Canım ben gittim acile, su için test yaptı, vajinal ultrason ve hızlı bir el muayenesi ile rahim ağzı yumuşaması ve açıklığa baktı. Su değil hayatım yoğun akıntı benimki. Normalmiş yani, sanırım bu haftaların olayı bu. Ama ben yine olsa yine giderim çünkü acildeki doktor da dedi ayırt edemezsiniz, şüphelenirseniz gelin ciddi bir konu diye.e de aynı su geliyor resmen çamaşırıma. Bence normal ama yinede soralım naprın gittin mi ?
Ben nefes alirken korkuyordum ilk basta oksururken vsHamileliğin ilk başlarında tedirgin oluyordum, fiziksel olarak bir şey olur mu vs diye. Sonra doktor ultrasonda çılgın gibi bastırınca dedim ki zarar gelmesi o kadar da kolay bir şey değilmiş yani...Ondan sonra çok daha rahat oldum mesela. Bizler normal olarak biraz evhamlanıyoruz tabii ki :)
Ben de karnimin uzerine yatiyorum hala. Doktorum nasil rahat ediyosan oyle yatabilirsin demistiKızlar bişey sorucam. Ben hep sırt üstü uzanıyorum herkes zararlı diyor ama engel olamıyorum bazen unutuyorum yine öylr uzanıyorum şu an bile yeni fark ettim yarım saattir öyleyim. Sizce o kadar zararı var mıdır ?
Bende öyle uyuyorum arada sola arada sırt üstü bi zararı olduğunu düşünmüyorum cnmKızlar bişey sorucam. Ben hep sırt üstü uzanıyorum herkes zararlı diyor ama engel olamıyorum bazen unutuyorum yine öylr uzanıyorum şu an bile yeni fark ettim yarım saattir öyleyim. Sizce o kadar zararı var mıdır ?
canım bana da assllla olma çok kötü bi şey vs demedi, sadece benim huyumu bildiğin için (doktor hastane fobim var biraz yenmeye çalışıyorum) , olmasan da olur ben zaten çok önermiyorum gibi söylediBana da tek doz olabilirsin dedi perinatolog doktorum
Canım zaten uyurken farkında olmadan çok farklı pozisyonlarda yatıyoruz dolayısıyla onu yüzde yüz kontrol etmemizin imkanı yok ama eğer stres yapacaksan aklın takılacaksa küçük hamile yastıklarından alabilirsin sadece bel ve göbüş destekli olanlardan.Kızlar bişey sorucam. Ben hep sırt üstü uzanıyorum herkes zararlı diyor ama engel olamıyorum bazen unutuyorum yine öylr uzanıyorum şu an bile yeni fark ettim yarım saattir öyleyim. Sizce o kadar zararı var mıdır ?
Ben 20. haftaya kadar sırt üstü yatmanın bir zararı yok diye biliyorum. Ancak 20 den sonra sırt üstü uzun süre yatınca bebegin artı rahmin agırlıgı kalbe giden ana damarlara baskı yaptığı icin tansiyon düsmesi ve el kol parmak uyusması yaptıgı icin doktorlar onermiyorlar.Kızlar bişey sorucam. Ben hep sırt üstü uzanıyorum herkes zararlı diyor ama engel olamıyorum bazen unutuyorum yine öylr uzanıyorum şu an bile yeni fark ettim yarım saattir öyleyim. Sizce o kadar zararı var mıdır ?
Hahah nasılmış bak benimki de zorla açtıBenimki pat par vurdu valla karnima sasirdim hattasonra bebisim bacaklarini acti rahatsiz oldu
2 li yaptırdım ona da 800 lira para verdim temiz çıktı doktor 3 lüyü yapmayacağım gerek yok dedi ucuza kapattım nipty e gerek kalmadıBen direk nipt yaptirmistim 2li 3ye gerek kalmiyor o zaman
Alla alla. Salı gidicem aslında bilemedim. İç çamaşırım bazen ıslanıyor. Kokusuz renksiz. Sıcaktan mı oluyor onuda bilmiyorum. Ama sabah kuru oluyor gün içi hareketten oluyor herhalde. Oy nenem yarabbim.Canım ben gittim acile, su için test yaptı, vajinal ultrason ve hızlı bir el muayenesi ile rahim ağzı yumuşaması ve açıklığa baktı. Su değil hayatım yoğun akıntı benimki. Normalmiş yani, sanırım bu haftaların olayı bu. Ama ben yine olsa yine giderim çünkü acildeki doktor da dedi ayırt edemezsiniz, şüphelenirseniz gelin ciddi bir konu diye.
