Kuzu baktım galeriye 12. Haftadaki kontrolde de yazmısValla baktım şimdi yeniden her kontrolden sonra da bakıyorum epikriz raporuna ama serviks yazmıyor hiç. Böyle mesela son tutulan rapor
Oda çok kuzum insan özlüyor vallaBen ne yapayım kız aglayım ozamann20 sıne çok var
Toplu taşıma berbat bişey zaten helede yaz ayında bide yer bulmam ben hiç dikilirim 2 saatBende işte öyle tayt bile giyemiyorum ya karnımı rahatsız ediyor hamile taytım da var ama yok sanırım hep elbise giyeceğim şimdi dışardan geldim mahvoldum bilmediğim bi otobüse bindim tam 1 saat boyunca dolaştı bitik durumdayım şuan
anladım canımmYavaş yavaş tekmeleri hissedeceksin sende canım hiç endişelenmebende hep pıt pıtlar olurken ne zaman tekme hissediceö diye dertleniyordum şimdi uykumdan uyanıyorum
Sonomar Ultrason
Kuzum benimde 16+1 de oldu belli belirsiz birdaha olmazsa önemseme sakın strese girme üzme kendiniİç çamaşırımda bir damla kana benzer leke gördüm akıntı mı değil mi anlayamadım kana benziyor sanki kurumasını bekledim ama aynı duruyor ne oldu ki birden benim hiç kanamam olmamıştı 21-4 bugün
Sırf bu yüzden dışarı çıkasım gelmiyor gideceğim yere bide üç vesait gittim dönüşte de bu otobüse denk geldim tam işkence oldu hamile olmasam sıkıntı yok ama ayakta durunca çok kasıklarım batıyor yaToplu taşıma berbat bişey zaten helede yaz ayında bide yer bulmam ben hiç dikilirim 2 saat
Aa ne kadar güzel hem uygun hem tekrar çağırıyor muhteşem bi inceleyeyim eğer benim doktorumun göndereceği yer de fiyat olarak pahalı olursa bende burayı tercih edebilirim eski gittiğim yeri aradım ben orası da 2750 lira dedi ama çocuğun fotoları çok netti kalitesi. Bilgilendirdiğin için de çok teşekkür ederimSonomar Ultrason
(0224) 242 24 34
Sonomar Ultrason - Google'da Ara
Kuşum burası benim doktorumun önerdiği yer değil o 3500 tlye biyer önerdi burası 2000 TL arkadaşım önerdi 30-40 dakika arası sürüyormuş ultrason birde yüzünü göstermezse 1 hafta içerisinde tekrar çağırıyor yüz resminide alabilelim diye
Benim doktorum bebeğin eşi güzel ama rahim ağzına yakın görünüyor ama bebek büyüdükçe yukarı doğru çıkacak takip edicem demiş 16 haftamda şimdi videoları tekrar izlerken farkettim yani söylüyorlar ama o heyecanla anlamıyorda olabilirizKızlar selam bir sorum olacaktı. Rahim ağzı ölçümü hepinize rutin kontrolde yapıldı mı? İnternette 16-24 haftalar arası yapılır yazıyor şu an 18+2 yim ancak hala yapılmadı. Önümüzdeki cuma randevum var ölçtürmek istiyorum orda ama çok aklıma takıldı nedense bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum şu an. Bu rahim ağzı açılmalarının hızlı ve belirtisiz olması da canımı sıkıyor
Oy bide 3 vesait nerede oturuyorsun kuzum sen yaSırf bu yüzden dışarı çıkasım gelmiyor gideceğim yere bide üç vesait gittim dönüşte de bu otobüse denk geldim tam işkence oldu hamile olmasam sıkıntı yok ama ayakta durunca çok kasıklarım batıyor ya
Rica ederim bebeğim umarım işine yararAa ne kadar güzel hem uygun hem tekrar çağırıyor muhteşem bi inceleyeyim eğer benim doktorumun göndereceği yer de fiyat olarak pahalı olursa bende burayı tercih edebilirim eski gittiğim yeri aradım ben orası da 2750 lira dedi ama çocuğun fotoları çok netti kalitesi. Bilgilendirdiğin için de çok teşekkür ederim
