2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Kızlar ya afedersiniz midemi bozmuşum yürüyüşten geldim güneş mi geçti noldu su içtim uzandım karnıma bi buruntu girdi gazımda var tuvalete koştum hemen böyle elim kolum terledi bi fena oldum ya
Gaz olunca oluyor dıkkat et kendıne işten çıkıp eve gıdınce banada öyle oluyor bu gece yıne kıraplardan uyuyamadım hala zor basıyorum güneş altında yürüme ıkındıden sonra cık yürümeye veya sabah erken saatte

Merhaba detaylı ult için istanbul anadolu yakasındaki özel hastanelerin fiyatlarından bildiklerinizi yazar mısınız rica etsem? Medical prk göztepe 4bin küsür dedi, acıbadem Altunizade 7 bin küsür dedi. Uygun fiyatlı güzel bir doktor önerebilecek olan var mı?
central hospital var (eren hastanesi) ataşehirde 2 bin küsür olarak en ucuz onu buldum Koşuyolu Medipol 3900 dü.ben ikili test için de bu hastaneye gittim doktor konuşup etmiyor ama benim normalde doktorum bana yettiği için sorun yapmadım buraya gideceğim bende 😊

central hospital var (eren hastanesi) ataşehirde 2 bin küsür olarak en ucuz onu buldum Koşuyolu Medipol 3900 dü.ben ikili test için de bu hastaneye gittim doktor konuşup etmiyor ama benim normalde doktorum bana yettiği için sorun yapmadım buraya gideceğim bende 😊
Teşekkür ederim önerin için 💖 aradım şimdi ama radyoloji doktoru yapıyormuş kadın doğumcu yapmıyormuş biraz güvensizlik oldu açıkçası herhangi bir sorun olsa kadın doğumcu kadar farkedebilir mi diye. Halbuki bu hastanede beğendim bir doktor var Esmer adı, o girse oraya giderdim kesin🥹

Günler gecseydı sankı hıc gecmıyor sonra şeker testı zamanı zaten şeker yaptırmayı düşünmüyorum hıc oğlan da sekerım cıkmamıstı hıc
Kuzum onu yaptır yaa nolur nolmaz benim kardeşim yenidogan da doktordu aynı gün 3 tane falan bebek yogun bakıma girdi doğar dogmaz bazıları ölüyor dedi şeker komasında muadahale edemeyince dedi.

X