2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Kızlar bu arada doktorum şeker yüklemesi yapmadigini soyledi onun yerine aclik tokluk şekerine bakiyorum ben dedi. 3 hafta sonra kan vericem. Zaten benim de cok icime sinmiyordu bu seker yüklemesi
Oda olur zaten kuzu. Seker yuklemesi yapılmıyprsa aclık toklukta takip ediliyor. Oda oluyor ama bazen seker yaptırmayınca hiçbişey bakılmıyor zannediyorlar cok tehlikeli

Kilo değil ama sanırım hamilelikten çok bunalıyorum yeni kombinim tayt ve xl tişört oldu
Bende işte öyle tayt bile giyemiyorum ya karnımı rahatsız ediyor hamile taytım da var ama yok sanırım hep elbise giyeceğim şimdi dışardan geldim mahvoldum bilmediğim bi otobüse bindim tam 1 saat boyunca dolaştı bitik durumdayım şuan

Evet mfk kahve için dio mesela. Ya ben bu yeme olayını cok yapasım gelmıyo tartıda laf soluyoşar bide. Yapabilsem akşamdan yemeyi içmeyi kesicem o kadar geriliyorum
Ben 2 parça çikolatayla kahve içip gideyim diyorum napayım Bana kalsa da bu arada su bile içmeden gideceğim.

Her ultrason da burnu çok güzel çıkıyor benim minik babamızın burnu büyük bana benzicek gibi
Ay benim kızın bazı ultrasonlarda burnu oyle çıkıyordu ki kardeşim bile dalga geçiyordu burnu size benzemıcek die. Bi dogdu minicik burnu var nokta gibi şok oldum. Çok güzeldi. Yani dicegim o amniyon sıvısı ultrason konum falan derken burnu ya da baska uzuvları farklı olcude cıkabiliyo ama dogdugunda buyuk ihtimalle kibarcık olur

Kuzum onu yaptır yaa nolur nolmaz benim kardeşim yenidogan da doktordu aynı gün 3 tane falan bebek yogun bakıma girdi doğar dogmaz bazıları ölüyor dedi şeker komasında muadahale edemeyince dedi.
Hayırlısıyla ozman gelsınnde şu ayrıntılıyı hayırlısıyla atlatıyım allahın ıznıyle onuda yaptırırım

Ben 2 parça çikolatayla kahve içip gideyim diyorum napayım Bana kalsa da bu arada su bile içmeden gideceğim.
Bana da detaylı için randevu alırken doktorun sekreteri olan hanımefendi muayeneye gelmeden yarım saat 20 dk öncesinde tatlı yememi söyledi özellikle. Seve seve gerçekleştireceğim bir şart bu açıkçası en son gittiğim rutin kontrolümüzde de kahvaltımı yaptım güzelce, muayeneden 1 saat öncesinde neskafe içmiştim, 20 dk öncesinden de bitter çikolata yemiştim, doktorum tesadüf 3 boyutlu baktı ve çok tatlış pozlar verdi ponçik oğlum

Artış kapri taytlar indirimde kızlar ben aldım giydim akşam o kadaaar rahatki üstünüzde yok gibi

Ya benim de en rahat ettiğim şey artışın İspanyol paça pantolonu ve taytı. Biraz daha havalar ısınınca elbiselere geçip rahatlarız inşallah
Yaa kızlar bende los ojos almıstım jogger olanı var baya rahat ediyorum bide ispanyol olanı aldım ama o toparlayıcı gibi biraz jogger kadar rahat gelmıyor efil efil durus olarak hava ısınınca cok sıkar mı acaba artışla karsılaştırınca nasıldır ikisini de kullanan var mı ki. Artış pahalı cunku cesaret edemiyorum

Oy yerim ben o oğluşu maşallah ona. Oğlumun ilk arkadaşı oldu İyi bari kahve içmeyi özlemiştim salı günü içerim artık.

Sizde ne alemde bebek hareketleri kızlar

O degılde ben neden tekmeyı alt bölgeye yıyorumm insan sağa sola tekme atar bu asagı odaklanmıs resmen attıgı an sızlıyo
Ay kuzum işte şuan gelişine nereye denk gelirse benimki de yanlara vuruyor zaten çok huylu bi insanım iki üç gündür aşırı hissetmeye başladım hatta dün gece eşim dışardan bile gördü hareketini ya çok güzeldi benimki bide hep bi yere toplanıyor karnım hep yamuk

Oy yerim ben o oğluşu maşallah ona. Oğlumun ilk arkadaşı oldu İyi bari kahve içmeyi özlemiştim salı günü içerim artık.

Sizde ne alemde bebek hareketleri kızlar
Yaa yeriz seni tatlış teyzemiz İç iç, ben de çok özlemişim kahveyi, bebeği görme heyecanıyla güzel gidiyor kahve içmek
Bu arada bizim oğlanın hareketleri günden güne güçlenmeye başladı, idrar keseme ve rahim ağzı olduğunu tahmin ettiğim yerlere vurmadığı sürece -çünkü canımı yakıyor - çok sevimli hareketleri var Sen söyle bakalım benim yakışıklı yeğenimin hareketleri nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…