Sorun yok kuzum biyerden sonra gittikçe sertleşiyorlar bence ama 3 gün önce bile ben bu kadar hissetmiyordumanladım canımm20+5 benımki, acaba tekme boyutunda hissedemiyorum bir sorun mu var dıye dusundum
Kızlar serviks ölçümü karın ultrasonundan dimi? Detaylı ultrasonda da karından bakıp söylüyolar. Benim ilk gebeliğimde detaylıda 30 mm ölçülmüştü raporu götürdüğümde kadın doğum doktorum çok kötü senaryolar yazıp beni korkutmuştu ciğer geliştirici iğne vurmalıyız erken doğum olabilir, istirahat yapacaksın kalkmayacaksın falan demişti halbuki ne kanamam vardı ne su gelmesi. Sonra doktorumu değiştirdim hiç o şekilde yaklaşmadı her ay takip ettik ek önlem olarak progestan fitil kullandım ne yattım ne başka bişey 39 küsür haftada doğumum oldu. Şimdi de her kontrolde bakıyoruz yine 34 mm 37 bazen 32 çıkıyor gayet kapalı diyor doktorum ben de ona güveniyorumKuzu baktım galeriye 12. Haftadaki kontrolde de yazmıs
Kent meydanından ileri gidince SGK binasını bilirsin ona yakınım ben bugün gideceğim yer de Nilüfer tarafında bi mahalleydi metroya bi vesait yaptım metroya bindim ordan indim bi daha otobüse bindimOy bide 3 vesait nerede oturuyorsun kuzum sen ya
Evet karından ultrasonda olculuyor hep. Resümde attıgım gibi olcuyorlar. Ben hüç vajinal kıntrol olmadım ikisindede kuzu bak 12 de bana da o civar olculmus ama serviks kapalı dedi. Belki baktıkları baska bir deger daha vardır ikisini degerlendiriyorlardırKızlar serviks ölçümü karın ultrasonundan dimi? Detaylı ultrasonda da karından bakıp söylüyolar. Benim ilk gebeliğimde detaylıda 30 mm ölçülmüştü raporu götürdüğümde kadın doğum doktorum çok kötü senaryolar yazıp beni korkutmuştu ciğer geliştirici iğne vurmalıyız erken doğum olabilir, istirahat yapacaksın kalkmayacaksın falan demişti halbuki ne kanamam vardı ne su gelmesi. Sonra doktorumu değiştirdim hiç o şekilde yaklaşmadı her ay takip ettik ek önlem olarak progestan fitil kullandım ne yattım ne başka bişey 39 küsür haftada doğumum oldu. Şimdi de her kontrolde bakıyoruz yine 34 mm 37 bazen 32 çıkıyor gayet kapalı diyor doktorum ben de ona güveniyorum
Sanırım perinatologlar rutinde ölçüyor benimkiler kadın doğumcu biri prof biri doç ama ölçmediler nedense. Neyse ben cumaya kadar beklemeye devam cok teşekkür ettimKuzu baktım galeriye 12. Haftadaki kontrolde de yazmıs
Benim kendi doktorumda perinatolog deil kadın dogum oda soyluyor videolarda dinleyünce farkediyorum bende serviks kapalı diyor mesela. 16 da 4 olcen kendi dontoruöSanırım perinatologlar rutinde ölçüyor benimkiler kadın doğumcu biri prof biri doç ama ölçmediler nedense. Neyse ben cumaya kadar beklemeye devam cok teşekkür ettim
Evet benim de duruyor o raporum aynen böyle ölçülmüştü daha net ölçüm için vajinal ultrason lazım demişti doktor ama yapılmamıştı. Allah yaşatmasın ama olacaksa zaten bi anda sızıntı ya da açılma oluyor benceEvet karından ultrasonda olculuyor hep. Resümde attıgım gibi olcuyorlar. Ben hüç vajinal kıntrol olmadım ikisindede kuzu bak 12 de bana da o civar olculmus ama serviks kapalı dedi. Belki baktıkları baska bir deger daha vardır ikisini degerlendiriyorlardır
Aman Efe koyma efeler çok yaramaz oluyor Bilal emir güzel benceKızlar Bilal isminin yanına ne yakışır ben Bilal efe Bilal emir diye düşündüm ama sizce neler yakışır