2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
e de aynı su geliyor resmen çamaşırıma. Bence normal ama yinede soralım naprın gittin mi ?
Canım ben gittim acile, su için test yaptı, vajinal ultrason ve hızlı bir el muayenesi ile rahim ağzı yumuşaması ve açıklığa baktı. Su değil hayatım yoğun akıntı benimki. Normalmiş yani, sanırım bu haftaların olayı bu. Ama ben yine olsa yine giderim çünkü acildeki doktor da dedi ayırt edemezsiniz, şüphelenirseniz gelin ciddi bir konu diye.

Ben nefes alirken korkuyordum ilk basta oksururken vs doktor cok rahat ve dert sekilde karnima bastırınca ben de aynen senin gibi demekki dışarıdan zarar gelmesi cok da kolay degilmis diye dusundum

Ben de karnimin uzerine yatiyorum hala. Doktorum nasil rahat ediyosan oyle yatabilirsin demisti

Bende öyle uyuyorum arada sola arada sırt üstü bi zararı olduğunu düşünmüyorum cnm

Bana da tek doz olabilirsin dedi perinatolog doktorum
canım bana da assllla olma çok kötü bi şey vs demedi, sadece benim huyumu bildiğin için (doktor hastane fobim var biraz yenmeye çalışıyorum) , olmasan da olur ben zaten çok önermiyorum gibi söyledi

Canım zaten uyurken farkında olmadan çok farklı pozisyonlarda yatıyoruz dolayısıyla onu yüzde yüz kontrol etmemizin imkanı yok ama eğer stres yapacaksan aklın takılacaksa küçük hamile yastıklarından alabilirsin sadece bel ve göbüş destekli olanlardan.

Ben 20. haftaya kadar sırt üstü yatmanın bir zararı yok diye biliyorum. Ancak 20 den sonra sırt üstü uzun süre yatınca bebegin artı rahmin agırlıgı kalbe giden ana damarlara baskı yaptığı icin tansiyon düsmesi ve el kol parmak uyusması yaptıgı icin doktorlar onermiyorlar.

Alla alla. Salı gidicem aslında bilemedim. İç çamaşırım bazen ıslanıyor. Kokusuz renksiz. Sıcaktan mı oluyor onuda bilmiyorum. Ama sabah kuru oluyor gün içi hareketten oluyor herhalde. Oy nenem yarabbim.

Alla alla. Salı gidicem aslında bilemedim. İç çamaşırım bazen ıslanıyor. Kokusuz renksiz. Sıcaktan mı oluyor onuda bilmiyorum. Ama sabah kuru oluyor gün içi hareketten oluyor herhalde. Oy nenem yarabbim.
Benim de salı kontrolüm var, dilersen sen salı günü doğrudan doktoruna anlat hayatım muhtemelen gayet normal bir akıntı olduğunu söylecektir. İçini sıkma hiç, bence hem sıcaklardan hem de bebiş idrar kesemize ufaktan baskı yapıyor ve çişcağzımızla ilgili sızıntı yaşıyor olabiliriz, ya da doğrudan benim gibi bol akıntılı bir hamişlik yaşıyor olabilirsin

Kızlar bi merak içindeyim 17.haftamda 2doktorda erkek dedi ama sizce cinsiyet değişir mi biri arastırma hastanesi'ndeki doktor biri özelde
Bence degısmez kız dese belkı degısırdı ama erkekte sanmıyorum

Kızlar gebelikte haşlanmış bakla yenir mi. Aksam yemeginde yedim internette de bir bilgi bulamadim emin olmak istedim

Bende öyle düşünüyorum bı zararı olacagini sanmıyorum senelerdir yapılıyor. Bugün bende 5. Dozu oldum bitti benimki. H.ayatmizda o kadar zararlı şey var ki yediğimiz meyveler bile hep ilaç hormon. Doktora güvenmek ten baska şansımız yok bence. Bı sıkıntı yaşayıp kendimi suçlamak istemem açıkcasi

canım bana da assllla olma çok kötü bi şey vs demedi, sadece benim huyumu bildiğin için (doktor hastane fobim var biraz yenmeye çalışıyorum) , olmasan da olur ben zaten çok önermiyorum gibi söyledi
Anladım canım bende kararsızdım çünkü sordum çok gerekli değil ama tek doz olmak iyi olur dedi bebeği hiç ilgilendirmiyor seni koruyor dedi ola ki bi yerini kestin bisi oldu risk olmasın diye bi doz okey dedi bana da . Ama anladığım kadarı ile çok gerekli değil

Canım akıntı artması anladığım kadarıyla normal benimde oylr çünkü . Doktorum bi önceki kontrolümde artar demişti . Ayakts çok kalınca sanıyorum daha çok artıyor onunla ilgilidir hiç canını sokma

Kuzum doktorum nasıl rahat edersen öyle uyu dedi bana ben sağıma veya yüzüstü uyurum mesela sorun yokmuş bide uyuduktan sonra nasıl uyuduğumuza biz karar veremeyiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…