2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Günler gecseydı sankı hıc gecmıyor sonra şeker testı zamanı zaten şeker yaptırmayı düşünmüyorum hıc oğlan da sekerım cıkmamıstı hıc
Benim ilk gebelik yaptıracağım gibi ben valla. Bu arada gerçekten günler hiç geçmiyor. Çalışmasak herhalde saat sayardık :ıslık:
Korkma kuşum olacak arada böyle şeyler kalk yürü kıpırdansın biraz 🥰 çok iyisiniz merak etme
Bugün benimkinden de tık yok valla

Kızlar bu arada doktorum şeker yüklemesi yapmadigini soyledi onun yerine aclik tokluk şekerine bakiyorum ben dedi. 3 hafta sonra kan vericem. Zaten benim de cok icime sinmiyordu bu seker yüklemesi

Kızlar kacında ayrıntılıya gıdıceksınız ve kaç haftallıkken bız 20 sınde 23+4 ken gırmıs olucaz ayrıntılıya 😍😍🥰
10 mayısta aldım kuzum bende randevuyu biraz büyüsün dedim tam 23 haftalık olacak net görürüm herhalde heryerini 🥰

Eklentiler

• IMG_20240425_104627_434.jpg
    IMG_20240425_104627_434.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 71
Benim ilk gebelik yaptıracağım gibi ben valla. Bu arada gerçekten günler hiç geçmiyor. Çalışmasak herhalde saat sayardık :ıslık:

Bugün benimkinden de tık yok valla
Calısmaktan sıkıldım dıye bılırım

kahve için çikolata yiyin gitmeden diyolar öylede yapsammı ne dersiniz
Şekerli Nescafe çikolata dediler tok karnına gel dediler hepsini yaptm yine de uyuyordu çıktık arabaya bindim hareketlendi 😅😅 Canı ne isterse öyle yapıyor hatta doktor oynattı baya göbeğimi kalksın diye gerildi gerildi geri uyudu hiç bozmadı kendini 😅😅

X