2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Merhaba detaylı ult için istanbul anadolu yakasındaki özel hastanelerin fiyatlarından bildiklerinizi yazar mısınız rica etsem? Medical prk göztepe 4bin küsür dedi, acıbadem Altunizade 7 bin küsür dedi. Uygun fiyatlı güzel bir doktor önerebilecek olan var mı?

Canım hadi gelmiş geçmiş olsun atlattın şükür. Doktorun dediği gibi bahsettiği şeylerin tamamı genelde ileri haftalarda düzelen şeyler. Maşallah yavruna sağlıkla kucağına al
Teşekkür ederim❤ endişelenmedim zaten doktor çok rahattı inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebiklerimizi kucağımıza

Aynen cnm böbrek genıslemesı normal benımm oglanın kı hala genıs 8 mm olması gerekenden takıp altında sadece

Maşallah ne kadar sürdü canım detaylı ultrason çok uzun sürüyor diyorlardı öyle mi nelere özellikle bakıldı

Nasılsın hayatım sanki seni daha az görür oldum, nasıl gidiyor gebişkoluğun?
Napıyım iş guc calısıyorum fazla gıremıyorum malesef yorgunluk vuruyor eve gıdınce ayak kıraplarındesen ayrı bırden agrı gırıyor yastıgı ısırır oldum ayrıntılı günümü beklıyorum gelsede görsem kuzumun sen nasılsın bebıs nasıl

Sorma valla çalışmak gerçekten zorluyor ben 37 ye kadar çalışmak istiyorum nasipse ama şimdiden çalışmaktan soğudum Napsın bebişko da biz de salı günü ayrıntılıyı bekliyoruz bakalım hem heyecanlı hem azıcık gergin güzel olsun inşallah sonuçlarımız

Maşallah ne kadar sürdü canım detaylı ultrason çok uzun sürüyor diyorlardı öyle mi nelere özellikle bakıldı
Yarım saat sürdü bizimki tek tek her şeyini ölçtü eller, ayaklar, kafatası, boyu posu iç organları vs. 2 metre ultrason fotoğrafı verdi

Hadı hayırlısı bıze daha çok var ben ayrıntılıyı bıraz geç aldım 23+4 ken gıdıcem geçen hafta normal konturole gıttım ıyı güzel herşey yolunda dedı 20 sınde gıdıcem

Kızlar kacında ayrıntılıya gıdıceksınız ve kaç haftallıkken bız 20 sınde 23+4 ken gırmıs olucaz ayrıntılıya

Yarım saat sürdü bizimki tek tek her şeyini ölçtü eller, ayaklar, kafatası, boyu posu iç organları vs. 2 metre ultrason fotoğrafı verdi
Ay hemen hemen benim gideceğim zamanda gitmişsin, nasıl görünüyor peki bebişkolar
Hadı hayırlısı bıze daha çok var ben ayrıntılıyı bıraz geç aldım 23+4 ken gıdıcem geçen hafta normal konturole gıttım ıyı güzel herşey yolunda dedı 20 sınde gıdıcem
Hadi bakalım güzel haberler inşallah

Ay hemen hemen benim gideceğim zamanda gitmişsin, nasıl görünüyor peki bebişkolar

Hadi bakalım güzel haberler inşallah
Günler gecseydı sankı hıc gecmıyor sonra şeker testı zamanı zaten şeker yaptırmayı düşünmüyorum hıc oğlan da sekerım cıkmamıstı hıc

Çok bunaltıcı bi hava var zaten evde bile bunalıyorum ya kıyafet hele hiç giymek istemiyorum bütün gün pijamayla oturasım var yarında dışarda işim var kesin gitmek zorunda olmasam asla çıkmazdım
Kilo değil ama sanırım hamilelikten çok bunalıyorum yeni kombinim tayt ve xl tişört oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…