2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Üye 🫂Son Adet 🩸Beklenen AdetOvulasyon testi (pik)Çift Çizgi?
@skyngelin335 Ekim1 Kasım
@Melek34191 Ekim2 Kasım16 Ekim
Sevdagunesim Sevdagunesim 6 Ekim2 Kasım
@bernailker7 Ekim7 Kasım
@melis717110 Ekim8 Kasım
hello06 hello06 12 Ekim8 Kasım
@kizilsaclikiz131313 Ekim8 Kasım
@asiliris4 Ekim9 Kasım
pinkflowers1 pinkflowers1 15 Ekim10 Kasım
B bilemedimkine 12 Ekim12 Kasım
S slaslasla 12 Ekim11 Kasım
@nazarsor9 Ekim14 Kasım29 Ekim
@aylemakk15 Ekim15 Kasım
@patrawa19 Ekim15 Kasım30 Ekim
@Lebi derya17 Ekim16 Kasım
@canancetin17 Ekim17 Kasım
@sey0620 Ekim17 Kasım
@CinnamonQueen19 Ekim18 Kasım
Eldorin Eldorin 23 Ekim19 Kasım
@Tugce924220 Ekim20 Kasım
@parla121224 Ekim21 Kasım
@lilya 025 Ekim22 Kasım
@Daydi26 Ekim22 Kasım
@bademlicikolata26 Ekim22 Kasım
@loveinnovember30 Ekim22 Kasım
@Arzu_Azra27 Ekim23 Kasım
@94bassuk29 Ekim24 Kasım
kittenlyy kittenlyy 26 Ekim25 Kasım
@espressoc31 Ekim25 Kasım
@seklla30 Ekim26 Kasım
@zelllos19 Ekim18 Kasım
Z zeyyy123 20 Ekim20 Kasım
@incim117 Eylül19 Ekim
@papatya55711 Ekim29 Ekim
@tilyam24 Ekim18 Kasım
@Caglisko1 Kasım4 Aralık
gkogkogko gkogkogko 31 Ekim5 aralık

Selam Kızlar 🥰

Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.

Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim ❤️

Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.

Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım ❤️

Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin 🥰
Selam beni de listeye ekler misiniz sat 1 Kasım bat 26 Kasım
Geçen sene 28 şubatta kürtaj oldum biraz buralara ara verdim altı aydır tekrar deniyoruz henüz bi gelişme yok bu ay da olmazsa aralıkta bir üst tedavi neyse ona başvurmak istiyorum

günaydııın kızlar benim de bugün reglim bitti. ben hiç ovülasyon testi vs yapmıyorum ya takvim takip ediyorum :KK70: sizden duydum böyle bişeyin varlığını okadar alakam yok konuyla ashdkjsa
Bende ilk kez bu ay ovü ile takip ettim , takvime göre 1 gün değişti 😅 ama kişiden kişiye değiştiği için farklılık gösterebilir tabi 🙃

Kızlar selam ben bir düşük yaptım şimdi tekrar hazırlanıyorum şuan bildiğimiz bi sorun yok. Bana doktor inostrol önerdi ama pkos yok bende. Pkos olmamasına rağmen takviye için kullanan var mı? Bi zararı olmaz umarım doktoruma güveniyorum ama bi sormak istedim

Üye 🫂Son Adet 🩸Beklenen AdetOvulasyon testi (pik)Çift Çizgi?
@skyngelin335 Ekim1 Kasım
@Melek34191 Ekim2 Kasım16 Ekim
Sevdagunesim Sevdagunesim 6 Ekim2 Kasım
@bernailker7 Ekim7 Kasım
@melis717110 Ekim8 Kasım
hello06 hello06 12 Ekim8 Kasım
@kizilsaclikiz131313 Ekim8 Kasım
@asiliris4 Ekim9 Kasım
pinkflowers1 pinkflowers1 15 Ekim10 Kasım
B bilemedimkine 12 Ekim12 Kasım
S slaslasla 12 Ekim11 Kasım
@nazarsor9 Ekim14 Kasım29 Ekim
@aylemakk15 Ekim15 Kasım
@patrawa19 Ekim15 Kasım30 Ekim
@Lebi derya 17 Ekim16 Kasım
@canancetin17 Ekim17 Kasım
@sey0620 Ekim17 Kasım
@CinnamonQueen19 Ekim18 Kasım
Eldorin Eldorin 23 Ekim19 Kasım
@Tugce924220 Ekim20 Kasım
@parla121224 Ekim21 Kasım
@lilya 025 Ekim22 Kasım
@Daydi26 Ekim22 Kasım
@bademlicikolata26 Ekim22 Kasım
@loveinnovember30 Ekim22 Kasım
@Arzu_Azra27 Ekim23 Kasım
@94bassuk29 Ekim24 Kasım
kittenlyy kittenlyy 26 Ekim25 Kasım
@espressoc31 Ekim25 Kasım
@seklla30 Ekim26 Kasım
@zelllos 19 Ekim18 Kasım
Z zeyyy123 20 Ekim20 Kasım
@incim117 Eylül19 Ekim
@papatya55711 Ekim29 Ekim
@tilyam24 Ekim18 Kasım
@Caglisko1 Kasım4 Aralık
gkogkogko gkogkogko 31 Ekim5 aralık

Selam Kızlar 🥰

Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.

Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim ❤️

Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.

Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım ❤️

Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin 🥰

Beni de ekler misiniz sat 26 Ekim bat 24 ekim

Kızlar benim bat 8 kasım. 3 gün kaldı ama şu an bende hiçbir belirti yok. O yüzden test yapmadım. Geçen ay kasıklarım, bacaklarım çok ağrımıştı. Sıcak basmıştı. Onları belirti gibi düşünüp yapmıştım ama negatifti. Erken gebelik testi yapanlara sormak istiyorum, belirtiniz olduğu için mi yaptınız, yoksa merak edip erken öğrenmek için mi?

Kızlar selam ben bir düşük yaptım şimdi tekrar hazırlanıyorum şuan bildiğimiz bi sorun yok. Bana doktor inostrol önerdi ama pkos yok bende. Pkos olmamasına rağmen takviye için kullanan var mı? Bi zararı olmaz umarım doktoruma güveniyorum ama bi sormak istedim
ben de inostrol içiyorum. pcos yok ama istersen iç destekler dedi ben de güvendim içiyorum :)

Merhaba, beni de ekler misiniz, sat 7 ekim, bat 4 kasım, daha önce 2 düşüğüm var umarım 3. denememde sağlıkla kucağıma alabilirim, hepimiz için hayırlısı olsun :KK70:
Canım dusuklerin için başın sağolsun. Umarım bu ay sağlıklı bir gebelik haberi alırsın ❤️ ekledim listeye seni.
Selam beni de listeye ekler misiniz sat 1 Kasım bat 26 Kasım
Geçen sene 28 şubatta kürtaj oldum biraz buralara ara verdim altı aydır tekrar deniyoruz henüz bi gelişme yok bu ay da olmazsa aralıkta bir üst tedavi neyse ona başvurmak istiyorum
Ekledim canım. Basın sağolsun. İnşallah bu ay güzel haberi alırsın. ❤️
Canım listeye ekledin beni geçen gün 2 kasımda regl oldum benim ovülasyon tarihimi melek’e yazmışsın 🤭😅
Düzelttim canım ama 2 Kasım'da regl olmuşsun ya hala bir önceki döngünün sat bat tarihleri yazıyor. Aralık'ta beklenen adet tarihin ne onu duzelteyim dedim ❤️
Beni de ekler misiniz sat 26 Ekim bat 24 ekim

Ayy yanlış yazmışım 😄 bir yandan çocukla boyama yapıyorduk 😃 sat 26 Ekim bat 24 Kasım 😍
Ekledim canım seni de uğur getirsin ❤️
Kızlar benim bat 8 kasım. 3 gün kaldı ama şu an bende hiçbir belirti yok. O yüzden test yapmadım. Geçen ay kasıklarım, bacaklarım çok ağrımıştı. Sıcak basmıştı. Onları belirti gibi düşünüp yapmıştım ama negatifti. Erken gebelik testi yapanlara sormak istiyorum, belirtiniz olduğu için mi yaptınız, yoksa merak edip erken öğrenmek için mi?
Canım ben meraktan yapiyorum genelde. Çünkü adet ve gebelik belirtilerini ayırt etmek pek mümkün olmuyor. İkisi de hemen hemen aynı bekirtilere sebep oluyor. O yüzden belirtin yoksa da hiç umudunu kaybetme regl olana kadar ❤️

Hangi marka kullanıyorsun canım ve nasıl kullanılıyor
Bunu içiyorum canım günde 2 alıyorum sabah aksam
1730717939794.png

Canım dusuklerin için başın sağolsun. Umarım bu ay sağlıklı bir gebelik haberi alırsın ❤️ ekledim listeye seni.

Ekledim canım. Basın sağolsun. İnşallah bu ay güzel haberi alırsın. ❤️

Düzelttim canım ama 2 Kasım'da regl olmuşsun ya hala bir önceki döngünün sat bat tarihleri yazıyor. Aralık'ta beklenen adet tarihin ne onu duzelteyim dedim ❤️

Ekledim canım seni de uğur getirsin ❤️

Canım ben meraktan yapiyorum genelde. Çünkü adet ve gebelik belirtilerini ayırt etmek pek mümkün olmuyor. İkisi de hemen hemen aynı bekirtilere sebep oluyor. O yüzden belirtin yoksa da hiç umudunu kaybetme regl olana kadar ❤️
Aa pardon canim yanlis anladim
Sat:2 kasim
Bat: 30 kasim

Gunaydin canlar

Bugün yumurta akı gibi akıntım başladı teste başlıyorum ben de bugün bakalım pik ne zaman yakalayacağız 🥰 heyecanlı bir bekleyiş ☀️
Canımm genelde akıntıdan ne kadar sonra pik görüyorsun artık değerlendirmeleri hızlandır az kalmıştır yumurtlama eli kulagındadır😬

X