- 23 Ocak 2023
- 41
- 27
- 31
He ya canım o kadar çalışmak istemiyor ki sana anlatamam, evde iki seksen uzanasım var yemin ederim.Biz çalışanlar ne yapalım
Teşekkür ederim❤ endişelenmedim zaten doktor çok rahattı inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebiklerimizi kucağımızaCanım hadi gelmiş geçmiş olsun atlattın şükür. Doktorun dediği gibi bahsettiği şeylerin tamamı genelde ileri haftalarda düzelen şeyler. Maşallah yavruna sağlıkla kucağına al
Aynen cnm böbrek genıslemesı normal benımm oglanın kı hala genıs 8 mm olması gerekenden takıp altında sadeceDetaylıdan çıktık şimdi. Genel olarak her şey yolunda. Böbreklerden birinde biraz genişlik varmış takip edilecek ama çok önemli değil dedi doktor. Kalpte parlaklık görüldü o da ilerleyen haftalarda düzelirmiş. 358 gr olmuş tontiğim, 23 cm boyu :) yüzünü de asla göstermedi inat etti gömdü kafasını bi yere
Teşekkür ederizAy maşallah maşallah annesiKaç haftalıksın sen canım şimdi
Nasılsın hayatım sanki seni daha az görür oldum, nasıl gidiyor gebişkoluğun?Aynen cnm böbrek genıslemesı normal benımm oglanın kı hala genıs 8 mm olması gerekenden takıp altında sadece
Kaç haftalıkken gırdın cnm ayrjntılıyaDetaylıdan çıktık şimdi. Genel olarak her şey yolunda. Böbreklerden birinde biraz genişlik varmış takip edilecek ama çok önemli değil dedi doktor. Kalpte parlaklık görüldü o da ilerleyen haftalarda düzelirmiş. 358 gr olmuş tontiğim, 23 cm boyu :) yüzünü de asla göstermedi inat etti gömdü kafasını bi yere
Erkek bebeklerde oluyomuş genelde çok takılmayın dedi zaten takip edilcekAynen cnm böbrek genıslemesı normal benımm oglanın kı hala genıs 8 mm olması gerekenden takıp altında sadece
MaşallahDetaylıdan çıktık şimdi. Genel olarak her şey yolunda. Böbreklerden birinde biraz genişlik varmış takip edilecek ama çok önemli değil dedi doktor. Kalpte parlaklık görüldü o da ilerleyen haftalarda düzelirmiş. 358 gr olmuş tontiğim, 23 cm boyu :) yüzünü de asla göstermedi inat etti gömdü kafasını bi yere
Napıyım iş guc calısıyorum fazla gıremıyorum malesef yorgunluk vuruyor eve gıdınce ayak kıraplarındesen ayrı bırden agrı gırıyor yastıgı ısırır oldum ayrıntılı günümü beklıyorum gelsede görsem kuzumunNasılsın hayatım sanki seni daha az görür oldum, nasıl gidiyor gebişkoluğun?
Aynen öyle cnmErkek bebeklerde oluyomuş genelde çok takılmayın dedi zaten takip edilcek
Sorma valla çalışmak gerçekten zorluyor ben 37 ye kadar çalışmak istiyorum nasipse ama şimdiden çalışmaktan soğudumNapıyım iş guc calısıyorum fazla gıremıyorum malesef yorgunluk vuruyor eve gıdınce ayak kıraplarındesen ayrı bırden agrı gırıyor yastıgı ısırır oldum ayrıntılı günümü beklıyorum gelsede görsem kuzumunsen nasılsın bebıs nasıl
Yarım saat sürdü bizimki tek tek her şeyini ölçtü eller, ayaklar, kafatası, boyu posu iç organları vs. 2 metre ultrason fotoğrafı verdiMaşallahne kadar sürdü canım detaylı ultrason çok uzun sürüyor diyorlardı öyle mi nelere özellikle bakıldı
Hadı hayırlısı bıze daha çok var ben ayrıntılıyı bıraz geç aldım 23+4 ken gıdıcem geçen hafta normal konturole gıttım ıyı güzel herşey yolunda dedı 20 sınde gıdıcemSorma valla çalışmak gerçekten zorluyor ben 37 ye kadar çalışmak istiyorum nasipse ama şimdiden çalışmaktan soğudumNapsın bebişko da biz de salı günü ayrıntılıyı bekliyoruz bakalım hem heyecanlı hem azıcık gergin güzel olsun inşallah sonuçlarımız
Ay hemen hemen benim gideceğim zamanda gitmişsin, nasıl görünüyor peki bebişkolarYarım saat sürdü bizimki tek tek her şeyini ölçtü eller, ayaklar, kafatası, boyu posu iç organları vs. 2 metre ultrason fotoğrafı verdi
Hadi bakalım güzel haberler inşallahHadı hayırlısı bıze daha çok var ben ayrıntılıyı bıraz geç aldım 23+4 ken gıdıcem geçen hafta normal konturole gıttım ıyı güzel herşey yolunda dedı 20 sınde gıdıcem
Günler gecseydı sankı hıc gecmıyor sonra şeker testı zamanı zaten şeker yaptırmayı düşünmüyorum hıc oğlan da sekerım cıkmamıstı hıcAy hemen hemen benim gideceğim zamanda gitmişsin, nasıl görünüyor peki bebişkolar
Hadi bakalım güzel haberler inşallah
Kilo değil ama sanırım hamilelikten çok bunalıyorum yeni kombinim tayt ve xl tişört olduÇok bunaltıcı bi hava var zaten evde bile bunalıyorum ya kıyafet hele hiç giymek istemiyorum bütün gün pijamayla oturasım varyarında dışarda işim var kesin gitmek zorunda olmasam asla çıkmazdım
Korkma kuşum olacak arada böyle şeyler kalk yürü kıpırdansın birazBugun hic hissedemeyince korktum açıkçası
Ay kötü bişey ama yapabilecek bişey yokÇok sıvı alımından oluyo canım. Rahimde bebişte baskılıyor mesaneyi bide. Tutmak zor oluyor gevşiyor