Benim ilk gebelik yaptıracağım gibi ben valla. Bu arada gerçekten günler hiç geçmiyor. Çalışmasak herhalde saat sayardıkGünler gecseydı sankı hıc gecmıyor sonra şeker testı zamanı zaten şeker yaptırmayı düşünmüyorum hıc oğlan da sekerım cıkmamıstı hıc
Bugün benimkinden de tık yok vallaKorkma kuşum olacak arada böyle şeyler kalk yürü kıpırdansın birazçok iyisiniz merak etme
Çok erken kuzum henüz öğlen saatine doğru hareket eder uyumuştur oBenim ilk gebelik yaptıracağım gibi ben valla. Bu arada gerçekten günler hiç geçmiyor. Çalışmasak herhalde saat sayardık
Bugün benimkinden de tık yok valla
Benimki genelde sabah erken saatlerde bir uyanıp hareket ederdi. Çalıştığım için gün içindeki hareketlerini pek hissedemiyorum. Sabahki hareketleri bana iyi geliyorduÇok erken kuzum henüz öğlen saatine doğru hareket eder uyumuştur o
10 mayısta aldım kuzum bende randevuyu biraz büyüsün dedim tam 23 haftalık olacak net görürüm herhalde heryeriniKızlar kacında ayrıntılıya gıdıceksınız ve kaç haftallıkken bız 20 sınde 23+4 ken gırmıs olucaz ayrıntılıya
Senin adına çok sevındım
Bende 6 Mayısı bekliyorum. Birşey sorucam yuzu bellı oluyormu gosterırse
Yaa olsun olsun hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz. Bende 21. haftaya girdim bugün kontrolüm var 1 ay sonra sonundaTeşekkür ederiz20+3 normalde ama tosunum iki gün önden gidiyomuş
Ediyordur bebeğim çalışıyorsun ya farkedemiyorsundur belkiBenimki genelde sabah erken saatlerde bir uyanıp hareket ederdi. Çalıştığım için gün içindeki hareketlerini pek hissedemiyorum. Sabahki hareketleri bana iyi geliyordu
Hareketleri çok net güzel görünüyo ama yüzünü göstermedi bizimkiAy hemen hemen benim gideceğim zamanda gitmişsin, nasıl görünüyor peki bebişkolar
Hadi bakalım güzel haberler inşallah
Artış kapri taytlar indirimde kızlar ben aldım giydim akşam o kadaaar rahatki üstünüzde yok gibiKilo değil ama sanırım hamilelikten çok bunalıyorum yeni kombinim tayt ve xl tişört oldu
Tok karnına git çok hareketliydi ellerini yüzüne falan götürüyo çok sevimliYaa olsun olsun hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz. Bende 21. haftaya girdim bugün kontrolüm var 1 ay sonra sonunda
kahve için çikolata yiyin gitmeden diyolar öylede yapsammı ne dersinizTok karnına git çok hareketliydi ellerini yüzüne falan götürüyo çok sevimli
Calısmaktan sıkıldım dıye bılırımBenim ilk gebelik yaptıracağım gibi ben valla. Bu arada gerçekten günler hiç geçmiyor. Çalışmasak herhalde saat sayardık
Bugün benimkinden de tık yok valla
Evet net gözükür10 mayısta aldım kuzum bende randevuyu biraz büyüsün dedim tam 23 haftalık olacak net görürüm herhalde heryerini
Maşallah
Her ultrason da burnu çok güzel çıkıyorMaşallahburnu güzel olucak galiba hayata 1 0 önden başlıyor galiba
Şekerli Nescafe çikolata dediler tok karnına gel dediler hepsini yaptm yine de uyuyordu çıktık arabaya bindim hareketlendikahve için çikolata yiyin gitmeden diyolar öylede yapsammı ne dersiniz
Ben bugün gittim yüzünün yarısını bacağına dayamış küçük hanım yarısını anca görebildim cuk cuk suyunu içiyorduSenin adına çok sevındım
Bende 6 Mayısı bekliyorum. Birşey sorucam yuzu bellı oluyormu gosterırse
Ben 23.haftada gidiceğim 14 Mayıs'taKızlar kacında ayrıntılıya gıdıceksınız ve kaç haftallıkken bız 20 sınde 23+4 ken gırmıs olucaz ayrıntılıya
Ay senden 6 gün sonrada ben gıdıcem gecmıyor kız günlerBen 23.haftada gidiceğim 14 Mayıs'ta