Valla ben de sabirsizlaniyorum her gun cok net sekilde hissetmek istiyorummHissetmediğim günler oluyor canım keşke hergün hissettiğimiz zamanlar gelse
Oda olur zaten kuzu. Seker yuklemesi yapılmıyprsa aclık toklukta takip ediliyor. Oda oluyor ama bazen seker yaptırmayınca hiçbişey bakılmıyor zannediyorlar cok tehlikeliKızlar bu arada doktorum şeker yüklemesi yapmadigini soyledi onun yerine aclik tokluk şekerine bakiyorum ben dedi. 3 hafta sonra kan vericem. Zaten benim de cok icime sinmiyordu bu seker yüklemesi
Perşembe günü doktor kontrolüm var o zaman doktorum söyleyecek benimKızlar kacında ayrıntılıya gıdıceksınız ve kaç haftallıkken bız 20 sınde 23+4 ken gırmıs olucaz ayrıntılıya
Evet mfk kahve için dio mesela. Ya ben bu yeme olayını cok yapasım gelmıyokahve için çikolata yiyin gitmeden diyolar öylede yapsammı ne dersiniz
Bende işte öyle tayt bile giyemiyorum ya karnımı rahatsız ediyor hamile taytım da var ama yok sanırım hep elbise giyeceğim şimdi dışardan geldim mahvoldum bilmediğim bi otobüse bindim tam 1 saat boyunca dolaştı bitik durumdayım şuanKilo değil ama sanırım hamilelikten çok bunalıyorum yeni kombinim tayt ve xl tişört oldu
Ben 2 parça çikolatayla kahve içip gideyim diyorum napayımEvet mfk kahve için dio mesela. Ya ben bu yeme olayını cok yapasım gelmıyo tartıda laf soluyoşar bide. Yapabilsem akşamdan yemeyi içmeyi kesicem o kadar geriliyorum
Ay benim kızın bazı ultrasonlarda burnu oyle çıkıyordu ki kardeşim bile dalga geçiyordu burnu size benzemıcek die. Bi dogdu minicik burnu var nokta gibi şok oldum. Çok güzeldi. Yani dicegim o amniyon sıvısı ultrason konum falan derken burnu ya da baska uzuvları farklı olcude cıkabiliyo ama dogdugunda buyuk ihtimalle kibarcık olurHer ultrason da burnu çok güzel çıkıyorbenim minik babamızın burnu büyük bana benzicek gibi
Hadı hayırlısı cnm hayırlı haberlerle gel inşallah,Perşembe günü doktor kontrolüm var o zaman doktorum söyleyecek benimheyecanla perşembeyi bekliyorum
Ben eşittir senBen 2 parça çikolatayla kahve içip gideyim diyorum napayımBana kalsa da bu arada su bile içmeden gideceğim.
Oyyy maşallah ya
Hayırlısıyla ozman gelsınnde şu ayrıntılıyı hayırlısıyla atlatıyım allahın ıznıyle onuda yaptırırımKuzum onu yaptır yaa nolur nolmaz benim kardeşim yenidogan da doktordu aynı gün 3 tane falan bebek yogun bakıma girdi doğar dogmaz bazıları ölüyor dedi şeker komasında muadahale edemeyince dedi.
Hayır bi de tam da tuvalete bile çıkamadığım güne denk gelir zaten o randevularBen eşittir sentartocak die geriliyorum
İnşallah hepimizHadı hayırlısı cnm hayırlı haberlerle gel inşallah,
Ahahah sorma aynı en son benimde ole olduHayır bi de tam da tuvalete bile çıkamadığım güne denk gelir zaten o randevularertesi günü 1 kilo falan eksik çıkarım olan benim doktor randevumda azar yediğimle olur
Bana da detaylı için randevu alırken doktorun sekreteri olan hanımefendi muayeneye gelmeden yarım saat 20 dk öncesinde tatlı yememi söyledi özellikle. Seve seve gerçekleştireceğim bir şart bu açıkçasıBen 2 parça çikolatayla kahve içip gideyim diyorum napayımBana kalsa da bu arada su bile içmeden gideceğim.
Artış kapri taytlar indirimde kızlar ben aldım giydim akşam o kadaaar rahatki üstünüzde yok gibi
Yaa kızlar bende los ojos almıstım jogger olanı var baya rahat ediyorum bide ispanyol olanı aldım ama o toparlayıcı gibi biraz jogger kadar rahat gelmıyor efil efil durus olarakYa benim de en rahat ettiğim şey artışın İspanyol paça pantolonu ve taytı. Biraz daha havalar ısınınca elbiselere geçip rahatlarız inşallah
Oy yerim ben o oğluşu maşallah ona. Oğlumun ilk arkadaşı olduBana da detaylı için randevu alırken doktorun sekreteri olan hanımefendi muayeneye gelmeden yarım saat 20 dk öncesinde tatlı yememi söyledi özellikle. Seve seve gerçekleştireceğim bir şart bu açıkçasıen son gittiğim rutin kontrolümüzde de kahvaltımı yaptım güzelce, muayeneden 1 saat öncesinde neskafe içmiştim, 20 dk öncesinden de bitter çikolata yemiştim, doktorum tesadüf 3 boyutlu baktı ve çok tatlış pozlar verdi ponçik oğlum
O degılde ben neden tekmeyı alt bölgeye yıyorummİnşallah hepimiz
Ay kuzum işte şuan gelişine nereye denk gelirseO degılde ben neden tekmeyı alt bölgeye yıyorumminsan sağa sola tekme atar bu asagı odaklanmıs resmen attıgı an sızlıyo
Yaa yeriz seni tatlış teyzemizOy yerim ben o oğluşu maşallah ona. Oğlumun ilk arkadaşı olduİyi bari kahve içmeyi özlemiştim salı günü içerim artık.
Sizde ne alemde bebek hareketleri kızlar