Benim de salı kontrolüm var, dilersen sen salı günü doğrudan doktoruna anlat hayatım muhtemelen gayet normal bir akıntı olduğunu söylecektir. İçini sıkma hiç, bence hem sıcaklardan hem de bebiş idrar kesemize ufaktan baskı yapıyor ve çişcağzımızla ilgili sızıntı yaşıyor olabiliriz, ya da doğrudan benim gibi bol akıntılı bir hamişlik yaşıyor olabilirsinAlla alla. Salı gidicem aslında bilemedim. İç çamaşırım bazen ıslanıyor. Kokusuz renksiz. Sıcaktan mı oluyor onuda bilmiyorum. Ama sabah kuru oluyor gün içi hareketten oluyor herhalde. Oy nenem yarabbim.
Hoş geldın cnm aramıza,Merhaba arkadaşlar bende eylül annesiyim nasip olursa
Bence degısmez kız dese belkı degısırdı ama erkekte sanmıyorumKızlar bi merak içindeyim 17.haftamda 2doktorda erkek dedi ama sizce cinsiyet değişir mi biri arastırma hastanesi'ndeki doktor biri özelde
Bende öyle düşünüyorum bı zararı olacagini sanmıyorum senelerdir yapılıyor. Bugün bende 5. Dozu oldum bitti benimki. H.ayatmizda o kadar zararlı şey var ki yediğimiz meyveler bile hep ilaç hormon. Doktora güvenmek ten baska şansımız yok bence. Bı sıkıntı yaşayıp kendimi suçlamak istemem açıkcasiBana doktorum olacaksın dedi ben de tamam dedimya o kadar hamile kadın bunu yaptırıyor ve bir şey olmuyor mantığındayım ben. Bir de gerçekten Allah korusun hepimiz doğumda steril ortam olacağını düşünerek yaptırmasak mı acaba diye düşünüyoruz ama doğum bu yani nerde olacağı, hamilelik sürecinde bir yerimizi çizip etmeyeceğimizin de garantisi yok ki. Bence doktorunuzla detaylıca içinizdeki sıkıntıyı endişeyi konuşun, ben doktorlara güvenmekten yanayım.
Benim doktorum da cinsiyeti göstersin diye baya vurdu o cihazla ama açmadı bacağını benim bıdıkDoktorum da bebisim hareket etmedi karnima elindeki ultrason cihaziyla hizli hizli vurdu bacakları acti minnosum
Anladım canım bende kararsızdım çünkü sordum çok gerekli değil ama tek doz olmak iyi olur dedi bebeği hiç ilgilendirmiyor seni koruyor dedi ola ki bi yerini kestin bisi oldu risk olmasın diye bi doz okey dedi bana da . Ama anladığım kadarı ile çok gerekli değilcanım bana da assllla olma çok kötü bi şey vs demedi, sadece benim huyumu bildiğin için (doktor hastane fobim var biraz yenmeye çalışıyorum) , olmasan da olur ben zaten çok önermiyorum gibi söyledi
Canım akıntı artması anladığım kadarıyla normal benimde oylr çünkü . Doktorum bi önceki kontrolümde artar demişti . Ayakts çok kalınca sanıyorum daha çok artıyor onunla ilgilidir hiç canını sokmaAlla alla. Salı gidicem aslında bilemedim. İç çamaşırım bazen ıslanıyor. Kokusuz renksiz. Sıcaktan mı oluyor onuda bilmiyorum. Ama sabah kuru oluyor gün içi hareketten oluyor herhalde. Oy nenem yarabbim.
Doktorum karnima ilk vurunca şok oldum hatta benBenim doktorum da cinsiyeti göstersin diye baya vurdu o cihazla ama açmadı bacağını benim bıdık
Kuzum doktorum nasıl rahat edersen öyle uyu dedi bana ben sağıma veya yüzüstü uyurum mesela sorun yokmuş bide uyuduktan sonra nasıl uyuduğumuza biz karar veremeyiz kiKızlar bişey sorucam. Ben hep sırt üstü uzanıyorum herkes zararlı diyor ama engel olamıyorum bazen unutuyorum yine öylr uzanıyorum şu an bile yeni fark ettim yarım saattir öyleyim. Sizce o kadar zararı var mıdır ?