası yapmıştım. Şimdi bebek için yatak odamıza dolapta yaptırıyoruz hem bizde kullanırız zaten sığamıyoruz diye 😁 inşallah her şey cuk olur da bide onları düşünmek zorunda kalmam 🤲🏻🤲🏻
Ahaha ben de ole yapmıstım. 🙈🙈 giyinme odası yapmıstık odada büyük. 1 rafı bosalttık bebek esyaları koymustuk. Ama işte evimizde değiliz ben artık hayat beni nereye gptururse die yasıyorum😂😂

Ya cidden siz çocuğunuzun eşyalarını ailenize mi aldırıyosunuz? Ben onlar almak istese de kabul etmem yarın öbür gün gelir laf sokarlar. Hele eşimin ailesine asla bir çöp aldırmam.

Ya cidden siz çocuğunuzun eşyalarını ailenize mi aldırıyosunuz? Ben onlar almak istese de kabul etmem yarın öbür gün gelir laf sokarlar. Hele eşimin ailesine asla bir çöp aldırmam.
Artı olarak benim kv o kadar deccal ki eşime şey diyo çocuğun yediği helal giydiği haram geline söyle çok alışveriş yapmasın

Salonda falan kullanmak için hamak beşiklerden bakabilirsin bence canım. Bebekler seviyormuş genelde bebekler
Biz ikea sundvik anne yanı aldık canım. Kız kardeşim kullanmıştı şimdi 2. Bebişi için kullanıyor çok memnun.
Bu beşik benim de aklımda var ama anne yanına sıfır oluyor mu?

Kizlar sorabilecegim bir doktorum yok maalesef iyi doktorlara da gittim telefondan iletişime geçebilecek bir doktor bulamadım hepsi çok yoğun.
Oyuzden ozur dileyerek soruyorum 21 haftaya girdi bebek. Dün gebelikte ilk kez ilişkiye girdik. Sonrasında ağrısız sulu akıntıya karisik 2damla kan gördüm wcye gittiğimde...

Bu ciddi bir durum mudur ? Sonrasını gözlemledim bir daha gelmedi. Ağrım vs de yok. Dün ultrasona gitmiştim. Bugün de yine gitmek istemiyorum
Uzun süredir olmadığı için zorlanmış olabilir canım damar çatlaması falan olmuştur belki. İçin rahat olsun inşallah devam etmez🙏🏻

Salonda falan kullanmak için hamak beşiklerden bakabilirsin bence canım. Bebekler seviyormuş genelde bebekler

Bu beşik benim de aklımda var ama anne yanına sıfır oluyor mu?
Evet oluyor. Yatağın devamı gibi oluyor. Yani kardeşim öyle kullanıyordu sanırım kademeleri var. Bazalı yataktı kardeşimin yatak odasındaki yatağı hemen yanına koymuştu.

Kızlar bişeler almaya başladınızmı ben daha hiç bile almadım diğer çocugumun beşiği vardı arabası hepsi vardı hepsini dağıttım şimdi herşeyi yeni baştan alcm
Ben indirim gördükçe alıyorum ufak ufak. Eninde sonunda alacağız beklemek mantıklı gelmiyor bana

X