- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
İnşallah sağlıklı olsun da minnoşHer ultrason da burnu çok güzel çıkıyorbenim minik babamızın burnu büyük bana benzicek gibi
Kahve ictim yurudum elimle durtukledim cikolata yedim yokKorkma kuşum olacak arada böyle şeyler kalk yürü kıpırdansın birazçok iyisiniz merak etme
Ben 31 mayısta 23+4ken giricem daha çok varr zaman gecmiyorKızlar kacında ayrıntılıya gıdıceksınız ve kaç haftallıkken bız 20 sınde 23+4 ken gırmıs olucaz ayrıntılıya
Aynen gecmıyor günler hayırlısıyla güzel sonuçlar alsakBen 31 mayısta 23+4ken giricem daha çok varr zaman gecmiyor
Ayyyy inşallahhAynen gecmıyor günler hayırlısıyla güzel sonuçlar alsak
İnşallah cnmAyyyy inşallahh
Kızlar ya afedersiniz midemi bozmuşum yürüyüşten geldim güneş mi geçti noldu su içtim uzandım karnıma bi buruntu girdi gazımda var tuvalete koştum hemen böyle elim kolum terledi bi fena oldum yaİnşallah cnm
Gaz olunca oluyor dıkkat et kendıne işten çıkıp eve gıdınce banada öyle oluyor bu gece yıne kıraplardan uyuyamadım hala zor basıyorum güneş altında yürüme ıkındıden sonra cık yürümeye veya sabah erken saatteKızlar ya afedersiniz midemi bozmuşum yürüyüşten geldim güneş mi geçti noldu su içtim uzandım karnıma bi buruntu girdi gazımda var tuvalete koştum hemen böyle elim kolum terledi bi fena oldum ya
Fazla bişey almadım ben alırsam tombik psikolojisine girebilirimArtış kapri taytlar indirimde kızlar ben aldım giydim akşam o kadaaar rahatki üstünüzde yok gibi
Çok var ya ne azıEvet net gözüküray az kalmıs
18. Haftada sın kuzum o hafta bende hergün hissetmiyordumKahve ictim yurudum elimle durtukledim cikolata yedim yokdhaa cok kucuk ve gucsuz oldugu icin normal sanirim hissetmemem ara sıra
Hissetmediğim günler oluyor canım keşke hergün hissettiğimiz zamanlar gelseKızlar bebek hareketleri her gün hissediliyor mu yoksa hissetmediginiz günler de oluyor mu
Ben ne yapayım kız aglayım ozamann20 sıne çok varÇok var ya ne azı
central hospital var (eren hastanesi) ataşehirde 2 bin küsür olarak en ucuz onu buldum Koşuyolu Medipol 3900 dü.ben ikili test için de bu hastaneye gittim doktor konuşup etmiyor ama benim normalde doktorum bana yettiği için sorun yapmadım buraya gideceğim bendeMerhaba detaylı ult için istanbul anadolu yakasındaki özel hastanelerin fiyatlarından bildiklerinizi yazar mısınız rica etsem? Medical prk göztepe 4bin küsür dedi, acıbadem Altunizade 7 bin küsür dedi. Uygun fiyatlı güzel bir doktor önerebilecek olan var mı?
Ya benim de en rahat ettiğim şey artışın İspanyol paça pantolonu ve taytı. Biraz daha havalar ısınınca elbiselere geçip rahatlarız inşallahArtış kapri taytlar indirimde kızlar ben aldım giydim akşam o kadaaar rahatki üstünüzde yok gibi
Kız bunun ağzı burnu ne böyle minnacık duruyor maşallahhhh Allah’ım benimki de gösterir böyle inşallah@sheismaya bize böyle poz verdi bebişim
Teşekkür ederim önerin içincentral hospital var (eren hastanesi) ataşehirde 2 bin küsür olarak en ucuz onu buldum Koşuyolu Medipol 3900 dü.ben ikili test için de bu hastaneye gittim doktor konuşup etmiyor ama benim normalde doktorum bana yettiği için sorun yapmadım buraya gideceğim bende
Kuzum onu yaptır yaa nolur nolmaz benim kardeşim yenidogan da doktordu aynı gün 3 tane falan bebek yogun bakıma girdi doğar dogmaz bazıları ölüyor dedi şeker komasında muadahale edemeyince dedi.Günler gecseydı sankı hıc gecmıyor sonra şeker testı zamanı zaten şeker yaptırmayı düşünmüyorum hıc oğlan da sekerım cıkmamıstı hıc
Ne zaman hareketleri artiyor daha hisseidlir oluyor peki vallahi sabirsizlikla bekliyorum18. Haftada sın kuzum o hafta bende hergün hissetmiyordumçok nadir hissedersin