Ben baya mesafe koydum arama. Eskiden kayınpederim karışmayın çocuklara diyordu. Geçen kayınpederim beni gördü seni gören cennetlik dedi. Adamı da bozmuş kaynanam. Eşime diyor bak baban bile öyle söylüyor artk. Ben ilk evliyken kaynanam en ufak şeyleri dahi eşime söylüyordu şikayet ediyordu o yüzden mesafe koydum aramaEltin de o kafalarda belli ki boş ver hiç sıkma canını sende bebisine, eşine odaklan ayrı bir dünya kurun kendinize. Onlar birbirleriyle oyalana dursunlarsana bulaşmasınlar rahatsız etmesinler de öyle de olmuyordur tahmin ediyorum
Aldırsa da aldırmasa da herşeyimiz ortak olduğu için para aynı yerden gidiyor yani.Eltinde beraber gidip aldırabildigimi aldırayım mı dio acaba
3 kademeli guzelmiş kurması da kolay gibi bizim evde cok tasıma olayı oluyor terasa bahceye salona falan bide seyahatlerde baya iyi olur gibi. Benim yatagım dümdüz değil yatak hep yatak kasasının içine oturuyor oyuzden beşikleri sıfılayamıyprum yataga ayakları kıvrılması lazım. Ama hafif ve tasınır bişeye de ihtiyacım var.Kesinlikle gün içinde taşıman çok zor olur. Bak istersen canım yoyko bu şekilde
Mesafe en güzeli. Fazla samimiyet asık usandırır dememişler bosunaBen baya mesafe koydum arama. Eskiden kayınpederim karışmayın çocuklara diyordu. Geçen kayınpederim beni gördü seni gören cennetlik dedi. Adamı da bozmuş kaynanam. Eşime diyor bak baban bile öyle söylüyor artk. Ben ilk evliyken kaynanam en ufak şeyleri dahi eşime söylüyordu şikayet ediyordu o yüzden mesafe koydum arama
Dimi dimi inşallah3 kademeli guzelmiş kurması da kolay gibi bizim evde cok tasıma olayı oluyor terasa bahceye salona falan bide seyahatlerde baya iyi olur gibi. Benim yatagım dümdüz değil yatak hep yatak kasasının içine oturuyor oyuzden beşikleri sıfılayamıyprum yataga ayakları kıvrılması lazım. Ama hafif ve tasınır bişeye de ihtiyacım var.ayy allahım insallah en buyuk derdimiz besik toplaması tasıması olur
Biz ikea sundvik anne yanı aldık canım. Kız kardeşim kullanmıştı şimdi 2. Bebişi için kullanıyor çok memnun.Kızlar beşik aldınız mı ? Almadıysanız nasıl bişey alacaksınız ? Ben çok kararsızım herkes park yatak alıyor ama bende onları hiç beğenmiyorum acaba daha mı kullanışlı oluyor
Ahaha ben de ole yapmıstım.Dimi dimi inşallahbenim içime en çok bu sindi bu arada benim yatakta kasa içinde bunu hiç düşünmemiştim umarım sıfır olur 2 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum kendi yatak odamda da dolap yoktu ayrı giyinme odası yapmıştım. Şimdi bebek için yatak odamıza dolapta yaptırıyoruz hem bizde kullanırız zaten sığamıyoruz diye inşallah her şey cuk olur da bide onları düşünmek zorunda kalmam
Artı olarak benim kv o kadar deccal ki eşime şey diyo çocuğun yediği helal giydiği haram geline söyle çok alışveriş yapmasınYa cidden siz çocuğunuzun eşyalarını ailenize mi aldırıyosunuz? Ben onlar almak istese de kabul etmem yarın öbür gün gelir laf sokarlar. Hele eşimin ailesine asla bir çöp aldırmam.
bizim ortak olduğu için ben kendim ne alsam gidip aldık diyor yaniYa cidden siz çocuğunuzun eşyalarını ailenize mi aldırıyosunuz? Ben onlar almak istese de kabul etmem yarın öbür gün gelir laf sokarlar. Hele eşimin ailesine asla bir çöp aldırmam.
Eşine deseydin size çok haram giydirmiş galiba böyle lafları bildiğine göreArtı olarak benim kv o kadar deccal ki eşime şey diyo çocuğun yediği helal giydiği haram geline söyle çok alışveriş yapmasın
En küçük kızına doğduğunda iki takım almış. Şimdi hala öyle asla kıyafet ayakkabı vs almıyor. Ben asla samimi değilim bana söyleyemediği için eşimi dolduruyoEşine deseydin size çok haram giydirmiş galiba böyle lafları bildiğine göre
Salonda falan kullanmak için hamak beşiklerden bakabilirsin bence canım. Bebekler seviyormuş genelde bebekler3 kademeli guzelmiş kurması da kolay gibi bizim evde cok tasıma olayı oluyor terasa bahceye salona falan bide seyahatlerde baya iyi olur gibi. Benim yatagım dümdüz değil yatak hep yatak kasasının içine oturuyor oyuzden beşikleri sıfılayamıyprum yataga ayakları kıvrılması lazım. Ama hafif ve tasınır bişeye de ihtiyacım var.ayy allahım insallah en buyuk derdimiz besik toplaması tasıması olur
Bu beşik benim de aklımda var ama anne yanına sıfır oluyor mu?Biz ikea sundvik anne yanı aldık canım. Kız kardeşim kullanmıştı şimdi 2. Bebişi için kullanıyor çok memnun.
Uzun süredir olmadığı için zorlanmış olabilir canım damar çatlaması falan olmuştur belki. İçin rahat olsun inşallah devam etmezKizlar sorabilecegim bir doktorum yok maalesef iyi doktorlara da gittim telefondan iletişime geçebilecek bir doktor bulamadım hepsi çok yoğun.
Oyuzden ozur dileyerek soruyorum 21 haftaya girdi bebek. Dün gebelikte ilk kez ilişkiye girdik. Sonrasında ağrısız sulu akıntıya karisik 2damla kan gördüm wcye gittiğimde...
Bu ciddi bir durum mudur ? Sonrasını gözlemledim bir daha gelmedi. Ağrım vs de yok. Dün ultrasona gitmiştim. Bugün de yine gitmek istemiyorum
İnşallah ya teşekkür ederim cevabin içinUzun süredir olmadığı için zorlanmış olabilir canım damar çatlaması falan olmuştur belki. İçin rahat olsun inşallah devam etmez
Evet oluyor. Yatağın devamı gibi oluyor. Yani kardeşim öyle kullanıyordu sanırım kademeleri var. Bazalı yataktı kardeşimin yatak odasındaki yatağı hemen yanına koymuştu.Salonda falan kullanmak için hamak beşiklerden bakabilirsin bence canım. Bebekler seviyormuş genelde bebekler
Bu beşik benim de aklımda var ama anne yanına sıfır oluyor mu?
Ben indirim gördükçe alıyorum ufak ufak. Eninde sonunda alacağız beklemek mantıklı gelmiyor banaKızlar bişeler almaya başladınızmı ben daha hiç bile almadım diğer çocugumun beşiği vardı arabası hepsi vardı hepsini dağıttım şimdi herşeyi yeni baştan alcm