2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Kızlar bebek hareketleri her gün hissediliyor mu yoksa hissetmediginiz günler de oluyor mu

Zamanını beklemeyecekmiş maalesef 9 cm açılması var şuan bebek doğmak üzere sadece bebeği kaybetmemek amacımız kuvezde kalip sagliklica kucağına almayi nasip etsin yüce rabbim Allah'tan ümit kesilmez
Rabbim sağlıkla nefes almayı nasip etsin yavruya, onu annesine bağışlasın. Dualarım güzel annemizle ve bizlerden dua bekleyen herkesle

İnstagramda bir doktor var yatış pozisyonunu sorun yapmıyor zaten rahatsız olunca anne döner öyle durmaz diyor yine sen bilirsin ama ben çok rahatım canım takılmıyorum pozisyona

Zamanını beklemeyecekmiş maalesef 9 cm açılması var şuan bebek doğmak üzere sadece bebeği kaybetmemek amacımız kuvezde kalip sagliklica kucağına almayi nasip etsin yüce rabbim Allah'tan ümit kesilmez
İnşallah Rabbim yardımcıları olsun sağlikla kucağına alsın inşallah. Allah kimseyi korktuğunu ugratmasin, evlat acısı yaşatmasın inşallah..

Kızlar hareketleri hissetmeye basladınız mı artık ben 21.haftaya yeni girdim. (20+1) Sadece derinden kıpırtılar hissediyorum o da her zaman değil. Düzensiz. İlk gebeliğim. Normal mi
Ben bu hafta 18. Haftanın içindeyim. Çok net hissediyorum. Eşime de dokundurduğumda o da hissediyor. İkinci gebelik benim. Bu haftaya kadar çok daha seyrekti ve el konduğunda belirgin değildi.
İlk gebelikte 19. Haftama kadar hiçbirşey hissetmemiştim bunda 14. Haftada başladı diyebilirim. Elimi dokundurmadan bile çok belli hareket ettiği.

Canım benim çok geçmiş olsun. Dinlenmek bu durumun tek ilacı. 1-2hafta içinde rahim uzuyor endişe etme. Dualarım seninle

Senin adına çok sevındım
Bende 6 Mayısı bekliyorum. Birşey sorucam yuzu bellı oluyormu gosterırse

Kızlar gebelikte haşlanmış bakla yenir mi. Aksam yemeginde yedim internette de bir bilgi bulamadim emin olmak istedim

Geçenlerde emziren bir arkadaşımla bunun muhabbetini yapmıştık, o zaman araştırmıştım. Bebeklere yedirmemek gerekiyormuş, favizm diye bir rahatsızlığa sebep oluyormuş o yüzden risk almamak için emzirme döneminde de yememek daha iyi deniliyor. Hamilelik dönemi için ise aşırı yenmediği sürece bir zararı olmayacağı söyleniyor.

Bakla zehirlenmesi çok sık yasanırmış normal zamanlarda da gebelikte sanirim daha fazla dikkat etmekte yarar var. Çok sük yenmedikce sorun olmaz sanirim birkac kez yemekle

Bakla zehirlenmesi çok sık yasanırmış normal zamanlarda da gebelikte sanirim daha fazla dikkat etmekte yarar var. Çok sük yenmedikce sorun olmaz sanirim birkac kez yemekle
Aynı fikirdeyim. Zehir falan içmediğimiz sürece zaten bir şeyi nadiren tüketmenin dönülmez sonuçlara yol açacağını da düşünmüyorum açıkçası

Detaylıdan çıktık şimdi. Genel olarak her şey yolunda. Böbreklerden birinde biraz genişlik varmış takip edilecek ama çok önemli değil dedi doktor. Kalpte parlaklık görüldü o da ilerleyen haftalarda düzelirmiş. 358 gr olmuş tontiğim, 23 cm boyu :) yüzünü de asla göstermedi inat etti gömdü kafasını bi yere

Çok sıvı alımından oluyo canım. Rahimde bebişte baskılıyor mesaneyi bide. Tutmak zor oluyor gevşiyor

Canım hadi gelmiş geçmiş olsun atlattın şükür. Doktorun dediği gibi bahsettiği şeylerin tamamı genelde ileri haftalarda düzelen şeyler. Maşallah yavruna sağlıkla kucağına al

Ay maşallah maşallah annesi Kaç haftalıksın sen canım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…