2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Valla baktım şimdi yeniden her kontrolden sonra da bakıyorum epikriz raporuna ama serviks yazmıyor hiç. Böyle mesela son tutulan rapor
Kuzu baktım galeriye 12. Haftadaki kontrolde de yazmıs

Eklentiler

• IMG_2194.jpeg
    13,1 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_2193.png
    277 KB · Görüntüleme: 60
Toplu taşıma berbat bişey zaten helede yaz ayında bide yer bulmam ben hiç dikilirim 2 saat

Kuzum benimde 16+1 de oldu belli belirsiz birdaha olmazsa önemseme sakın strese girme üzme kendini

Toplu taşıma berbat bişey zaten helede yaz ayında bide yer bulmam ben hiç dikilirim 2 saat
Sırf bu yüzden dışarı çıkasım gelmiyor gideceğim yere bide üç vesait gittim dönüşte de bu otobüse denk geldim tam işkence oldu hamile olmasam sıkıntı yok ama ayakta durunca çok kasıklarım batıyor ya

Aa ne kadar güzel hem uygun hem tekrar çağırıyor muhteşem bi inceleyeyim eğer benim doktorumun göndereceği yer de fiyat olarak pahalı olursa bende burayı tercih edebilirim eski gittiğim yeri aradım ben orası da 2750 lira dedi ama çocuğun fotoları çok netti kalitesi. Bilgilendirdiğin için de çok teşekkür ederim

Benim doktorum bebeğin eşi güzel ama rahim ağzına yakın görünüyor ama bebek büyüdükçe yukarı doğru çıkacak takip edicem demiş 16 haftamda şimdi videoları tekrar izlerken farkettim yani söylüyorlar ama o heyecanla anlamıyorda olabiliriz

Oy bide 3 vesait nerede oturuyorsun kuzum sen ya

Rica ederim bebeğim umarım işine yarar

Kızlar serviks ölçümü karın ultrasonundan dimi? Detaylı ultrasonda da karından bakıp söylüyolar. Benim ilk gebeliğimde detaylıda 30 mm ölçülmüştü raporu götürdüğümde kadın doğum doktorum çok kötü senaryolar yazıp beni korkutmuştu ciğer geliştirici iğne vurmalıyız erken doğum olabilir, istirahat yapacaksın kalkmayacaksın falan demişti halbuki ne kanamam vardı ne su gelmesi. Sonra doktorumu değiştirdim hiç o şekilde yaklaşmadı her ay takip ettik ek önlem olarak progestan fitil kullandım ne yattım ne başka bişey 39 küsür haftada doğumum oldu. Şimdi de her kontrolde bakıyoruz yine 34 mm 37 bazen 32 çıkıyor gayet kapalı diyor doktorum ben de ona güveniyorum

Oy bide 3 vesait nerede oturuyorsun kuzum sen ya
Kent meydanından ileri gidince SGK binasını bilirsin ona yakınım ben bugün gideceğim yer de Nilüfer tarafında bi mahalleydi metroya bi vesait yaptım metroya bindim ordan indim bi daha otobüse bindim baya yorucu oldu keyfi çıkmadım önemli bi işim vardı yoksa o yolu asla çekmezdim

Evet karından ultrasonda olculuyor hep. Resümde attıgım gibi olcuyorlar. Ben hüç vajinal kıntrol olmadım ikisindede kuzu bak 12 de bana da o civar olculmus ama serviks kapalı dedi. Belki baktıkları baska bir deger daha vardır ikisini degerlendiriyorlardır

Sanırım perinatologlar rutinde ölçüyor benimkiler kadın doğumcu biri prof biri doç ama ölçmediler nedense. Neyse ben cumaya kadar beklemeye devam cok teşekkür ettim

Sanırım perinatologlar rutinde ölçüyor benimkiler kadın doğumcu biri prof biri doç ama ölçmediler nedense. Neyse ben cumaya kadar beklemeye devam cok teşekkür ettim
Benim kendi doktorumda perinatolog deil kadın dogum oda soyluyor videolarda dinleyünce farkediyorum bende serviks kapalı diyor mesela. 16 da 4 olcen kendi dontoruö

Evet benim de duruyor o raporum aynen böyle ölçülmüştü daha net ölçüm için vajinal ultrason lazım demişti doktor ama yapılmamıştı. Allah yaşatmasın ama olacaksa zaten bi anda sızıntı ya da açılma oluyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…