2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Ben daha yeni artıştan aldım canım diğerini kullanmadım bitanecil alayım deneyeyim dedim ama mükemmel rahat bende uzun tayt sevmiyorum kapri aldım yok gibi böyle

Toplandıgı yerde sertlesme oluyor ama çok guzel bır hıs gerçekten kacıncı gebelık olursa olsun hepsı çok farklı

Benimki sol kasığa, idrar keseme ve göbek deliği altıma çalışıyor sonra tuvalete koşuyoruz önceki 2 gün çok kuvvetli hissettim elle falan hissedildi oğluşumun tekmeleri fakat bugün zayıf zayıf hissettim ya da hissetmedim çok emin değilim. Kafam ona takıldı benim de

O degılde ben neden tekmeyı alt bölgeye yıyorumm insan sağa sola tekme atar bu asagı odaklanmıs resmen attıgı an sızlıyo
Ayy benim oğlan da alt tarafa güzel çalışıyor sağolsun, acıdan kitlenip kalıyorum öyle bi de idrar keseme yapıyor aynı hareketleri, 5 dk önce tuvaletten çıkmış olayım vurduğu an sanki saatlerce tutmuşum da tuvalete gitmemiştim gibi sızlatıyor sıpa

Evet mfk kahve için dio mesela. Ya ben bu yeme olayını cok yapasım gelmıyo tartıda laf soluyoşar bide. Yapabilsem akşamdan yemeyi içmeyi kesicem o kadar geriliyorum
Kuzum doktorum ayrıntılı için Alper hocayı önerdi sen daha önce gitmiştin diye hatırlıyorum memnun kaldın mı? internette korkunç yorumlar var çünkü fikrini merak ettim

Toplandıgı yerde sertlesme oluyor ama çok guzel bır hıs gerçekten kacıncı gebelık olursa olsun hepsı çok farklı
Önceki de böyleydi hep bi tarafa toplanırdı bu da aynısını yapıyor ama önceki hiç durmuyordu benim ya ne gündüz uykum vardı ne gece uykum vardı bu sanki biraz daha sakin gibi geldi bana hayırlısıyla bi kucağımıza alsak böyle bende Totosuna totosuna vurucam

Sankı tuvaletın var gıbı hissediyorum, son zamanda basları orda olucak ay saglıklı dogsunlar inşallah dıyorum bır yandan da dıyorum zaman hızlı gecıyor ozlıycez bu gunlerı diyorum her anın tadını cıkarın bence

Kıyamıycalsın kı anca opuceksın totosunu

Bende hep soldan tekme yiyorum hele bugün 2 defa çok güçlü vurdu acaba ayakları sol tarafta mı nihayet bugün görebilicem oğluşumu

Kızlarım bir de demir hapı olarak gyno ferro sanol kullanan var mı ? O dışındaki kapsülün tadı mıdır nedir felaket kötü bir tadı var. Daha önce çok demir ilacı kullandım ama hiç böyle olmamıştım içesim gelmiyor

Bende hep soldan tekme yiyorum hele bugün 2 defa çok güçlü vurdu acaba ayakları sol tarafta mı nihayet bugün görebilicem oğluşumu
Oyyy yesinler onun tekmeleyen ayaklarını Bizi haberdar et
Ben kullanıyorum canım bana çok kötü tatmıyor ama var o garip tat maalesef

Aşkım ben de aynı endişeyle sağlık ocağındaki ebeme gittim sordum, kalp atışını dinledik, ilk sorduğu soru aç mısın oldu eve gider gitmez yemek yedim, 20 dk sonra dans etmeye başladı sıpacık ya yemek yememi ya da içimin rahatlamasını beklemiş oğlan ama ebem şey dedi hani şu sıralar hareket takibi için çok erken olduğunu, zaman zaman hareketini hissetmeyebileceğimi ve hissetmezsem bile çok normal olduğunu endişelenmemem gerektiğini söyledi ben de saldım kendimi çok daha rahatım artık, tavsiye ederim

Ay evet ya, zaman çok hızlı geçiyor ne ara 5 aylık olduk ona bile hayret ediyorum ki doğduktan sonra eminim çok daha hızlı geçecek. Dediğin gibi tadını çıkartmak lazım

Ay evet ya, zaman çok hızlı geçiyor ne ara 5 aylık olduk ona bile hayret ediyorum ki doğduktan sonra eminim çok daha hızlı geçecek. Dediğin gibi tadını çıkartmak lazım
Aynen valla emeklemelerı dıslerı yurumelerı derken bır bakmıssın kocaman olmuşlar

İleriki zamanlarda zaten doktorun kendisi diyor iki saatte bir hareketlerini say hareket olmayınca hemen gel diye zaten söylüyorlar şimdilik bu durumlar normal

Ay insallah dedigin gibi olur benim oglanin burnu fatih sultan mehmet gibi suan çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…