Benim doktorum kontrolde bacaklarini acip hareket etsin diye ultrason cihaziyla elindeki kartima sert sert vurdu demeki bisey olmuyorAy ben korkuyorum dürtmeye bişey olur diye korkuyorum ne bileyimMaşallahı var ama pıtır pıtır 1 haftadır
bende tedirginim inanki bi arkadaşım var bir ay kaldı doğurmasına hep kız diye biliyorduk geçenki kontrolünde erkek olduğunu öğrendiler ne olacağı belli olmuyor ya doğduğunda öğrenseydin diyorum kıza şimdiKızlar bi merak içindeyim 17.haftamda 2doktorda erkek dedi ama sizce cinsiyet değişir mi biri arastırma hastanesi'ndeki doktor biri özelde
Bende öyleyim ama yok ben çalıyor ben söylüyorumKızlarrr bebiş hareket etsin hissedeyim diye karnınızı dürtüklüyo musunuz hiç. Ben yapiyorum ama bana misin demiyor
bende tedirginim inanki bi arkadaşım var bir ay kaldı doğurmasına hep kız diye biliyorduk geçenki kontrolünde erkek olduğunu öğrendiler ne olacağı belli olmuyor ya doğduğunda öğrenseydin diyorum kıza şimdigene iyi yönden bakmak laızm
Ben de arada kayma hissediyorum bazen sanki kramp gibi minik kalp atisi seyirme gibi vs hissediyorum 17+3 haftalik benimBende öyleyim ama yok ben çalıyor ben söylüyorumbenim kızçe 20+6 günlük dün doktora dedim sadece kayma hissediyorum normal mi diye o da dediki şuan küçük anca kayma hissedersin yakında tekmeleri tokatları hissedersin merak etme dedi
Biz de kuzenimi hep kız diye beklemistik erkek olmustubende tedirginim inanki bi arkadaşım var bir ay kaldı doğurmasına hep kız diye biliyorduk geçenki kontrolünde erkek olduğunu öğrendiler ne olacağı belli olmuyor ya doğduğunda öğrenseydin diyorum kıza şimdigene iyi yönden bakmak laızm
O bende de oluyor. Az once esimle telefonda konusurken bianda aglamaya basladim noldu simdi ya bebek mi yapiyor bunu diyoDün çok enerjik ve mutluydum bugün berbat haldeyimbu iniş çıkışlar beni bitirecek
Bana da tek doz olabilirsin dedi perinatolog doktorumben olmayacağım canım, doktorum önermedi. Perinatolog kendisi.
Yani kesin dedi doktor ama o kadar sonradan değişen örnekleri varki insan emin olamıyo cnm son zamana kadar beklemekte yoruyo bişeler almak içinbende tedirginim inanki bi arkadaşım var bir ay kaldı doğurmasına hep kız diye biliyorduk geçenki kontrolünde erkek olduğunu öğrendiler ne olacağı belli olmuyor ya doğduğunda öğrenseydin diyorum kıza şimdigene iyi yönden bakmak laızm
Valla yıldım bi mutluyum bi ağlıyorum halsizim kendimden bıktımO bende de oluyor. Az once esimle telefonda konusurken bianda aglamaya basladim noldu simdi ya bebek mi yapiyor bunu diyo
Ben de oyleyim cidden bi mutluyum bi asiri aglayasim var icim daralıyor halsizim uykum varValla yıldım bi mutluyum bi ağlıyorum halsizim kendimden bıktım
Evet artık şansımıza ne yapalım o yüzden 3 aya kadar alışverişini yaptım ben gerisini nolur nolmaz doğunca alırımYani kesin dedi doktor ama o kadar sonradan değişen örnekleri varki insan emin olamıyo cnm son zamana kadar beklemekte yoruyo bişeler almak için
ay onun içinde para verememYalnız sırf bunun için bile maddi imkan varsa nipti yaptırmak lazım herhalde yaaÇok belirsizlik annecim...
şimdi de böyle örnekler var ya arada tek yük çıkıyor arkadaşım şokta şuan etiketlerini sökmemiş kıyafetlerin değiştircem diyor değiştirebilirsem bakalım nasipBiz de kuzenimi hep kız diye beklemistik erkek olmustugerci 25 sene oncesinden bahsediyorum
Kesin erkek dediyse değişmez bence hayırlısı olsunKızlar bi merak içindeyim 17.haftamda 2doktorda erkek dedi ama sizce cinsiyet değişir mi biri arastırma hastanesi'ndeki doktor biri özelde
Benimki de vurmadı da bastırarak karnımı salladı sankiBenim doktorum kontrolde bacaklarini acip hareket etsin diye ultrason cihaziyla elindeki kartima sert sert vurdu demeki bisey olmuyor
Benimki pat par vurdu valla karnima sasirdim hattaBenimki de vurmadı da bastırarak karnımı salladı sanki
Ben direk nipt yaptirmistim 2li 3ye gerek kalmiyor o zamanEvet artık şansımıza ne yapalım o yüzden 3 aya kadar alışverişini yaptım ben gerisini nolur nolmaz doğunca alırım
ay onun içinde para veremem
şimdi de böyle örnekler var ya arada tek yük çıkıyor arkadaşım şokta şuan etiketlerini sökmemiş kıyafetlerin değiştircem diyor değiştirebilirsem bakalım nasip
Hamileliğin ilk başlarında tedirgin oluyordum, fiziksel olarak bir şey olur mu vs diye. Sonra doktor ultrasonda çılgın gibi bastırınca dedim ki zarar gelmesi o kadar da kolay bir şey değilmiş yani...Benimki pat par vurdu valla karnima sasirdim hattasonra bebisim bacaklarini acti rahatsiz oldu
lily bende de aynı su geliyor resmen çamaşırıma. Bence normal ama yinede soralım naprın gittin mi ?Aynen bu akşam ben riske atmayıp nolur nolmaz bir şehir hastanesinin kadın doğum aciline gideyim su testi varmış galiba onu yaptırayım diyorum. Aklımda kaldıkça kuraacağım galiba.